Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar haftalık listemize baktım sonuncu oluruz demiştiniz ama sonuncu olmamışız sanırım. Zaten diğer listelerde de maks 1.5 kilo veren gördüm herkes evde hareketsiz diye kimse kilo veremiyor adam gibi.
Hayır canım bu takim istediği.zman karantinada ne sporlar yaptı biz uzun aradan sonra ilk defa nota aldık bunun tek sebebi ekibin yarisinin takıma uğramaması menü spor yazılmamasi başka bir sebep yok haftalık 1.5 kg da bence büyük bir kg kaybı fazla kilo verenlere ben anlam veremiyorum aksine

Bengay gerçekten işe yarıyor geçmiş olsun canım

Ay ben çok sabırsızım ondan belki de 1.5 kg az geliyor benim için. Bide şuan işe başlasam kıyafetlerime sığmayacağım 1 beden büyüdüm salgın döneminde. Zaten son zamanlarda zar zor sığıyordum onunda psikolojisi var bir an önce erimeye çalışıyorum

Bende öyle dayak yemiş gibiyim ev temizliği yapmak gerçekten çok yoruyor
Ben supurgemi fircali ucuyla kullaniyorum o fena yoruyor,o yuzdende viledayla siliyorum.aman yeri elle silmenin arka bacaklara faydasi var bence ,coook nadir oyle silince cok yaniyolar

Ben supurgemi fircali ucuyla kullaniyorum o fena yoruyor,o yuzdende viledayla siliyorum.aman yeri elle silmenin arka bacaklara faydasi var bence ,coook nadir oyle silince cok yaniyolar
30 yaşındayım bu zamana kadar hiç bel ağrısı çekmedim şimdi biraz iş yapayım bel ağrıları çekiyorum. kilo aldığım için diyeceğim 64 kilo çok ağır bir kilo değil ki vücut taşıyamasın. sanırım hareketsizlikten başladı inşallah şu işyerleri spor salonları açılınca hayat düzene girince geçecek benim de ağrılarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…