- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.041
Gözün üzerimde yaniBu hafta artık seni listeye alacağız inşallah eskisinden daha çok takibindeyim
Yeni indirdim tatlım ben de üstün de çatal olan kırmızılı bir görseli var.. işte saati tutuyor şimdilik 18-6 yaptım ben ona göre bana zamanı söylüyor başka öyle çok kırcalamadım neler var diye..İf için hangi programı kullanıyorsun ?
Misafir den kastın ramazan ayıydıValla güle güle gitsin ama ben açık açık kovuyorum o misafiri yüzsüzleşti iyice gitmiyor
Ben covid 19 diye düşünmüştümMisafir den kastın ramazan ayıydıkovma sen o u kilon sandın galiba
Ödemdir canım sen saat 4 e kadar durmadan tartıl en az hangisi gelirse onu söylersinSabahtan beri in çık yapıyorum tartı ya.. değişen bir şey yoknolcak şimdi ben niye böyle artı geldim relg mi yani sabebi.. relg olduğum 2. Gün 70.0 gelip şimdi 71 gelmek beyin kafası hala aç beklemedeyim değişir inşallah ♥
Ay hadi ya bende garanti görüyordum listeyi bu hafta biraz daha çaba göster bakalımGünaydın; kilo bildirimim : malesef 65.6 sabit100 gr bari gitmiştir listeye gireyim diye birkaç kez tartıldım ama değişmedi
Odemdir muhakkak ama kötü denk geldi yaSabahtan beri in çık yapıyorum tartı ya.. değişen bir şey yoknolcak şimdi ben niye böyle artı geldim relg mi yani sabebi.. relg olduğum 2. Gün 70.0 gelip şimdi 71 gelmek beyin kafası hala aç beklemedeyim değişir inşallah ♥
Oruçlu değil ki 4 e.kadar.nasil.dursunÖdemdir canım sen saat 4 e kadar durmadan tartıl en az hangisi gelirse onu söylersin
Yaapbilirsen biraz zipla canım ödemi atarSabahtan beri in çık yapıyorum tartı ya.. değişen bir şey yoknolcak şimdi ben niye böyle artı geldim relg mi yani sabebi.. relg olduğum 2. Gün 70.0 gelip şimdi 71 gelmek beyin kafası hala aç beklemedeyim değişir inşallah ♥
Tamamen benim hatam oldu. Dün gündüz az yemeye çalıştım, yemek yemeyip meyveli yoğurt kahveyle falan geçiştirdim sonra akşam gözüm döndüAy hadi ya bende garanti görüyordum listeyi bu hafta biraz daha çaba göster bakalım
Eee kendin etmisin resmennTamamen benim hatam oldu. Dün gündüz az yemeye çalıştım, yemek yemeyip meyveli yoğurt kahveyle falan geçiştirdim sonra akşam gözüm döndütatlı yedim. Haftaya dikkat edip gireceğim listeye
Günaydın:)Günaydın kızlar niyeyse bugün tartılmaya hic cesaretim yok
Yok canim calismiyorum bugün evet oruçluyumGünaydın:)
Orucluysan sonra tartil canım çalışıyor musun bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?