Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Başarımı cardio ve ishale borçluyum Patateste yedim ama bugün yine aynıyım valla ya
Tebrik ederim canım
Teşekkürleer
Mezun mu oluyon kilo almaya mi gidiyon
İnsallah aldigin kilo 9 ayda olsun sadece
Ay inşallah cozutmam çok fena yeme planlarım var bayrama amiin inşallah öyle olur ama zor gibi

Sürüne sürüne başardım bi yıla yakın sürdü ama oldu

balpamuk pes etmek yok aynen devam ama şu ataklara dikkat et onlar bütün emeğini heba.ediyor

Ya gerçekten çok üzüldüm. Kendimi yollara vurdum yürüyüş yapayım diye. Bugün ilk defa dışarı çıkıp yürüdüm, çocuk var diye çıkamıyorum öyle bırakıp ama bugün bu duruma da üzüldüm hem bunaldım da biraz. Eşim çalışıyor ama kızımı tembihleyip çıktım ne yapayım. Baban çalışıyor lütfen onu üzme dedim. Biraz kafamı da toplamam lazım. Birazdan da Cardio yapayım beni ancak o paklar!

balpamuk pes etmek yok aynen devam ama şu ataklara dikkat et onlar bütün emeğini heba.ediyor

Ama senin eksine çok sevindim yaa ne güzel gitti bak bu hafta. Süpersin! Bizim siyahi amca biliyor bu işi ya. Cardiocuların kralı. Videonun sonunda da şapkasını takıp kenara çekiliyor ya hastasıyım!

Üzüldüğünün farkındayım ama oluyor böyle şeyler yola devam sen elinden geleni yaptıktan sonra kimse birşey diyemez ama aksini yaparsan başta ben derim

Ama senin eksine çok sevindim yaa ne güzel gitti bak bu hafta. Süpersin! Bizim siyahi amca biliyor bu işi ya. Cardiocuların kralı. Videonun sonunda da şapkasını takıp kenara çekiliyor ya hastasıyım!
Kaç kal yaktırıyor o videosunda? Ben benim videolar da geberip bitiyorum da merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…