Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok doğru düşünmüşsün bence de aktif katılım olup yarış içinde olunursa daha çok kilo verilir daha verimli olur diye düşünüyorum

Çok doğru düşünmüşsün bence de aktif katılım olup yarış içinde olunursa daha çok kilo verilir daha verimli olur diye düşünüyorum
Aynen canım motive olmak için hepimiz buraya geldik sonuçta iyi.olacak inşllah ben herkesin kendi öz kontrolünden yanaydim ama olmadi sıkı yönetim geldi

Estağfurullah canım tanışırız,geç olsun güç olmasın
Haklıymış arkadaşlarnerde atıyorsun bu kadar adımı karantinadayken
Hahah kızlar bilir koridorla mutfak yolu benim için yapılmış resmen ama ablamda olduğum için dün çok zorlandım burda yürümek zor oldu

Hoşgeldin ceylan nasilsin
Hoşbulduk canım. Kendimi arayış içindeyim tatlım. Kullanılmış hissiyatımın nedenlerini ve buna nasıl izin vermeme yollarını arıyorum. Kendimde sorun olarak gördüğüm beni mutsuz kılan davranışların aslında benden kaynaklı olduğunu buna benim izin verdiğimi eğer değiştirmezsem zamanla kişiler farklı ama olayların aynı olacağını bunları kabul edip değişmek için yol arıyorum tatlım. Sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…