Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet evet oluyor devamli yatma uyuma hissi özellikle ilk aylarda
Yürüyüş en iyisi çik tabi
Hayırlısı valla 10 güne öğreniriz öyle birşey varsa haha
Ah ne güzel söyledin esracim benim hep kendime söylediğim şeylerdi bunlar 1 hafta önceye kadar yeniden kalkcam ayağa teşekkür ederim
Gruba ilk geldiğin günleri hatırlıyor musun.
Ay ne enerjiktim özlüyorum valla o sevgiyi

Nurgül Yeşilçay kuaföre gitmiş, instagramına yazmış ki; bir de ne göreyim kimse kilo almamış herkes kocasına yedirmiş meğer kiloları! şimdi herkes dışarı dökülünce evde diyet-spor yapanlar moral bozar Biz kendimize özen gösteriyoruz ve kendi sürecimizi en güzel şekilde yönetiyoruz. Modunuz düşmesin. En güzel yatırım kendimize yatırım. Ne diye yaşıyoruz yahu? Allah hepimizi ayrı ayrı boşuna mı yarattı. Herkes önce kendisine yatırım yapmalı. Kendisi ışık olan çevresine de ışık saçar.

Cherry Mom kaptanım bu arkadaş motivasyonu mu düşürüyor atin spor yapmazsa gruptan vallaha kilo veremeyeceğim
O değil de arkadan gelip bana yetişen sen miydin tartı günü onu gorunce hafiften bir gaza geldim (yaklaşık 5 dk kadar ) xhzhshsnanahhash

Ama başlayincada devamı geliyor değilmi beyin önce bir set koyuyor o kadar

kesinlikle...... zorla kaldırıyorum kendimi. İnan o spora kalkış anım hayal gibi. Sanki ruhum değil sadece bedenim gidiyor gibi hşssesiyorum Sonra bir bakıyorum aaa dalmışım olayın içindeyim. Hatta 20 dk yapsam yeter diye başlayıp bir bakıyorum 40 dk yapmışım.

C Cagrihilal1 kız yarın öbür gün senin de modun düşeeeerr ekmeğin karşılığı olarak börekler yersin bak o zaman kork benden habshshsha
O zaman bile düşmüyor modum düşün işte kaçamak yapıyorum sonra ona kılıf örüyorum. O bile spor sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…