- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.641
Ahhh ahhhMenüm..
Sabah minik simit bir parmak kadar
15.30 gibi bulgur pilavı ve barbun yoğurt
Arada soda
Akşam
Un çorbası dolma .. kaç dolma yedim desem sanırım 3-5 arası
Bu oruç olmama hissi de kötü.. yiyince tekrar kilolar geri gelecek korkusu başladı bende.. 68.9 gördüm ama kaçtı galibabenlm yine yememeye desem etmem lazım dicem amma eninde sonun da yemicem mi ya nasıl gidicem bu düzen?..
25 dk cardıo.. son 5 dk dayanamadım artık geberdim ben benden geçtim.. bir de 2. Gün ya bacaklar zangır zangır..
10 bin de adım var .. yarış için zaten az da.. napalım@birsevgi Cherry Mom
Neden böyle düştü ki modun ?Bu modları nasıl toplicaz yaözellikle ben epey yerlerdeyim. Spor yapmıyorum, yemek işi düzene girdi ama spor sıfır
Ben cardio. Bisiklet yaptimda adım yok bugünAdim atarken bile kan ter içinde kaldım. Spor nasıl yapılacak. Off off
Benim mod şahane akıl sağlığımi yitirmemek için spor çok iyi geliyor. Kendim için yaptığım tek şey su anNeden böyle düştü ki modun ?
12 ye kadar adım sonra diğerleri yapacağız yapacak birşey yokBen cardio. Bisiklet yaptimda adım yok bugün
Öyle tabi başka ne yapabiliyoruz kendimize yaBenim mod şahane akıl sağlığımi yitirmemek için spor çok iyi geliyor. Kendim için yaptığım tek şey su an
Ay ne bileyim yaNeden böyle düştü ki modun ?
Bi kaç gün zorlaman lazım kendini sonra normale dönecek sen zorlamadıkça o moda geri geçmek çok zor. Bir gün spor yapmasam ertesi gün hiç yapmak istemiyorum. Ama bıraksam gidecek kendimi zorlayarak yapıyorum. Sende 1 kaç gün sık dişini şimdi başla hattaBu modları nasıl toplicaz yaözellikle ben epey yerlerdeyim. Spor yapmıyorum, yemek işi düzene girdi ama spor sıfır
Bende yürüyemedim bugün ya esim gunler sonra ilk kez ise gitti öyle olunca.emre iyice bana sardı bir saniye kopamadik
Evet öyle bende durup durup ağlıyorumAy ne bileyim yaçok sıkıldım artık sanırım evden çıkamamaktan gezip tozamamaktan. Hiç bişey gelmiyor icimden.
Her sabaha enerjik uyanıp 2 saat sonra tekrar uzanırken buluyorum kendimi
Toparlanmaya çalışıyorum bakalım...
Hepimiz aynı durumdayız inan aynı şeyi yaşıyoruz. Ama rejim spor ayrı bir dünya bizim için normal hayat durmuş olsada rejim dünyası hep canlıAy ne bileyim yaçok sıkıldım artık sanırım evden çıkamamaktan gezip tozamamaktan. Hiç bişey gelmiyor icimden.
olsun her zaman olan şey değil, hele sennn... Çok ekstrem bir durum olmasa kesinlikle yapıyorsun zaten.Benim gibi salmaya müsait değilsin kaptanım. Ama benim de üzerimden o atalet gitti sanki. Bugün ki halsizliğimle bile kalkıp eliptik yaptıysam oldu herhalde bu iş.
Bir de vallaha biz zayıflarız sen aha burda kalırsın benden demesi.Ay ne bileyim yaçok sıkıldım artık sanırım evden çıkamamaktan gezip tozamamaktan. Hiç bişey gelmiyor icimden.
Ay ne bileyim yaçok sıkıldım artık sanırım evden çıkamamaktan gezip tozamamaktan. Hiç bişey gelmiyor icimden.
O kocam napıyo ki onu yapsın yarın ben gitcem artık@Tempus çok geçmiş olsun. Inşallah önemli bişeyin yokturdur.
pawlover o kocan gitsin muzu alsın bi zahmet. Sıcaktan etkilendin sen sanirim.
Cherry Mom dua et dolabın zamanında bozulmuş ya bayramda bozulsaydı off felaket
Koronadan korunalim derken evde herkes kendine virüsten daha çok zarar vermeye başladı. Bi kendinize gelin bi dikkat edin kendinize. Lütfen ama olmuyor böyle.
Kavgada söylenmezBir de vallaha biz zayıflarız sen aha burda kalırsın benden demesi.
Bi kaç gün zorlaman lazım kendini sonra normale dönecek sen zorlamadıkça o moda geri geçmek çok zor. Bir gün spor yapmasam ertesi gün hiç yapmak istemiyorum. Ama bıraksam gidecek kendimi zorlayarak yapıyorum. Sende 1 kaç gün sık dişini şimdi başla hatta
Ama başlayincada devamı geliyor değilmi beyin önce bir set koyuyor o kadarSeni o kadar iyi anlıyorum ki Sevgi. Her sabah kalkıyorum bi enerji giyinip süslenip oturuyorum. Sonra koltuktan koltuğa yuvarlanırken buluyorum kendimi.
O.zaamaannnBiliyorum biliyorum.. hep öyle yapardım 15 dk bile olsa her gün yapardım ki kopmayayim spordan. Ama şimdi afedersin çişim gelince tuvalete gitmeye üşeniyorum şarjım yüzde 13. Kalkıp şarj edesim yok değişik bi ruh hali ne bileyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?