Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlaaarrrr

Ah kızlar bugün ki kiloma bakın yaa
Neredeyse 1kg düşmüşüm şansa bak. Dün listeye +600 le girdim bu kadar olmaz yaa...
O zaman pamukcum yediğin bir şey sana odem yaptı lakerda vardı snki o tuzlu oluyor değil mi tam hatırlamıyorum menünu gerçi neyse adına sevindim

O zaman pamukcum yediğin bir şey sana odem yaptı lakerda vardı snki o tuzlu oluyor değil mi tam hatırlamıyorum menünu gerçi neyse adına sevindim ❤

Evet lakerda biraz tuzluydu hiç aklıma da gelmedi. Neyse acı bir tecrübe oldu. Daha dikkatli olmalıyım Perşembe menülerimde bunu anladım. Bu sabahta tartılmazdım moralim bozulmasın diye de, inanamadım ya bunca spor diyet, nasıl +600 çıkarım diye kabullenemedim bir daha bakayım dedim işte sonuç bu

Mezunlar madalyasuni aktif edebilir ,ben daha yeni buldum aktif etmeyi

Hayırlı sabahlar kızlar ben yoga mı yaptım ilk güne göre hareketleri daha da kolay yapıyorum artık şimdi kahvaltı hazırlıyorum
Akşama iftara komşum gelecek ayıptır demesi eşim dürüm yapacak...

Ben geçen gün yemiştim lavaşlı patatesli falan...
Şimdi lavaşsız yicem patatesi de kendime fırına Arıtam ayrı.. çiğ köfte de olacak 3-5 de ondan yedim.. esmer bulgurlu.. bol marul vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…