- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.161
afiyet olsun shelly cim,bugün az beslenmişsin, normaldede böylemi besleniyorsun hayatım. tartının seni mutlu etmesine sevindim canım. gözünnaydın.
akşama ıspanağında yanında en güzeli yoğurt. bende kaç gündür ıspanak aşeriyorum ama evde yapmak istemiyorum,sular çok soğuk yıkaması var diye,lokantadada kaç gündür çıkmıyor. belki yarın çıkar.çıkarsa bol yoğurtlu yerim hmmm.nam nam.
tuzun sağlığa zararı var, diyete pek zararı yok aslında. diyette kaçınılması gereken şeker diye okumuştum ben bir yerde. sadece işte fazla tuz su tutuyor, vücutta ödem durumları olabilir. kilo almamışsındır ama tartı fazla çıkar. ödem de uğraşması güç bir durum.ben önceki diyetlerimdede hiç vedalasamadım tuzla herzaman istediiğim kiloyu verdim ..her nekadar doğumla tekrar bana dönselerde canım ..bu arada ben hiç ögle yemegi yemem bi sabah kahvaltısı bide akşam yani nerdeyse 14 aydır çalışmıyorum o zamandan buyana bu şekilde ..belki gec yapıyrum kahvaltı odan acıkmıyorum . .neyse şimdilik benim oğlan rahat vermiyor dönemezsem herkese iyi geceler . .
afiyet olsun shellycim. aslında güzel bir akşam yemeği yemişsin, niye doyamadın anlamadım. gündüz az yediğin için olabilir belki. sütlü kahve de tokluk veriyor, sanırım onunla doygunluk hissine ulaşmışsındır.Akşam dengeledim sanırım
Bir kase tavuklu şehriye çorbası,
küçük bir tabak yoğurtlu ıspanak,
1 dilim ekmek,
2 kaşık makarna ----- çok gibi geldi bana da ama doyamadım ne yazık ki.
şimdi de sütlü kahve içiyorum.
Akşamdan önceki arada da bir mandalina ve bir havuç yemiştim.
merhaba arkadaşlar sanırım bende bu gruba dahil oldum artık ..2009 aralıkda doğum yaptım suan 84 kilodayım ama eski kiloma donmek için oldukç kararlıyım cünkü artık vücut dur diyor 60 kiloda oldugum ve hala cok kiloluyum rejim yapmam gerek diye düşündüğüm günleri essefle kınıyorum :)
simdiki hedefim 65 kg . .3 aylık bi rejim düşünüyorum . . ama biyandanda dünyalar tatlısı oğlulmun sütü azalırmı diyede korkuyorum . .Allah kolaylık ve herkese çabucak kilolarından kurtulma fırsatı versin . . burda ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim . .
sen menülerini günlük olarak paylaş canım. takımlarda bir otokontrol mekanizması oluşturmaya çalışıyoruz. sırf buraya yazamayacağını düşündüğün için yemekten kaçınacağın şeyler olacak. benim elim nelere nelere uzanıyor da arkadaşlarıma bunu yazamam diye yemiyorum. ha tabi menülerde zaman zaman canımızın çektiği şeyler oluyor, hamile olup da aşerme durumu varsa bu sıkıntı olur ama bizler için sorun yok diye düşünüyorumarkadaslar bısı soracagım ben aslında hergun yedıklerımı defterıme yazıyorum burdada paylasmak ıstıyorum ama sız bana gore cok az yedıgınız ıçın canınız çekerde dıyetınıze olumsuz etkım olur dıye yazamıyorum sakıncası var mı sızın ıçın?bır de su aralar evde acayıp mısafır var tabı pasta borek ısınde yıne annem:18: gercı ben dıkkat edıyorum ama yınede kendıme cok engel olamadım borek yedım 4 bucukta ama aksam sadece 1 portakal yıyerek dengeledım dunde boyle yapmıstım ama yınede vermısım kılo.neyse yarında arkadas davet ettı bende kendımı bıldıgım ıçın ve cmt zaten gunum oldugu ıçın red ettım oda darıldı neyse gelırım dedım ama sınr oluyorum kendıme gıtmesem darılıyolar gıtsem bana zarar.yeme dıyolar ama karsımd bırı yıyınce dayanamıyorum.basınızı agrıtyorum dımı?neyse tahıl haklarımı yememem lazım sabahan aksam kullanıcam.su pasta boreklerın yasaklanmasını pıyasadan kaldırılmasını rica edıyor hepınızı opuyorumhasta arkadaslara gecmıs olsun
tuzun sağlığa zararı var, diyete pek zararı yok aslında. diyette kaçınılması gereken şeker diye okumuştum ben bir yerde. sadece işte fazla tuz su tutuyor, vücutta ödem durumları olabilir. kilo almamışsındır ama tartı fazla çıkar. ödem de uğraşması güç bir durum.
canım diyette biliyorsun öğünler azaltılmaz aksine artırılır ki sık sık yenilip az yensin. sen öğle yemeği yemediğin bir düzen oturtmuşsundur belki ama 5-6 öğün yapmanı öneririm tabi ara öğünlerle beraber. şöyle de diyebiliriz 2-3 saatte bir vücuduna bir şeyler vermelisin bence. kaç saat arayla yemek yiyorsun?
hosgeldın arkadasımıyısallah beraberce verecegız kılolarımızı tabı benım onumde daha uzun bır yo varama emınım bende bırgun basarı hıkayemı paylasacagım sut ıçın bol bol su için diyorlar ve meyve ye bence işe yarar.opuyorum
aksam kullanıcam.su pasta boreklerın yasaklanmasını pıyasadan kaldırılmasını rica edıyor hepınızı opuyorumhasta arkadaslara gecmıs olsun
sen menülerini günlük olarak paylaş canım. takımlarda bir otokontrol mekanizması oluşturmaya çalışıyoruz. sırf buraya yazamayacağını düşündüğün için yemekten kaçınacağın şeyler olacak. benim elim nelere nelere uzanıyor da arkadaşlarıma bunu yazamam diye yemiyorum. ha tabi menülerde zaman zaman canımızın çektiği şeyler oluyor, hamile olup da aşerme durumu varsa bu sıkıntı olur ama bizler için sorun yok diye düşünüyorum
sen günlük ne yediğini yazarsan burdakiler olarak biz de neye dikkat etmen gerektiğini yazabiliriz. ayrıca az yemek de bir marifet değil zaten. dengeli yemek en güzeli.
hoşbulduk canım inşallah bu zorlu yolda Allah kolaylıgını verir :)) de bu kilolardan kurtuluruz . .
ne yazıkki yemeyi sadece karın doyurmak için yemiyodum ben doydugum halde hala lezzetini aldıgım için devam ediyordum . .damak zevki için bu kilolar . .belki daha öncede başlardım ama emzirdigim için biraz daha beklemek istedim şimdi içim daha rahat başlıycam inşallah hem dedin gbi süt iiçin sıvı gıdalar yeterliymiş . .hepimize nice 20 . .30 . . .kilolar vermek dileğiyle . .:))
biraz önce gittim ve 2 adet zeytin yedim böyle istegimi bastırmıs oldum ..yarım ekmegi yemedim boylece ilk sınavımı yüzümün akıyla gectim aferin bana . .klupten kendime kocaman bir alkış konduruyorum
gunaydın herkese
kılo bıldırımımı ılk ben yapayım :116.2 yanı bu hafta 2 kılo vermısım gecen haftayla bırlıkte 4 kılo 300 gr gıtmıs ıyısallah boyle devam eder
tebrikler canımgunaydın herkese
kılo bıldırımımı ılk ben yapayım :116.2 yanı bu hafta 2 kılo vermısım gecen haftayla bırlıkte 4 kılo 300 gr gıtmıs ıyısallah boyle devam eder
paylaş paylaş bir şey olmaz:) seni kıyasıya eleştirebilirz böylecetamam canım yazıyorum yedıklerımı bak gunah benden gıttıkovalamayın sonra benı gruptan:18: :119:
17 ŞUBAT 2011 PERSEMBE
7:30
Yarım üçgen kıymalı börek
1 kucuk nohutlu börek topl:2 t+1 et
10:30
1 orta boy elma -1 m-
12:00
1 bucuk kepce haslanmıs tavuk(gogus etı) -2 et-
2 yk peynırlı makarna(peynırı cok az) - 1 t-
1 d ekmek -1 t-
1 portakal- 1m-
16:30
4 kucuk nohutlu borek -2 t-
1 avuc leblebı -1t-
22:30
1 portakal -1 m-
Toplam:7 tahıl+3 m+3 et+0 sut
elbette ki alkış gelecekbiraz önce gittim ve 2 adet zeytin yedim böyle istegimi bastırmıs oldum ..yarım ekmegi yemedim boylece ilk sınavımı yüzümün akıyla gectim aferin bana . .klupten kendime kocaman bir alkış konduruyorum
canım, sen emziriyorsun öyle mi? oğluşun kaç aylıktı?Aslında doğru söylüyorsun diyete baslamadan önce beni 2 öğün faazlasıyla idare ediyordu . .insani boyutun dışında yediğim içinama artık az yediğim için
ben yine dayanırım ama bi kaçgündür sütte azalma farkediyorum onun için az ama sık öğün durumuna geçmem gerekecek oğluşum için . .tuz kilo yapmamasına cok sevindim bu arada herşeyden gecerim tuzdan gecemem . .öğünlerim sabah 10 ve akşam 17 idi . .arada 7 saatlik bi açlık durumu var . .bunu bi düzene koymam gerekicek . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?