- 13 Eylül 2018
- 1.748
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.441
Çok güzel bir arayistasin çözümlersen hayatının bundan sonraki kısmi cok kaliteli ve güzel geçecek inşallahta hem sorununbulur hem cozersinHoşbulduk canım. Kendimi arayış içindeyim tatlım. Kullanılmış hissiyatımın nedenlerini ve buna nasıl izin vermeme yollarını arıyorum. Kendimde sorun olarak gördüğüm beni mutsuz kılan davranışların aslında benden kaynaklı olduğunu buna benim izin verdiğimi eğer değiştirmezsem zamanla kişiler farklı ama olayların aynı olacağını bunları kabul edip değişmek için yol arıyorum tatlım. Sen nasılsın canım
İlk kez başıma geliyorCanım inşallah çabuk geçer doku zedelenmeleri bazen aylarca sürüyor umarım seninki öyle bir şey değildir ben ip.atlarken sakatlanmistim çok sürdü ağrısı :/ ama.hep üstüne spor yaptım hep zorladım o yuzden sen dinlendir ayagini
Süpersin canım ya maşallah, zor olan yerde 25000Hahah kızlar bilir koridorla mutfak yolu benim için yapılmış resmen ama ablamda olduğum için dün çok zorlandım burda yürümek zor oldu
Yürürken bile kendini hissettiriyorsa bence ziplama iyileşme surecini uzatırsin sadeceİlk kez başıma geliyorinşallah değildir, sabah dinlenmisti ama şimdi evin içinde yuruyeyim demiştim başladı hafiften
Böyleyken sadece yürüyüş mu yapayım o zaman?yatmadan ip atlayıp uyusam,gece dinlense
Süpersin canım ya maşallah, zor olan yerde 25000
Tamam canım bayram süresince bı takip edeyim bakalımYürürken bile kendini hissettiriyorsa bence ziplama iyileşme surecini uzatırsin sadece
Bölgesel çalışmalara ağırlık verebilirsin mekik şınav kol hareketleri gibi gibi canım
Tamam canım bayram süresince bı takip edeyim bakalımYürürken bile kendini hissettiriyorsa bence ziplama iyileşme surecini uzatırsin sadece
Bölgesel çalışmalara ağırlık verebilirsin mekik şınav kol hareketleri gibi gibi canım
Selam canım ben ankaradayim dün buraya biraz yağdi bugünse kış gunu gibi soğukGünaydın kızlar İstanbulda oturan var mı nasıl bir dolu yağdı öyle aman allahım kocaman taş gibi düştü gökten
Nasılsınız iyisinizdir inşallah ben bugün sabah erken kalktım evi komple bir temizledim yerleri vileda ile değil elimle sildim böylece daha çok kalori yaktım yağmurlu havada temizlik yapmak da ayrı bir keyifli oldu serin serin.
Kilom aynı 64.1 dün meyve ile geçmişti. menü yazmayı unutmuşum ilk günün cahilliği ama aslında yazacak bir menüm yoktu ben yine öğüne bölerek yazayım:
22 Mayıs
Sabah: Erik, çilek, kayısı, yeşil elmadan oluşan meyve tabağı
Ara: 1 fincan şekersiz sütsüz nescafe
Akşam: Erik, çilek, kayısı ve yeşil elma ile hazırladığım büyük bir meyve tabağı
Ara: 1-2 kayısı, 1 sade soda
Gece: 1 fincan yarım yağlı sütlü nescafe
22 Mayıs Spor
Yarım saat açık havada yürüyüş
İlk kez başıma geliyorinşallah değildir, sabah dinlenmisti ama şimdi evin içinde yuruyeyim demiştim başladı hafiften
Böyleyken sadece yürüyüş mu yapayım o zaman?yatmadan ip atlayıp uyusam,gece dinlense
Süpersin canım ya maşallah, zor olan yerde 25000
Rabbim geçmiş etsin, bir daha gelmez inşallah başınaCanım senin sorununu okuyunca geçen haftalarda başıma gelen olayı hatırladım. Bir sabah uyandım belim bir tutulmuştu ki yerimden oynayamıyordum.Kremlerle 1 haftada zor iyileştirdik eşimle. Ne oturmak ne yatmak her gün ağlıyordum hayatımda ilk kez öyle birşey yaşadım yatalak olacağım sandım. En son bengay deneyelim belki sıcak tutar da iyileşir dedik bengay ile 2 günde iyileşme başladı bol bol da sıcak su torbası ile 1 haftada toparladım çok şükür. Allah da sana acil şifa versin inşallah
Islak ekmek verebilirsin ama kendi başına yiyebiliyor mu ki nasıl besliyorsunMerhaba kizlaarr
Ben dün yuvasindan düşmüş minicik bir kuş buldum yolun ortasındaydi arabalar ezecekti neredeysealdım eve getirdim onu beslemeye çalışıyorum. İnşallah ölmez uçmayı öğrenene kadar beslerim ve salarım bahçeye. Dua edin olur mu dün geceden beri başka hiçbir şeyle ilgilenemiyorum başında oturuyorum resmen
Selam canım ben ankaradayim dün buraya biraz yağdi bugünse kış gunu gibi soğuk
Genelde ramazan ayı serin bayram.yagmurlu olurdu bu sene işler değişti :) ramazan baya sıcak geçti
Menülerini bugünden sonra aşağıda ki linke yaz canim kısa yol etiketi sayfamızın üst kısmında da var :)
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
Bu tür tedavilerde doku onarıcı kremler işe yarıyor canım üstüne çok yüklenme geçmiş olsun tekrardanRabbim geçmiş etsin, bir daha gelmez inşallah başına
Bengay yok ama komşulara bir sorayim, teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım benimBu tür tedavilerde doku onarıcı kremler işe yarıyor canım üstüne çok yüklenme geçmiş olsun tekrardan
İnşallah kuzum umarım bulurum çözümü. Kafamda deli sorularÇok güzel bir arayistasin çözümlersen hayatının bundan sonraki kısmi cok kaliteli ve güzel geçecek inşallahta hem sorununbulur hem cozersin
Minik çay kaşığıyla veriyorum canım ıslak ekmek iyice püre kıvamına getirdim. Alisti artık kaşığı gagasina degdirince kendi açıyo ağzınıIslak ekmek verebilirsin ama kendi başına yiyebiliyor mu ki nasıl besliyorsun
Dünkü menümü yazabiliyor muyum şimdi kaptanım
Kilo vermeyi istiyorsak bildirim yapmayida unutmayalim canim olur mu.inan herkes ne sorunlar yaşıyor ben sinir krizi geçirip tabak çanak kırıp buralara girdiğimi bilirim hepimiz öyleyiz paw en büyük acısını yaşadı heemn listeye gireyim kafam dagilsin kilo vermeye odaklancam dedi.. ornek versem bir sürü aile sikintisi olan kişi var ..
Sanada tavsiyem kendini burdan uzaklaştırmak yerine aksine buraya ver inan sana daha iyi gelecektir
Saglik kısmını bilmiyorum herşeyi yapip kilo alıyorsanda bizim bunuda menülerinde sporunla görmemiz lazım ki ya evet bu kız elinden geleni yaptı diyebilelim.
Ne kacirdimHoşbulduk canım. Kendimi arayış içindeyim tatlım. Kullanılmış hissiyatımın nedenlerini ve buna nasıl izin vermeme yollarını arıyorum. Kendimde sorun olarak gördüğüm beni mutsuz kılan davranışların aslında benden kaynaklı olduğunu buna benim izin verdiğimi eğer değiştirmezsem zamanla kişiler farklı ama olayların aynı olacağını bunları kabul edip değişmek için yol arıyorum tatlım. Sen nasılsın canım
Kendimi gördüm sendeKızımın 2-3 yaş dönemlerinde bizim duvarlardan aşağı yemekler, tabaklar iniyordu. Duvarlar sanat harikası gibi olmuştu...
Hiç anlamam kuş bakımındann ne iyi yapmışsın insalah düzelirMerhaba kizlaarr
Ben dün yuvasindan düşmüş minicik bir kuş buldum yolun ortasındaydi arabalar ezecekti neredeysealdım eve getirdim onu beslemeye çalışıyorum. İnşallah ölmez uçmayı öğrenene kadar beslerim ve salarım bahçeye. Dua edin olur mu dün geceden beri başka hiçbir şeyle ilgilenemiyorum başında oturuyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?