Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom tebrik ederim harika inmişsin.
Kızlar ben kilomu yazmak istemiyorum yaa
Bu hafta yaptığım o 1 günlük kaçamağın artısı desem ölümüne yaktım onu çoktan sporla, ama bu artı nedir anlamadım moralim bozuldu Şimdi takıma da negatif etki edeceğim maalesef. Sabahtan beri belki ödemliyimdir biraz bekleyip yeniden tartılayım dedim ama ı ııhh gitmiyor.

Beklerken spor yapabildin mi canim ancak öyle gidiyor

Yok yahu kaçta yemen gerekiyorsa ye canım ama artık bak kilo vermen durdu guzel beslen kaçamakları yapacaksanda dengele
Az kaldı bebem bugün son gün artık sonra kendim evim de yemek yemeye geçicem bi süre.. ramazan bitiyor ya öyle abidik gubidik şeyler pişmez artık.. sezon başladı iş var iş yumurta karpuz menemen gün biter öyle bakalım neler olacak ben de 66 görüp mezun olmak istiyorum

Teşekkür ederim bu arada :)

Hiç birşeye sasmamak lazim nota hakkımız oldu..
Bu hafta kurallar ne ise tam olarak uygulayacağım arkadaşlar
Menü yazmayip ekibe gelmeyenlerden izne ayrılmak isteyen var ise liste paylaşmadan belirtsin lütfen yoksa diskalifiye olacaklar
burda diyet önerileri spor tavsiyeleri diyet menü tarifleri olmalı iken x menü yaz y spor yap Z ekipte paylaşım yap diyoruz sizcede birşeyler ters gitmiyor mu ?

Arkadasindan...
Tesadüfen konuna denk geldim.kendine mutlu oldugun seylerin listesini yap ve uygula, seyrek gunlerde arkadasina vakit ayirip o surenin gecici oldugunun düşünerek paylasimini giderebilirsin
Canım öyle degilde hani kotu bisey olacağı zaman insanin yüreği daralır ya oyle bi his
Arkadaşım konusuna gelince valla elimden geldiği kadar pozitif olmaya çalışıyorum onada hayatımızdaki olumlu seyleri göstermeye calisiyirum farkettimde ben ona sukredilecek seyler gosterdikce sanki daha yalniz kamis gibi kusuyor gibi tavirkar sergiliyor

Isı falan bahane edip eskisi kadar görüşmelere çalışıyorum ama gal hayır sorayim diye bi mesaj atayım diyorum direk gönderdiği karsi lik biz ne zaman güleceğiz demek oluyor

Tartıldım 110.3 cıktı

Mazaret olsun diye söylemiyorum ama afedersiniz 1 haftayı geçkin süredir kabızlık yasiyorum kuru erik karpuz ne yeriysem cokta faydasını göremedim
Yani andığımda yediklerinin etkisi mutlaka vardır ama bununda etkisi olduğunu dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…