- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.621
En aç geçirdiğim ramazan resmen gece açım gündüz açımKuzum yine az yiyorsun sanki normale döndü mü WC durumu :/
Bence fazla değil gayet iyi canım ilk zmanlara göre çok düzelme var menülerinde
Gayet iyi menü ✌
Canim sen çok yemiyorsun ama sagliksiz yiyorsun fazla karbonhidrat var bu da seni susuz halsiz bırakıyor kilosu ise cabasıtoplam 4 dilim ekmek ve patates bana bu yönden dengesiz geldi
70 dakika cardio nasıl yaptın yahuuui
Birde banana bread i kendin mi yaptın tatlım hep merak edip yiyemedigim şey kendisi
Kilo verme durunca bitecek o kaçamaklar
Ustam sen çözdün bu mevzuyu artık✌afiyet olsun bravo
Gayet güzel menü canım ✌
Kaçamak olmasaymis guzelmis menun canım
Hilal bana da bişey söyleTempus çok geçmiş olsun. Inşallah önemli bişeyin yokturdur.
pawlover o kocan gitsin muzu alsın bi zahmet. Sıcaktan etkilendin sen sanirim.
Cherry Mom dua et dolabın zamanında bozulmuş ya bayramda bozulsaydı off felaket
Koronadan korunalim derken evde herkes kendine virüsten daha çok zarar vermeye başladı. Bi kendinize gelin bi dikkat edin kendinize. Lütfen ama olmuyor böyle.
Canım şimdi modelini hatırlamıyorum ama evde kağıdı duruyo eve gidince bakabilirim anca. O da haftaya olur en yakınBulaşık makinenin modeli ne Calypsocum? Benim değil de teyzemin makinesi bozuldu bana güzel bir marka bak bu ortamda nasıl gidip seçeyim dedi. İnternetten biraz araştırdım özellikle Miel marka makineyi çok övmüşler her şeyiyle. Ama hiç tecrübem yok tabii o markayla ilgili, nasıl önereyim... Arçelik en azından bildiği ve tahat kullanabileceği nir marka ama modelden modele de her şey değişiyor tabii. Memnunum deyince sormak istedim sana?
Tamamdır, acelesi yok malum corona ortamındayız bir süre daha erteleyecek teyzem zaten. Çünkü evde anneannem var çok yaşlı. Eve kimseyi sokmak istemiyoruz.Canım şimdi modelini hatırlamıyorum ama evde kağıdı duruyo eve gidince bakabilirim anca. O da haftaya olur en yakın
Aynen bebeğim modunu değiştirHa şöyle dürtün beni yaa Yarın senin için ayaklanıcam kuzum yürüdüğüm zaman belki toparlanırım.
Aman kuzum yedik yedik ne oldu boşverEn aç geçirdiğim ramazan resmen gece açım gündüz açım
Vaaaaayyy vayyy vayyAynen bebeğim modunu değiştirkaç adım yaptın bakalım benlm ayaklar pert
Hilal bana da bişey söyle
Etiketler çok hoş gözüktü, bende istiyorum
Bende yürüyemedim bugün ya esim gunler sonra ilk kez ise gitti öyle olunca.emre iyice bana sardı bir saniye kopamadikBen yine sporumu erkenden halledeyim dedim bugün çok halsizim çünkü. Ama walk yapamadım onu baştan söyleyeyim.
Aynen bencede guzel.zamnlamaTempus çok geçmiş olsun. Inşallah önemli bişeyin yokturdur.
pawlover o kocan gitsin muzu alsın bi zahmet. Sıcaktan etkilendin sen sanirim.
Cherry Mom dua et dolabın zamanında bozulmuş ya bayramda bozulsaydı off felaket
Koronadan korunalim derken evde herkes kendine virüsten daha çok zarar vermeye başladı. Bi kendinize gelin bi dikkat edin kendinize. Lütfen ama olmuyor böyle.
Evet canım en iyisi o zaten dikkat etmek lazımTamamdır, acelesi yok malum corona ortamındayız bir süre daha erteleyecek teyzem zaten. Çünkü evde anneannem var çok yaşlı. Eve kimseyi sokmak istemiyoruz.
İyiyim şükür, sen nasılsın?
İyiyim şükür, sen nasılsın?
He rahatladım ama hâlâ cuma heyecanım geçmedi. Biraz daha yarışsam olurmuş
Eskisi kadar heyecanla patates yiyemiyorum tat vermiyor artık. Çünkü Hilal ne diyecek diye korkarak yerdim ve eklerdim menüye. Şimdi o hisler olmayınca tadı kalmadı
Bugün kabak kavurdum yedim yanında ayranlapatatesi pawlover yesin artık. daha faydalı şeyler kavur artık sende. Kavurmadan yiyemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?