- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.321
Çok iyi kuzum maşallah
Selam canım bende en çok.lahana maydanoz ise yaradi.ikisni.kaynatip içiyorumKızlar, selam siz deneyimli arkadaslardan bir tavsiye istiyorum; çok ödemim var kendimi çok şiş hissediyorum ama tartı hala 65.2 lerde gösteriyor, size de böyle oluyor mu ? Ödem attırıcak bi kaç tavsiye verir misiniz
Saglikli bir rakam bulamadim hem sahur yapiyorum hem gun icinde kacarak su kahve iciyorumKilo bildirimi yapmadin
Ay ben unutmuştum ya bunuKızlar maya maskesi için şu saate kaldım. Eğitimim ancak bitti ancak yazabiliyorum.Yapmak isteyenler yapsın hadi. Linki veriyorum.
Kırmamak için kırılan bir yüreğin var kaptanim maşallah, Allah razı olsunAy kızlar utandırmayin benitesekkur ederim hakkım varsa tabiki helal olsun
Umarım kalp kırmadan anlatabilmisimdir derdimi ❤❤
Kırmamak için kırılan bir yüreğin var kaptanim maşallah, Allah razı olsun
Belki hirs yaparlar diyorum ama yok
Yok kız niye kızayım herkes kendi için çalışıyor. Ben kendi motivasyonu mu aktarmaya çalışıyorum. Ama beni kimse tınlamıyorO garibimde artık bize kiziyor bence
Kızlar daha paylaşacak kişi yoksa açıklayacagim
Geç kaldın bugünEvvet kizlaar kötü bir tartı gününden sonra umarım bu adım sayıları biraz yüzümüzü güldürür
Ceylansnn 25000
birsevgi 12793
S Suskunhanim 10600
Cherry Mom 7066
balpamuk 6207
Calypso95 6000
Bugün derecelendirme yok hepimiz sonuncuyuz
hafta boyunca böyle devam edebilmek dileğiyle( daha çok katılım da dileklerim arasında )
Olsun yavrum 4. OluyormussunGeç kaldın bugün
Eline sağlık canımEvvet kizlaar kötü bir tartı gününden sonra umarım bu adım sayıları biraz yüzümüzü güldürür
Ceylansnn 25000
birsevgi 12793
S Suskunhanim 10600
Cherry Mom 7066
balpamuk 6207
Calypso95 6000
Bugün derecelendirme yok hepimiz sonuncuyuz
hafta boyunca böyle devam edebilmek dileğiyle( daha çok katılım da dileklerim arasında )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?