- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.081
En az mezun kilomla girmek istiyorum ama epey fark var,bakalim ne verebilirsem bayramdan sonraki haftalarda.Aynen canım zaten bu izni fazla uzatmam. Kocam işe başlasın daha düzene girer benim spor diyet. Sen ne zaman giriyorsun listeye, ne kadar zaman biçtin.
Öyle olacak inşallah toparlarsin senn
İyi çok şükür, çok sevindim ciddi bişey olmamasına. Ben de iyiyim şükür canımÇok şükür canım boynumda da kalmadı ağrı :) Sen nasılsın
Ay öyle valla oldurecek hilal beni ama moral bozulmasindan daha.iyidirOlsun kuzum yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az kaldı. Her hafta güzel eksiler göreceksen değer.
Cok guzel hep boyle gitsin insallahBende artık kahvaltı yapayim hedefime gelene kadar spor yaptım
@Cagrihilal1 eksi -500 sana gelsinteşekkür ederim ☺☺
Tamam canım be de çok uzatmak istemiyorum zaten birbirimizi kontrol ederiz gazlarız fazla uzatmadan gireriz tekrar inşallah.En az mezun kilomla girmek istiyorum ama epey fark var,bakalim ne verebilirsem bayramdan sonraki haftalarda.
İnşallah canim sagolCok guzel hep boyle gitsin insallah
Sağlam sakin ve emin adımlarlaÖyle olacak inşallah toparlarsin senn ❤❤
Canım hoş geldin gecmis olsun nasilsinKaptanım
Evet kendim ettim kendim buldumu söylüyorum şuanEee kendin etmisin resmenngüzel bir eksiyle gir amaa
En güzeli canım ya bir anda giden kilolar beni hep korkuturSağlam sakin ve emin adımlarla❤❤
+Kilonun sebebi belli oldu :///Dünkü menümü yazmaya utanıyordu. Ama yinede yazayım
Sahurda uykulu halde ne bildiğimi yemeden herşeyden yedim
1 parca çörek
1 dilim börek
2 dilim ekmek
Domates salatalık
4 dilim peynir
1 parca helva
Iftar
3 parca fırında et
2 dilim ekmek 1 bardak ayran
Arkadaşıma gittim
1 dilim kibris tatlısı 1 avuç çerez 2-3 tane cips
A if.e başladın mı bende bakayim su programa birBiraz daha indi kilom.. aç kalmak yarıyor banaama yine artı az daha bekleyeyim nasılsa 18 saatim de dolmadı.. sporumu da yaptım
Arkadasindan...Yok canim calismiyorum bugün evet oruçluyum
Içimde anlamsız bi sıkıntı var sanattandır için daralıyor anlamadim nedir
Zıplamadım ama cardıo ve bölgesel yaptım 70.3 oldu kilo.. bakalım biraz daha bekleyelimYaapbilirsen biraz zipla canım ödemi atar
Oruca alıştık canım.. maşallah oruçta bana kilo verdirdi.. hazır başladık devamı gelsin dedimA if.e başladın mı bende bakayim su programa bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?