Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya birde adet olcam az kaldı. 6 gün falan. Şişliği erken geldi spor yapmadığım için. Şiştikce daha da yapmayasi gelir ya insanın yarın kalkıp bi kuvvet denicem spor yapmayi.

Kesinlikle katılıyorum bir günü bile boş geçince hemen rehavet çöküyor. Ama yarını mecburen boş bırakacağım, kaslarım şişti bütün vücudumdaki kaslar yanıyor oturup kalkarken. Moraliniz bozulmasın diye söylemedim ama bu sabah +600 çıktım. Muhtemelen dünki 70 dk cardionun etkisi. Şiştim. Yarına atacağımı umuyorum. Amin inşallah.

Spor yapmiyon madem tuvaletede gitme oldugun yere birakiver. Tuvalete gitmek ne kadar mecburiyse sporda o kadr mecburi ve kutsal bir görevdir.

Ya birde adet olcam az kaldı. 6 gün falan. Şişliği erken geldi spor yapmadığım için. Şiştikce daha da yapmayasi gelir ya insanın yarın kalkıp bi kuvvet denicem spor yapmayi.
Aynen spor yapsan gider o ödem hissi başlarsın yarinaa aman büyütme gözüne vücut eskiyi gördümu ayak uydurur

Bu modları nasıl toplicaz ya özellikle ben epey yerlerdeyim. Spor yapmıyorum, yemek işi düzene girdi ama spor sıfır

Sen araya reklam aldın resmen. 2 gün bile uzaklaşınca insanın modu düşüyor hemen. Pişmanlık çöküyor sanki olmuyor ve olmayacakmış gibi. Kendine güzel mesajlar ilet. Hiçbir şey olmaz de. Nihayetinde obez de değilsin. Kaldığın yerden hemen hızlıca devam edebilirsin. 3 günde bozulan düzen 2 günde geri dönüyor hemen zaten. Tartıda gördüğün artıya takma kafanı. Hızlı gelen hızlı gidiyor hemen geri dönersen. Sıcaktan etkileniyorsan o hepimizde var ama modunu düşürmek sana ne kazandıracak? Kendimizi kaldırmamız laxım. Yaza güzel girelim hadi!

Seni o kadar iyi anlıyorum ki Sevgi. Her sabah kalkıyorum bi enerji giyinip süslenip oturuyorum. Sonra koltuktan koltuğa yuvarlanırken buluyorum kendimi.
Yaaa dimi ama bir güzel temizliyorum evi ooh diyorum sonra kendim süsleniyorum. Mis gibi ferahladim diyorum sonra hoop ordan oraya yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…