- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.401
Bi eşim bi de oğlum var.. eşim bugün de çalışıyorEvde tum gun insan varsa
Temizlik yemek bulasik, nasil geccek
Mezun olam da biz de alamKizlarr mezunlara madalya takiliyorrr yokmu madalya isteyennn
Yoga da az geldi gibi gibi.. bugpn hiç csrdıo yapasım da yok bir ara plates mi yapsambugün bççööyyyyle oturmak istiyorum
Eliptik de yok ben deBende de aynı durum var. Böyle zamanlarda eliptik kurtarıcı oluyor.
Tatlım seninle de tanışmadık kusura bakma bu hafta dağılmış haldeyim. Walk günlerini genelde kaçırmam çok önemli bişey olmadığı sürece. 30 binin üstüne çıkmışlığım var. Kızlar tarafından insan gibi ye insan gibi yürü laflarını çok yemişliğim varVaaavv 25000 mihemen ben de başlamalıyım
Tebrik ediyor, saygıyla eğiliyorum efenim
İkinizde de görünüyo kızlar
Mezuniyet rozetimizNe görünüyor yahu ben bir şey göremiyorum?
Hoşgeldin ceylan nasilsinKızlar nasılsınız? Ay sizinle çene yapmayı özledim.
Hadi yaGeçmiş olsun sakin zorlama bir daha kendini aylarca çekersin ağrısını canım benim öyle bir maceram var
Kas gevşetici yada su mentollü kremlerden faln var mıydı evde
Kilo vermeyi istiyorsak bildirim yapmayida unutmayalim canim olur mu.inan herkes ne sorunlar yaşıyor ben sinir krizi geçirip tabak çanak kırıp buralara girdiğimi bilirim hepimiz öyleyiz paw en büyük acısını yaşadı heemn listeye gireyim kafam dagilsin kilo vermeye odaklancam dedi.. ornek versem bir sürü aile sikintisi olan kişi var ..Ben bu hafta kötü bir zaman geçirdim. Ailevi sorunlarım vardi ve inanın kalbim bursaydı. 1200cal. Geçmedim hiç. Ama ciddi şekilde kilo veremiyorum. Yürüdüm dans ettim elimden geleni yaptim ama almışım. Insilun direncim var demir ve kanım çok düşük. Hastaneye gitmek gerek ama çok korkuyorum. Haziran ayı içerisinde gitmem lazım. Inan emnis kilo vermeyi öyle istiyorum ki
Estağfurullah canım tanışırız,geç olsun güç olmasınTatlım seninle de tanışmadık kusura bakma bu hafta dağılmış haldeyim. Walk günlerini genelde kaçırmam çok önemli bişey olmadığı sürece. 30 binin üstüne çıkmışlığım var. Kızlar tarafından insan gibi ye insan gibi yürü laflarını çok yemişliğim var
Canım inşallah çabuk geçer doku zedelenmeleri bazen aylarca sürüyor umarım seninki öyle bir şey değildir ben ip.atlarken sakatlanmistim çok sürdü ağrısı :/ ama.hep üstüne spor yaptım hep zorladım o yuzden sen dinlendir ayaginiHadi yane kadar beklemem gerek
5.TAKIM KURALLARI:
UsuyoruzzzTünaydın kızlar nasılsınız keyfiniz nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?