- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.661
Ya birde adet olcam az kaldı. 6 gün falan. Şişliği erken geldi spor yapmadığım için. Şiştikce daha da yapmayasi gelir ya insanınEvet öyle bende durup durup ağlıyorumama sonra bardağın dolu kısmını goruyorum karantina bir fırsat şimdi bayram geliyor normal bir süreçte olsaydık diyet spor soyle dursun 3 günde 3 kg alırdık biz şimdi aksine veriyoruz
Bi kaç gün zorlaman lazım kendini sonra normale dönecek sen zorlamadıkça o moda geri geçmek çok zor. Bir gün spor yapmasam ertesi gün hiç yapmak istemiyorum. Ama bıraksam gidecek kendimi zorlayarak yapıyorum. Sende 1 kaç gün sık dişini şimdi başla hatta
Bir de vallaha biz zayıflarız sen aha burda kalırsın benden demesi.
Sağol canim evet yapmazsam vicdan azabından uyuyamıyorum zaten sanki tek gün sporsuz geçince 15 kilo geri geliyor
İnsan alışıyor bu disipline pamukcum ya sende girdin o düzene insallah iyi gidiyorsun ☺☺
Spor yapmiyon madem tuvaletede gitme oldugun yere birakiver. Tuvalete gitmek ne kadar mecburiyse sporda o kadr mecburi ve kutsal bir görevdir.Biliyorum biliyorum.. hep öyle yapardım 15 dk bile olsa her gün yapardım ki kopmayayim spordan. Ama şimdi afedersin çişim gelince tuvalete gitmeye üşeniyorum şarjım yüzde 13. Kalkıp şarj edesim yok değişik bi ruh hali ne bileyim ya
Aynen spor yapsan gider o ödem hissi başlarsın yarinaa aman büyütme gözüne vücut eskiyi gördümu ayak uydururYa birde adet olcam az kaldı. 6 gün falan. Şişliği erken geldi spor yapmadığım için. Şiştikce daha da yapmayasi gelir ya insanınyarın kalkıp bi kuvvet denicem spor yapmayi.
Anaaammm hilalll sen ne oldun boyleeeSpor yapmiyon madem tuvaletede gitme oldugun yere birakiver. Tuvalete gitmek ne kadar mecburiyse sporda o kadr mecburi ve kutsal bir görevdir.
O.zaamaannnmi acaba hadi bakalım hayırlısı havalardan da olabilir gerçi bir anda çok bunalttı herkesi
Ayy herkes düzen e girmi s eridikçe eriyorBen de öyle hissediyorum girsim galiba düzene emniscim. Nihayet....
Baslicam baslicam yarın hiç okmadi çıkıp 1 saat yürücemAynen spor yapsan gider o ödem hissi başlarsın yarinaa aman büyütme gözüne vücut eskiyi gördümu ayak uydurur
Evet evet oluyor devamli yatma uyuma hissi özellikle ilk aylardaÜşenmek belirti mi kız
Hahaha
Dur bakalim ben yarın çıkıp şöyle bir açık havada yürüyeyim en iyisi
Ay sen ne fena oldun hzhxhxbsmslalAyy herkes düzen e girmi s eridikçe eriyorbirsevgi tuvalete bile gitmedigi icin eriyenleri bile icinde.
Gaz veriyorum belki bana gıcık olur hırslanırAnaaammm hilalll sen ne oldun boyleee
Ya hilalAyy herkes düzen e girmi s eridikçe eriyorbirsevgi tuvalete bile gitmedigi icin eriyenleri bile icinde.
Bu modları nasıl toplicaz yaözellikle ben epey yerlerdeyim. Spor yapmıyorum, yemek işi düzene girdi ama spor sıfır
Yaaa dimi amaSeni o kadar iyi anlıyorum ki Sevgi. Her sabah kalkıyorum bi enerji giyinip süslenip oturuyorum. Sonra koltuktan koltuğa yuvarlanırken buluyorum kendimi.
Ben bile gıcık oldum kalkıp ekstra spor yapasim geldiGaz veriyorum belki bana gıcık olur hırslanır
Gruba ilk geldiğin günleri hatırlıyor musun.Ay sen ne fena oldun hzhxhxbsmslal
Valla bende gaz verdikçe gaza geldimBen bile gıcık oldum kalkıp ekstra spor yapasim geldi
Sonuç sevgi.spor yapmıyorValla bende gaz verdikçe gaza geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?