Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok sen oyle dedinde ben diyorumki bayram ama gorusme yok nerde kimle yenecek.bu hafta içinde şunu dedim ,arkadaş a giden, komsusu gelen, kv giden,annesinde yiyenlerimiz varya hani birazda ipin ucu oyle kaçmış gibi.ama hepsi bir kenara corona var ya 2,5 aydir evdısı kimseyle karsilikli yiyip icmedim ben,belki mecburiyetler vardir o ayri,ne biliyim bendemi var bi gariplik.yanlis anlamasin kimse durum böyle

Hani şu bir gün meyve, bir gün sebze, bir gün protein diyetini mi yapıyorsun? Benim de bilmediğim yok bir kendime hayrım yok

Aynen canım bugün meyve günümdü yarın et günü yapacağım tavuk aldım yağsız tavada sote yapıp yiyeceğim. Diğer gün sebze günü öyle öyle gidiyor işte.

Kizlar ayak bileklerim ağrıyorÇarşamba günü cocuklari goturdugum yerde yurimustum, ccimende zorlanmistim, bugün ip atlayınca arttı ağrısı.Ne iyi gelir?

Kizlar ayak bileklerim ağrıyorÇarşamba günü cocuklari goturdugum yerde yurimustum, ccimende zorlanmistim, bugün ip atlayınca arttı ağrısı.Ne iyi gelir?
Geçmiş olsun sakin zorlama bir daha kendini aylarca çekersin ağrısını canım benim öyle bir maceram var
Kas gevşetici yada su mentollü kremlerden faln var mıydı evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…