Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahhh ahhh
Bana göre mantikli olan hedefin 66 ydi o.kiloyu görene kadar kaçamaklar minimum olmalı haftada 1 gibi . Hedeff kilona geldikten sonrada koruma zor bir iş olduğu için yine spor devam etmeli ama menüleri biraz daha esnetebilirsin. En az.1 2 yıl o kilolarda olmak gerekiyorki otursun yoksa 3 5 kacamakta geri gelecek namusuzlar

Bu modları nasıl toplicaz ya özellikle ben epey yerlerdeyim. Spor yapmıyorum, yemek işi düzene girdi ama spor sıfır
Bi kaç gün zorlaman lazım kendini sonra normale dönecek sen zorlamadıkça o moda geri geçmek çok zor. Bir gün spor yapmasam ertesi gün hiç yapmak istemiyorum. Ama bıraksam gidecek kendimi zorlayarak yapıyorum. Sende 1 kaç gün sık dişini şimdi başla hatta

Bende yürüyemedim bugün ya esim gunler sonra ilk kez ise gitti öyle olunca.emre iyice bana sardı bir saniye kopamadik

olsun her zaman olan şey değil, hele sennn... Çok ekstrem bir durum olmasa kesinlikle yapıyorsun zaten. Benim gibi salmaya müsait değilsin kaptanım. Ama benim de üzerimden o atalet gitti sanki. Bugün ki halsizliğimle bile kalkıp eliptik yaptıysam oldu herhalde bu iş.

Evet öyle bende durup durup ağlıyorum ama sonra bardağın dolu kısmını goruyorum karantina bir fırsat şimdi bayram geliyor normal bir süreçte olsaydık diyet spor soyle dursun 3 günde 3 kg alırdık biz şimdi aksine veriyoruz

Hepimiz aynı durumdayız inan aynı şeyi yaşıyoruz. Ama rejim spor ayrı bir dünya bizim için normal hayat durmuş olsada rejim dünyası hep canlı

Sağol canim evet yapmazsam vicdan azabından uyuyamıyorum zaten sanki tek gün sporsuz geçince 15 kilo geri geliyor
İnsan alışıyor bu disipline pamukcum ya sende girdin o düzene insallah iyi gidiyorsun

Bir de vallaha biz zayıflarız sen aha burda kalırsın benden demesi.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki Sevgi. Her sabah kalkıyorum bi enerji giyinip süslenip oturuyorum. Sonra koltuktan koltuğa yuvarlanırken buluyorum kendimi.

O kocam napıyo ki onu yapsın yarın ben gitcem artık

Biliyorum biliyorum.. hep öyle yapardım 15 dk bile olsa her gün yapardım ki kopmayayim spordan. Ama şimdi afedersin çişim gelince tuvalete gitmeye üşeniyorum şarjım yüzde 13. Kalkıp şarj edesim yok değişik bi ruh hali ne bileyim ya

O.zaamaannn mi acaba hadi bakalım hayırlısı havalardan da olabilir gerçi bir anda çok bunalttı herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…