- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.101
AynenÖdemdir canım sen saat 4 e kadar durmadan tartıl en az hangisi gelirse onu söylersin
14.30 da yemek saatim var .. yumurta süt peynir domates yicem.. protein.. etkisi olur yine di miOruçlu değil ki 4 e.kadar.nasil.dursun
Şu gördüğün aynı rakamı ben de görmek istiyorımBende artık kahvaltı yapayim hedefime gelene kadar spor yaptım
C Cagrihilal1 eksi -500 sana gelsinteşekkür ederim ☺☺
Yok yahu kaçta yemen gerekiyorsa ye canım ama artık bak kilo vermen durdu guzel beslen kaçamakları yapacaksanda dengele14.30 da yemek saatim var .. yumurta süt peynir domates yicem.. protein.. etkisi olur yine di minapsam yemesem mi dayanmaya çalışayım mı
Beklerken spor yapabildin mi canim ancak öyle gidiyorCherry Mom tebrik ederim harika inmişsin.
Kızlar ben kilomu yazmak istemiyorum yaa
Bu hafta yaptığım o 1 günlük kaçamağın artısı desem ölümüne yaktım onu çoktan sporla, ama bu artı nedir anlamadım moralim bozulduŞimdi takıma da negatif etki edeceğim maalesef. Sabahtan beri belki ödemliyimdir biraz bekleyip yeniden tartılayım dedim ama ı ııhh gitmiyor.
Az kaldı bebem bugün son gün artık sonra kendim evim de yemek yemeye geçicem bi süre.. ramazan bitiyor ya öyle abidik gubidik şeyler pişmez artık.. sezon başladı iş var işYok yahu kaçta yemen gerekiyorsa ye canım ama artık bak kilo vermen durdu guzel beslen kaçamakları yapacaksanda dengele
Teşekkür ederim bu aradaCherry Mom tebrik ederim harika inmişsin.
Kızlar ben kilomu yazmak istemiyorum yaa
Bu hafta yaptığım o 1 günlük kaçamağın artısı desem ölümüne yaktım onu çoktan sporla, ama bu artı nedir anlamadım moralim bozulduŞimdi takıma da negatif etki edeceğim maalesef. Sabahtan beri belki ödemliyimdir biraz bekleyip yeniden tartılayım dedim ama ı ııhh gitmiyor.
Vuhuu bunu sevdimBirrrdeee bugunn wallkk Challenge var kızlar
en çok adimi yapan kazanir
Yapılan adimlar gün içinde hiiiiiccc söylenmiyorgün sonunda birsevgi ye ozeldeen yazıyoruz
00.00 da yarış bitiyor ✌✌
Beklerken spor yapabildin mi canim ancak öyle gidiyor
Ondan oldu galiba giremiyormuyum takıma bu hafta+Kilonun sebebi belli oldu :///
21 mayıs Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
pawlover
Maariftakvimi
Ceylansnn
birsevgi
U Umudumvar07
K KuruPapatya
C Cagrihilal1
hanmeli
nrmyn
kardelelen321
Tempus
Calypso95
balpamuk
B bluuee
Umutumut82
S Suskunhanim
A ataninbitanesii
Canım öyle degilde hani kotu bisey olacağı zaman insanin yüreği daralır ya oyle bi hisArkadasindan...
Tesadüfen konuna denk geldim.kendine mutlu oldugun seylerin listesini yap ve uygula, seyrek gunlerde arkadasina vakit ayirip o surenin gecici oldugunun düşünerek paylasimini giderebilirsin
Maalesef canım çörekler boreklerle olmazOndan oldu galiba giremiyormuyum takıma bu hafta
Maalesef canım çörekler boreklerle olmazkilon.bu hafta eksi olsa dahi olmaz inan
Dikkat edersem ve haftaya eksi gösterirse görebiliyormuşum pekiMaalesef canım çörekler boreklerle olmazkilon.bu hafta eksi olsa dahi olmaz inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?