- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.421
Çok doğru düşünmüşsün bence de aktif katılım olup yarış içinde olunursa daha çok kilo verilir daha verimli olur diye düşünüyorumHer üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00'a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan ya da geciktiren takımdan uzaklaştırılir
Arkadaşlar bundan sonra takım kurallarini harfiyen uygulayacagim o yüzden herkes lütfen daha özenli olsuno olur mu
Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst uste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.
Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.
Kaçamak yapanlara yaptıkları kaçamağın kalorisine göre spor ceza puanı yazılacaktır. Kaçamak yapan kişi, ceza puanı kadar ekstra spor faaliyeti yapmakla yükümlüdür.
Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.
2 hafta art arda kilo veremeyen arkadaş uyarılacak, 3. hafta durum devam ederse takımdan çıkarılacaktır.
Telefonu yan çevirince görünüyor sadeceNe görünüyor yahu ben bir şey göremiyorum?
Aynen canım motive olmak için hepimiz buraya geldik sonuçtaÇok doğru düşünmüşsün bence de aktif katılım olup yarış içinde olunursa daha çok kilo verilir daha verimli olur diye düşünüyorum
Aa erken uyuyunca o da kaldı paylaşayım birazdan
Yeni hedefleri vermiş miydik canımAa erken uyuyunca o da kaldı paylaşayım birazdan
Kırk yılda bir tuttu yoksa hatirlatmazdim.Aa erken uyuyunca o da kaldı paylaşayım birazdan
Bizde özledik hanimmm ama yoksunKızlar nasılsınız? Ay sizinle çene yapmayı özledim.
Ablamdayım canım. Bütün düzenim bozulmuş durumda kendimi hem ruhen hem bedenen toparlamak için uğraşıyorum kişisel gelişim kitapları okuyorum.Bizde özledik hanimmm ama yoksun
Yaa unuttum
Hahah kızlar bilir koridorla mutfak yolu benim için yapılmış resmen ama ablamda olduğum için dün çok zorlandım burda yürümek zor olduEstağfurullah canım tanışırız,geç olsun güç olmasın
Haklıymış arkadaşlarnerde atıyorsun bu kadar adımı karantinadayken
Bende ölçüldüm ama sevmedim ölçüyü.Yaa unuttum
Hoşbulduk canım. Kendimi arayış içindeyim tatlım. Kullanılmış hissiyatımın nedenlerini ve buna nasıl izin vermeme yollarını arıyorum. Kendimde sorun olarak gördüğüm beni mutsuz kılan davranışların aslında benden kaynaklı olduğunu buna benim izin verdiğimi eğer değiştirmezsem zamanla kişiler farklı ama olayların aynı olacağını bunları kabul edip değişmek için yol arıyorum tatlım. Sen nasılsın canımHoşgeldin ceylan nasilsin
Haklisin hava çok düzensiz seyrediyorUsuyoruzzzdüne.kadar.tshirtle çocuğu çıkarıyordum bugün mont tam hasta olmalik hava Allah korusun
Senden nbr ?
Olur yazalımBende ölçüldüm ama sevmedim ölçüyü.
Bel basen sabit
Bacak 1 cm eksi
Göğüs aynı.
Sende ölçülünce tam ölçüleri yazalım mı
Şükür benim de salı tutmuştu zaten ama annelere gelince geri almamayı başarabildim sadeceSabah kalktigimda tutmuyordu.da tutturdum aç karna sporla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?