- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.181
Başarımı cardio ve ishale borçluyumCherry Mom tebrik ederim canım gayet iyi bir sonuç spor bizi seviyor
pawlover helal olsun bu kiloyla son haftalarda istikrarlı eksilerinle mezun oluyorsun. Bu ara ReyyanK ile sana söylemiştim bilmem taaaa ne zaman sizden sonra üçüncü mezun benim diye. Bende mezun kiloma geldim buna ben dahil kimse inanmamıştı. Ama tabiki mezun olmuyorum.
TeşekkürleerTebrik ederim canım
Ay inşallah cozutmam çok fena yeme planlarım var bayramaMezun mu oluyonkilo almaya mi gidiyon
İnsallah aldigin kilo 9 ayda olsun sadece
Sürüne sürüne başardım bi yıla yakın sürdü ama olduCherry Mom ciğimm artık sabahları çok sıcak oluyo, o saatlerde bir uyanıyorum sonra salonda bir daha uyuyorum 1-2 saat bu arada 100-200 gramlardan kurtulmussun çok güzel vermişsin bu hafta tebrik ederimm
pawlover mezun mu oluyosuunn gerçi o kiloyla artık rüzgar seni uçurur kiizz tebrik ederim valla darısı başımıza artikk
@EceZ aynen beni anlattın vallahi, gün içerisinde hareketliyim eşimle de sakalasmalar güreşmeler vsama akşam çay yanı hep kilo aldırmısti. Buraya geldiğimden beri en azından abur cuburlarin yerini sağlıklı şeyler aldı
balpamuk cuğum üzülme cardionun ödemi kalmıştır vücudunda az da olsa
@kardelelen321 nereye yahuuu
Ve son olarak kilo bildirimimi yapayım, çok konuşursam belki unutulur sorulmaz dedim ama hahahahahah soracaksınCherry Mom biliyorum
Regl, kabız ödemleri ve sporsuzluktan artı gelecegimi söylemiştimtakımdan komple özür dileyerek 72.7 yim
Bugün itibariyle spora tam gaz geri döneceğim. En geç salı ya da carsamba regl olmuş olurum, cumaya kadar onun ödemi de gitmiş olur. Güzel bir eksiyle geleceğimi umuyorum
Yaa inan çok mutlu oldum dua et de biz de görelim öyle güzel kilolarSürüne sürüne başardım bi yıla yakın sürdü ama oldu
Sen hiç biyere gitme bikerem , daha cardio ya yeni basladim senin tartina bakip bakip yapcam o cardioyu yoksa yapmam bak hakkimi cignersin ona göre
C Cagrihilal1 vallahi ben de baslicam cardioya. Hangilerini yapiyosun atsana bana
TamamdirrBunu yapıyoruz canım. Tabi yanında bölgesel de yapıyoruz ve birde yarışlar var.
Aynen öyleydiSen pazartesi -1 değilmiydin
Üzüldüğünün farkındayım ama oluyor böyle şeyler yola devam sen elinden geleni yaptıktan sonra kimse birşey diyemez ama aksini yaparsan başta ben derimYa gerçekten çok üzüldüm.Kendimi yollara vurdum yürüyüş yapayım diye. Bugün ilk defa dışarı çıkıp yürüdüm, çocuk var diye çıkamıyorum öyle bırakıp ama bugün bu duruma da üzüldüm hem bunaldım da biraz. Eşim çalışıyor ama kızımı tembihleyip çıktım ne yapayım. Baban çalışıyor lütfen onu üzme dedim. Biraz kafamı da toplamam lazım. Birazdan da Cardio yapayım beni ancak o paklar!
Canım benim sağolasın bugün duruma bir bakayım dedim sabah domates fasülye lere çapa yaptımyorulmuşum dinlenirken size bakıyım dedim nasıl gidiyor
Pazartesi fazla eksi görmek çok tehlikeli bir durum. Zaten eksiyim cumaya kadar da daha fazla olur deyip biraz salıyor insan. Bu hafta toparlarsın yapacak bişey yok.Aynen öyleydi
Kaç kal yaktırıyor o videosunda? Ben benim videolar da geberip bitiyorum da merak ettimAma senin eksine çok sevindim yaa ne güzel gitti bak bu hafta. Süpersin! Bizim siyahi amca biliyor bu işi ya. Cardiocuların kralı. Videonun sonunda da şapkasını takıp kenara çekiliyor ya hastasıyım!
İnşallah canımPazartesi fazla eksi görmek çok tehlikeli bir durum. Zaten eksiyim cumaya kadar da daha fazla olur deyip biraz salıyor insan. Bu hafta toparlarsın yapacak bişey yok.
Yeni kişiler de gelmiş sanırımm
Dünkü menüm kötüydü paylaşmayayım diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?