- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.201
ben dün girdim diye heralde ismim yok . . suanda 84 kiloyum haftaya asıl bildirimimi yaparım . .bu arada akşam ciddi bi mücadele verdim yeme adına ama 2 zeytinle işi kurtardık çok şükür . .
Kızlar ya buraya karşı sorumluluk duyuo insan gercektende ..
bu arada yediklerimizi akşam toplucamı yazmak gerekiyo . .
ben sabah 1 yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği ,peynir ve ne yazıkki şekerli 4 bardak çay içtim
gunaydın herkese
kılo bıldırımımı ılk ben yapayım :116.2 yanı bu hafta 2 kılo vermısım gecen haftayla bırlıkte 4 kılo 300 gr gıtmıs ıyısallah boyle devam eder
afiyet olsun canım evet okudum geçmişi gerçekten büyük bi başarı seni günün kahramanı ilan ediyorumben dün girdim diye heralde ismim yok . . suanda 84 kiloyum haftaya asıl bildirimimi yaparım . .bu arada akşam ciddi bi mücadele verdim yeme adına ama 2 zeytinle işi kurtardık çok şükür . .
Kızlar ya buraya karşı sorumluluk duyuo insan gercektende ..
bu arada yediklerimizi akşam toplucamı yazmak gerekiyo . .
ben sabah 1 yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği ,peynir ve ne yazıkki şekerli 4 bardak çay içtim
afiyet olsun canım evet okudum geçmişi gerçekten büyük bi başarı seni günün kahramanı ilan ediyorumekmek ten vazgeçmek o kadar kolay değil çünki gerçekten bravo
evet canım sana demiştim bir hafta deneme süreci olacak diye sen paylaşımı bol tut inşaAllah haftaya alırım seni listeye akşam toplu olarak yazarsan daha iyi olur canım ama gün içerisindede yaz muhakakka
elifcim listeyi paylaşıma verdim canım hadi geçmiş olsun
benim oğluş bıraksa ben 7/24 yazarımda nerde . .pc başına oturduğumu görmesin anında biter yanımda bide kasıyo kendini almazsam sıkıyo sıkıyo en sonunda da avazıınca bağırıyor . .bu durumdan cok muzdaribiz babasıda bendeşimi uyuyoda girdim dedim gibi gün içinde girerim uyudukca yada babytv de beğendiği bişey cıkmışsa
seninde ellerine sağlıka rkadaşım bu arada dediğim gibi o arkadaşları almıycaz listeye 2 haftadır bildirimle alakaları yok motivasyon düşüklüğüne sebep olmamak için almıyalaım elifcimhaydi mübarek olsun
ellerine sağlık
ya takyoncum ben geçen cuma tam 1haftam dolmuştu ve ben 1 haftadır giremedim ya buraya ama 1 hafta test sürüşünü yapmıştım geçen cumaya kadar demem o ki bu 2inci cumam burda ben yarışmaya katılabildimmi deneme testini geçtimmi acaba
canım deneme sürecini geçmiştin evet ve bekledik bildirimini bildiğin gibi en geç saat 11 e akadar bildirim yapılması zorunlu aksi halde listeye dahil edemiyoruz evet senin durumunu biliyorum bana mesajda yazmıştın ve dün akşam amonra yazdı herkes bildirim yapsın diye eğer bildirim yağsaydın listeye girecektin iyice haberin olsun canım saat en geç 11 e akadar bildirim yapmak zorundayız şimdi listeye tekrar eklemeye çalışacam seni inşallah bi sorun çıkmaz ama lütfen bu konuda dikkatli ol canım bizde zor durumda kalıyoruz
sağol canım ya önemli değil haftaya alırsın beni listeye farketmez zorlanma sen eğer olmazsa,,eğer net kopmazsa haftaya en geç 10 a kadar bildirimimi yapıcam desteğin için sağol
merhaba arkadaslar kılo verenlerı kutluyorum sıze aksama arkadastan donunce yazacagım sımdı carsıya cıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?