- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #351.681
Hayırlısı vallaEvet evet oluyor devamli yatma uyuma hissi özellikle ilk aylarda
Yürüyüş en iyisi çik tabi
Ah ne güzel söyledin esracimSen araya reklam aldın resmen. 2 gün bile uzaklaşınca insanın modu düşüyor hemen. Pişmanlık çöküyor sanki olmuyor ve olmayacakmış gibi. Kendine güzel mesajlar ilet. Hiçbir şey olmaz de. Nihayetinde obez de değilsin. Kaldığın yerden hemen hızlıca devam edebilirsin. 3 günde bozulan düzen 2 günde geri dönüyor hemen zaten. Tartıda gördüğün artıya takma kafanı. Hızlı gelen hızlı gidiyor hemen geri dönersen. Sıcaktan etkileniyorsan o hepimizde var ama modunu düşürmek sana ne kazandıracak? Kendimizi kaldırmamız laxım. Yaza güzel girelim hadi!❤
Ay ne enerjiktim özlüyorum valla o sevgiyiGruba ilk geldiğin günleri hatırlıyor musun.
Yapcam yapcam söz yarın yapcamSonuç sevgi.spor yapmıyor:)
Daha bir gün de bize bakım yaptiracakti. Yarışları başlattı olaya heyecan kattı bilmem neler neler. Ben olsam sabaha kadar uyumaz spor yapardim.Sonuç sevgi.spor yapmıyor:)
HahaahajaDaha bir gün de bize bakım yaptiracakti. Yarışları başlattı olaya heyecan kattı bilmem neler neler. Ben olsam sabaha kadar uyumaz spor yapardim.
Benim gözümün önünde benim dedikodumu yapiyolar anaammDaha bir gün de bize bakım yaptiracakti. Yarışları başlattı olaya heyecan kattı bilmem neler neler. Ben olsam sabaha kadar uyumaz spor yapardim.
Yapcam yapcam söz yarın yapcam
Evet öyle bende durup durup ağlıyorumama sonra bardağın dolu kısmını goruyorum karantina bir fırsat şimdi bayram geliyor normal bir süreçte olsaydık diyet spor soyle dursun 3 günde 3 kg alırdık biz şimdi aksine veriyoruz
Yaa.hilal sesli güldüm vallaaCherry Mom kaptanım bu arkadaş motivasyonu mu düşürüyor atin spor yapmazsa gruptan vallaha kilo veremeyeceğim
Cherry Mom kaptanım bu arkadaş motivasyonu mu düşürüyor atin spor yapmazsa gruptan vallaha kilo veremeyeceğim
Atalim gitsin nikini degistirip geri gelsin. Ilk girişleri efsane oluyor.Yaa.hilal sesli güldüm vallaaceza verelim hadi düşün sevgiyi senin ellerine biraktik
Atalim gitsin nikini degistirip geri gelsin. Ilk girişleri efsane oluyor.
Geçiyorum bileO değil de arkadan gelip bana yetişen sen miydin tartı günü onu gorunce hafiften bir gaza geldim (yaklaşık 5 dk kadar ) xhzhshsnanahhash
Ama başlayincada devamı geliyor değilmi beyin önce bir set koyuyor o kadar
O zaman bile düşmüyor modum düşün işte kaçamak yapıyorum sonra ona kılıf örüyorum. O bile spor sayılırC Cagrihilal1 kız yarın öbür gün senin de modun düşeeeerr ekmeğin karşılığı olarak börekler yersin bak o zaman kork benden habshshsha
O zaman bile düşmüyor modum düşün işte kaçamak yapıyorum sonra ona kılıf örüyorum. O bile spor sayılır
Aynen her yerim dursa bile beyin çalışıyor.Beyin jimnastiği
Ay cidden banada yetişti bu kızGeçiyorum bilesiz sayın yerinizde
Spor yapmiyon madem tuvaletede gitme oldugun yere birakiver. Tuvalete gitmek ne kadar mecburiyse sporda o kadr mecburi ve kutsal bir görevdir.
Sen otur ben hem yürüyorum hem yazıyorum. Arada tuvalete bile gidebiliyorum.Beyin jimnastiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?