- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.381
Bende akşam başladım okumaya inşallah, güzel gidiyorKitap ne alemde,ben hic okuyamadim ya
İnşallah canım Rabbim tekrarını nasip etsinAllah kabul etsin tatlımbir sonra ki seneye de inşa llah kavuştursun
Amin inşallahİnşallah canım Rabbim tekrarını nasip etsin
Ben de elimdekini bitirsem başlıycam hemenKitap ne alemde,ben hic okuyamadim ya
Gelir gelir az kaldı inşallahAllah'ım şu mezunluk bize de gelse
Bu günlerde okuyamadım kitab malesef. 3 4 gün uzak kaldım.Ee iyi bunlar yarilamistir dedimdi
Ben bu hafta kötü bir zaman geçirdim. Ailevi sorunlarım vardi ve inanın kalbim bursaydı. 1200cal. Geçmedim hiç. Ama ciddi şekilde kilo veremiyorum. Yürüdüm dans ettim elimden geleni yaptim ama almışım. Insilun direncim var demir ve kanım çok düşük. Hastaneye gitmek gerek ama çok korkuyorum. Haziran ayı içerisinde gitmem lazım. Inan emnis kilo vermeyi öyle istiyorum kiKızlar teşekkür ederim alıntılar gitti sinir oldum böyle ortaya yazayım ☺
Lütfen kimse beni yanlış anlamasin alırız veririz bunlar olur şeyler tüm hafta dikkat edersin bir regliye denk gelirsin veya 2.3 gün kabızlığa denk.gelirsin + dusersin
benim bozuldugum nokta bu hafta ekibin yaridann fazlası menü bile paylasmadi menu paylaşmayan pek tabi sporda yapmadi bu ekip zaten nota alacaktı belliydi
benim moralim son saatlerde bozuldu kimseyi de tohmet altında bırakmak istemedigim için isim vererek konuşacağım kimse kusura bakmasın açıklik her zman iyidir
oglen U Umudumvar07 ye cepten yazdim 1 haftadır hiç girmedigi için muhtemelen bildirimi
unutacakti markete gidip gelip yazıyorum dedi .. aksam oldu yazmadı yine hatırlattım ve nitekim unutmuştu daha önceden paylaşım yapamayacağım ama artı da gelmeyeceğim sozu de ayrica gerçekleşmedi maalesef
@Ceylansnn bildirim yapmadı cepten yazdim hatırlattım kitaba daldım dedi o da unutmuştu
gecen haftada yine aksam cepten yazıp hatirlatmistim
...
ben sabah -400 gelmeme rağmen ya bu hafta ekip kötü gelecek ortalama katkı diye yirtindim
Yapilanlari goze sokmak gibi olmasın ama her birinizin yediği içtiği sporu giriş çıkışı yarışma geçmişi vs vs herşeyi takip ediyorum listeler yarışlar ciddi siteye mesai harcıyorum her saniye ilgi bekleyen çocuğuma gerekirse bağırıyorum burda olmak için .. ama bir bakıyorum ki bunların hiç yapılmadığı ekipler kendi disiplinleriyle bu isi cok güzel otomatige bağlamış gidiyorlar .. çünkü zayıflamak istiyorlar bizim ekipte herkes sanki zorla kilo veriyor /aliyor herkes bir nazlı herkes bir bıkmış .. listeye gireli 1 ay olmuş kaçamakların ardı arkası kesilmiyor .
Neyse özet olarak bundan sonra sadece zayıflamak isteyenlerle ilerlemek istiyorum cidden sevmiyorum menü yazz yazz yaz spor yap vs demeyi yahele ki cuma gunu kilonu bildir demek trajikomik
Kilo veren, emek sarfedip veremeyen tüm arkadaşlarımi tebrik ederim ❤❤
Evde tum gun insan varsaAy ilk defa karantina da kaldıknasıl geçer günler.. kitaplarım hazır oyunlarım hazır unum var şekerim var biz de TV vs de yok hava da soğuk sıcak olsa tüm gün oğlan oynar dı havuzda.. artık banyoya hamam mı kursam
Burada bende görüyorum da profilime siz bakınca gözükmüyor mu
Canim umutumut82 dede insulin var ama kullandigi ilacta etkili oluyor herhald ki kilo veriyor,aslinda bir sifir ondesiniz bu konuda,emziren anne gibi.keske hastalik olmasa tabi.biraz menülere dikkat ve hangi spordan hoslaniyosan ona agirlik vermek gerekiyor sanirimBen bu hafta kötü bir zaman geçirdim. Ailevi sorunlarım vardi ve inanın kalbim bursaydı. 1200cal. Geçmedim hiç. Ama ciddi şekilde kilo veremiyorum. Yürüdüm dans ettim elimden geleni yaptim ama almışım. Insilun direncim var demir ve kanım çok düşük. Hastaneye gitmek gerek ama çok korkuyorum. Haziran ayı içerisinde gitmem lazım. Inan emnis kilo vermeyi öyle istiyorum ki
Hayir ben gormuyorumBurada bende görüyorum da profilime siz bakınca gözükmüyor mu
Heh şimdi oldu yaptım. Teşekkür ederimmmHayir ben gormuyorum
Ordaki hoparlör isaretine bi bas bakalim nolacak
Bide telefondan bakiyosun dimi,telefonu yan tut ysptiktan sonra
Bendeki gorunmuyomuki
Evet olmuş gule gule kullanHeh şimdi oldu yaptım. Teşekkür ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?