- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.341
Komşu geldi çok yürüyemedim bugün 10 bin yaptım yine de atmakta geç kaldım menü sayfasına yazdım artık
Geç atmış mesajı
Senin bu komşuda hep walk günü geliyor.Komşu geldi çok yürüyemedim bugün 10 bin yaptım yine de atmakta geç kaldım menü sayfasına yazdım artık
Hiç sorma ya bugün dışarda da yürümüştüm erken başlamıştım. Bugün 20 bin yaparım diyordum yapamadım. Yarında 10 bin yapacağım artık öyle tamamlarımSenin bu komşuda hep walk günü geliyor.
Yok sen oyle dedinde ben diyorumki bayram ama gorusme yok nerde kimle yenecek.bu hafta içinde şunu dedim ,arkadaş a giden, komsusu gelen, kv giden,annesinde yiyenlerimiz varya hani birazda ipin ucu oyle kaçmış gibi.ama hepsi bir kenara corona var ya 2,5 aydir evdısı kimseyle karsilikli yiyip icmedim ben,belki mecburiyetler vardir o ayri,ne biliyim bendemi var bi gariplik.yanlis anlamasin kimse durum böyleÖyle canım ben de öyle kimseyi çağırmadım kimseye de davet etmedim bayramda zaten yasaklar çıkmam ben de ama oruç bittikten sonra yiyebilecek olmanın verdiği hisle yenirse diye dedim canım ben
Canım o kadar emek veriyorsun ki buraya gerçekten hakkını ödeyemeyiz. Ben evime gittikten sonra daha çok uğraşacağım benden sana söz olsun
Vaaavv 25000 miEvvet kizlaar kötü bir tartı gününden sonra umarım bu adım sayıları biraz yüzümüzü güldürür
@Ceylansnn 25000
birsevgi 12793
S Suskunhanim 10600
Cherry Mom 7066
@balpamuk 6207
Calypso95 6000
Bugün derecelendirme yok hepimiz sonuncuyuz
hafta boyunca böyle devam edebilmek dileğiyle( daha çok katılım da dileklerim arasında )
Canım zamanla alışırsın ceylandan 30 bin adımları gördü bu gözlerVaaavv 25000 mihemen ben de başlamalıyım
Tebrik ediyor, saygıyla eğiliyorum efenim
30000 mi Nayır nolamazCanım zamanla alışırsın ceylandan 30 bin adımları gördü bu gözlerbu takımda hedefimiz her daim ikincilik birinci zaten belli oluyor genelde
Hani şu bir gün meyve, bir gün sebze, bir gün protein diyetini mi yapıyorsun? Benim de bilmediğim yok bir kendime hayrım yok
Günaydın canımCherry Mom kaptanım şu ilk sayfadaki mezunların olduğu listeye Mehfam ve pawlover arkadaşlarımızı da eklesek mi
Geçmiş olsun sakin zorlama bir daha kendini aylarca çekersin ağrısını canım benim öyle bir maceram varKizlar ayak bileklerim ağrıyorÇarşamba günü cocuklari goturdugum yerde yurimustum, ccimende zorlanmistim, bugün ip atlayınca arttı ağrısı.Ne iyi gelir?
Sabah
Omlet
2 ceviz
Süt
öğlen
5yk etli bezelye
ara
2 kayısı
2 çilek
1 malta eriği
akşam
Yoğurtlu semiz otu
Yarım haşlanmış patates
spor 1300 zıp, 40dk cardio, 500 bölgeselCherry Mom
Ehe bu perşembenindi ama bişi değiştirmiyo zatipawlover senin pazartesi den sonra sporrun yokmuydu ya ben mi.kacirdim liste paylascamda benim varrdiii dersin kesin
Yaparım akşam üzeriGünaydın canım
Tabi eklemek lazım ama bende pc yok o tabloyu teldeh yapamıyorum arada başka mezunlarda vardı onlarida eklemek lazım yaparsa yinepawlover yapar
Bende sana listeyi hazirliyim ozman tüm mezunları yazarızYaparım akşam üzeri
O zaman öyle yapayımCanim menü listesinden cikabilirsin istersen :) sadece sporları yazarsın menü sayfasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?