- 23 Mart 2016
- 31.169
- 92.524
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.461
Hayır canım bu takim istediği.zman karantinada ne sporlar yaptı biz uzun aradan sonra ilk defa nota aldık bunun tek sebebi ekibin yarisinin takıma uğramaması menü spor yazılmamasi başka bir sebep yokKızlar haftalık listemize baktım sonuncu oluruz demiştiniz ama sonuncu olmamışız sanırım.Zaten diğer listelerde de maks 1.5 kilo veren gördüm herkes evde hareketsiz diye kimse kilo veremiyor adam gibi.
Bengay gerçekten işe yarıyor geçmiş olsun canımCanım senin sorununu okuyunca geçen haftalarda başıma gelen olayı hatırladım. Bir sabah uyandım belim bir tutulmuştu ki yerimden oynayamıyordum.Kremlerle 1 haftada zor iyileştirdik eşimle. Ne oturmak ne yatmak her gün ağlıyordum hayatımda ilk kez öyle birşey yaşadım yatalak olacağım sandım. En son bengay deneyelim belki sıcak tutar da iyileşir dedik bengay ile 2 günde iyileşme başladı bol bol da sıcak su torbası ile 1 haftada toparladım çok şükür. Allah da sana acil şifa versin inşallah
Bayram.hazirligi mi.Cook yoruldum saatlerdir mutfaktaydim yaa ayakta
Oyle valla,aliskanlik .tatli,hamurisi ,yarinki yemek, bulasiklar derken bel bacak agrisyla attim kendimi koltugaBayram.hazirligi mi.
Bende öyle dayak yemiş gibiyim ev temizliği yapmak gerçekten çok yoruyorOyle valla,aliskanlik .tatli,hamurisi ,yarinki yemek, bulasiklar derken bel bacak agrisyla attim kendimi koltuga
Ay ben çok sabırsızım ondan belki de 1.5 kg az geliyor benim için.Hayır canım bu takim istediği.zman karantinada ne sporlar yaptı biz uzun aradan sonra ilk defa nota aldık bunun tek sebebi ekibin yarisinin takıma uğramaması menü spor yazılmamasi başka bir sebep yokhaftalık 1.5 kg da bence büyük bir kg kaybı fazla kilo verenlere ben anlam veremiyorum aksine
Ben supurgemi fircali ucuyla kullaniyorum o fena yoruyor,o yuzdende viledayla siliyorum.aman yeri elle silmenin arka bacaklara faydasi var bence ,coook nadir oyle silince cok yaniyolarBende öyle dayak yemiş gibiyim ev temizliği yapmak gerçekten çok yoruyor
30 yaşındayım bu zamana kadar hiç bel ağrısı çekmedim şimdi biraz iş yapayım bel ağrıları çekiyorum. kilo aldığım için diyeceğim 64 kilo çok ağır bir kilo değil ki vücut taşıyamasın. sanırım hareketsizlikten başladı inşallah şu işyerleri spor salonları açılınca hayat düzene girince geçecek benim de ağrılarım.Ben supurgemi fircali ucuyla kullaniyorum o fena yoruyor,o yuzdende viledayla siliyorum.aman yeri elle silmenin arka bacaklara faydasi var bence ,coook nadir oyle silince cok yaniyolar
Gectimi sorunlar(saglik,aile)Kızlar yazmıyorum diye yiyorum sanmayınsessiz takılıyorum bu ara Aklımdasınız hep
72 olsun canımm tutturursam 6 kilo falan gitmiş olacak toplamdaHaydi kızlar hedefleri alayım
C Cagrihilal1
Leyl-i-fer artık senin de
birsevgi
Calypso95
K KuruPapatya
Tempus
hanmeli
Ceylansnn
EceZ
S Suskunhanim
nrmyn
balpamuk
U Umudumvar07
B bluuee
Maariftakvimi
A ataninbitanesii
Artık hemen belimiz gidiyorOyle valla,aliskanlik .tatli,hamurisi ,yarinki yemek, bulasiklar derken bel bacak agrisyla attim kendimi koltuga
Geçti geçti çok şükür :)Gectimi sorunlar(saglik,aile)
78.5 canım minimum tutuyorumHaydi kızlar hedefleri alayım
C Cagrihilal1
birsevgi
Calypso95
K KuruPapatya
Tempus
hanmeli
Ceylansnn
EceZ
S Suskunhanim
nrmyn
balpamuk
U Umudumvar07
B bluuee
Maariftakvimi
A ataninbitanesii
Ben de 59.4 diyorumHaydi kızlar hedefleri alayım
C Cagrihilal1
birsevgi
Calypso95
K KuruPapatya
Tempus
hanmeli
Ceylansnn
EceZ
S Suskunhanim
nrmyn
balpamuk
U Umudumvar07
B bluuee
Maariftakvimi
A ataninbitanesii
Yaa bak sen son 2 hafta iyi olsaydın listedeydin belki ozman nota almazdik78.5 canım minimum tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?