- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.061
Selam canım nasıl oldunSelamlar kızlar
Selam canımSelamlar kızlar
Hayır olsun inşallahYok canim calismiyorum bugün evet oruçluyum
Içimde anlamsız bi sıkıntı var sanattandır için daralıyor anlamadim nedir
Ben listeye girdigimde burda ol tatlim destekleselimCherry Mom Kilom 82,2 kuzum. Dün adet oldum ama yine iyi gitmiş. Söylemesi ayıp ishal oldum ben de pawlover gibi. İşkembeyi boşalttım herhalde onun da etkisi var
Ramazan boyu kabızlık çektim zaten.
(82,8/82,2/0,6/%0,72)
Bu arada dün 1000 ip atlama var benim Esracım yazmayı unutmuşum. Bir de Bu hafta izne ayrılıyorum değil mi canım
Tebrik ederim kuzum şahaneCherry Mom Kilom 82,2 kuzum. Dün adet oldum ama yine iyi gitmiş. Söylemesi ayıp ishal oldum ben de pawlover gibi. İşkembeyi boşalttım herhalde onun da etkisi var
Ramazan boyu kabızlık çektim zaten.
(82,8/82,2/0,6/%0,72)
Bu arada dün 1000 ip atlama var benim Esracım yazmayı unutmuşum. Bir de Bu hafta izne ayrılıyorum değil mi canım
Inşallah canimHayır olsun inşallah
Aynen canım zaten bu izni fazla uzatmam. Kocam işe başlasın daha düzene girer benim spor diyet. Sen ne zaman giriyorsun listeye, ne kadar zaman biçtin.Ben listeye girdigimde burda ol tatlim destekleselim❣
Harikasın kuzum maaşallah. Daim olsun inşallah. Bundan sonra C Cagrihilal1 in sistemiyle devam herhaldeBende artık kahvaltı yapayim hedefime gelene kadar spor yaptım
C Cagrihilal1 eksi -500 sana gelsinteşekkür ederim ☺☺
Sağol kuzum sendeHarikasın kuzum maaşallah. Daim olsun inşallah. Bundan sonra C Cagrihilal1 in sistemiyle devam herhalde
Çok şükür canım boynumda da kalmadı ağrı :) Sen nasılsınSelam canım nasıl oldun
Evet kuzum kararım aynı. Eşim işe başlayana kadar izinli olsam daha iyi. Arada uğrarımTebrik ederim kuzum şahane
İzin konusu sende
Tmm canım anlaştıkEvet kuzum kararım aynı. Eşim işe başlayana kadar izinli olsam daha iyi. Arada uğrarım
KaptanımSelam canım
Olsun kuzum yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az kaldı. Her hafta güzel eksiler göreceksen değer.Sağol kuzum sende ❤
Hilalle devam ama günde 2 cardio diyordüştüm eline vay halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?