Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hareketli bir yapım var evde de mesela eşimle hep el şakaları güreş filan yapıyorum metabolizmam sürekli enerji harcıyor yani. Bana kilo aldıran şey gece yemek yemeleri birde abur cuburu çok tüketmek canım. 4 yıl önce ilk gruplara girdiğimde 10 kilo civarı vermiştim gruplarla birlikte. Yani burada gerçekten motive olup veriyorum inşallah yine öyle olacak.

Nasıl kilo aldın dersen bir anda almadım 3 yıl kadar zayıf kalmayı başardım kilo alışım 2020 yılında işten çıkmamla başladı. Sonra da salgın başlayınca psikolojik olarak da sürekli yemeğe başladım ve en son artık dur dedim kendime.

Cherry Mom tebrik ederim canım gayet iyi bir sonuç spor bizi seviyor
pawlover helal olsun bu kiloyla son haftalarda istikrarlı eksilerinle mezun oluyorsun. Bu ara ReyyanK ile sana söylemiştim bilmem taaaa ne zaman sizden sonra üçüncü mezun benim diye. Bende mezun kiloma geldim buna ben dahil kimse inanmamıştı. Ama tabiki mezun olmuyorum.

Anladım canım bir anda geri almamak sahane
İsteyince insan veriyor ama kötü alışkanlıkları bırakmak lazım yada dozunda yemek lazım onuda bir öğrensek şahane olacak

Sağol kuzum. Sayende
Valla ya güldük o kadar

Anladım canım bir anda geri almamak sahane
İsteyince insan veriyor ama kötü alışkanlıkları bırakmak lazım yada dozunda yemek lazım onuda bir öğrensek şahane olacak
Salgın olmasa yine 59 60 lar arasında gezerdim ama işte eve kapandık iş hayatımız da bitti enerji harcayacak bir yer kalmadı. Spor salonları da kapalı. Bütün gün hareketsiz şekilde elde telefon bilgisayar derken baktım basenlerim iyice ayyuka çıkmaya başladı. Dedim daha fazla abartmadan diyete başlayayım. 1 haziranda spor salonları açılacakmış 8 günüm kaldı işte. 8 gün boyunca diyete devam edip şöyle 1-2 kilo daha verirsem kalanını da sporla vermeyi hedefliyorum yoksa 10 küsür kiloda kesin sarkma yapar vücudum

Canım spor salonu için şartlama kendini. 1 haziranda açılsa bile kendini korumak adına biraz daha bekle derim ben. Bende spor salonuna yeni başlamıştım 3 hafta gittim tamam dedim bu sefer çok kolay olacak pat virüs çıktı olduğum yerde kaldım. Ama hiç bırakmadım. Aralıktan beri başladım diyete spora ve hiç bırakmadım. O yüzden Evd e de yapabilirsin spor salonunu bekleme spor daha önce yaptıysan hemen alisirsin yapmadiysan başlangıç serileriyle başlaya bilirsin

Cherry Mom ciğimm artık sabahları çok sıcak oluyo, o saatlerde bir uyanıyorum sonra salonda bir daha uyuyorum 1-2 saat bu arada 100-200 gramlardan kurtulmussun çok güzel vermişsin bu hafta tebrik ederimm
pawlover mezun mu oluyosuunn gerçi o kiloyla artık rüzgar seni uçurur kiizz tebrik ederim valla darısı başımıza artikk
EceZ aynen beni anlattın vallahi, gün içerisinde hareketliyim eşimle de sakalasmalar güreşmeler vs ama akşam çay yanı hep kilo aldırmısti. Buraya geldiğimden beri en azından abur cuburlarin yerini sağlıklı şeyler aldı

balpamuk cuğum üzülme cardionun ödemi kalmıştır vücudunda az da olsa

kardelelen321 nereye yahuuu

Ve son olarak kilo bildirimimi yapayım, çok konuşursam belki unutulur sorulmaz dedim ama hahahahahah soracaksın Cherry Mom biliyorum
Regl, kabız ödemleri ve sporsuzluktan artı gelecegimi söylemiştim takımdan komple özür dileyerek 72.7 yim

Bugün itibariyle spora tam gaz geri döneceğim. En geç salı ya da carsamba regl olmuş olurum, cumaya kadar onun ödemi de gitmiş olur. Güzel bir eksiyle geleceğimi umuyorum

Sen hiç biyere gitme bikerem , daha cardio ya yeni basladim senin tartina bakip bakip yapcam o cardioyu yoksa yapmam bak hakkimi cignersin ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…