Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kesinlikle katılıyorum, bana da kafamı burada dağıtmak iyi gelmişti. Kendin için bir şey yaptığını hissetmek iyi geliyor insana. Kilo vermeye odaklanmak ve burada etkileşimde olmak iyi hissettiriyor.

Kızlar siz çalışıyor musunuz ev hanımı mısınız. Ben bir restaurantta işletme müdürüydüm mart ayında restaurant ve kafeler kapanınca biz de işsiz kalmış olduk.

Çalışmıyorum ama ev hanımı değilim. Bir gün bankaya gittim hesap açtırmaya, bireyselde ki kız çalışıyor musunuz diye sordu. Hayır şu an çalışmıyorum dedim. Durum kısmına “Ev Hanımı” yazmış. Müdür diğer taraftan seslenerek kıza; Yüksek Lisans yapmış hanımefendiye ev hanımı yazmışsın onu çalışmıyor olarak düzeltir misin lütfen dedi. Şimdi diyeceğim o ki; çalışmıyorum. Bu bir milattır yalnız. Müdürün hassasiyeti ve nezaketine hayran kaldım. Bu arada ev hanımı olmak olumsuz bir şey olduğu için yazmadım bunları ama onca sene dirsek çürütmenin de bir hakkı var ve karşılığı ev hanımı kelimesi değil. Buna açıklık getirmek için yazdım.
Çocuktan önce Üniversite’de asistan olarak bulunuyordum. Şu an kendime ait bir kadın giyim markam var. 1.5 yıl uğraşıp bir kaç ay önce faaliyete geçirdim. Pandemi dolayısıyla biraz sekteye uğradı, üretime ara verdik. Üzerinde çalışmalarım devam ediyor.

Kızlar siz çalışıyor musunuz ev hanımı mısınız. Ben bir restaurantta işletme müdürüydüm mart ayında restaurant ve kafeler kapanınca biz de işsiz kalmış olduk.
Öncelikle aramıza hoş geldiniz EceZ , Pandemiden dolayı evden çalışıyorum. Hukuk sekreteriyim. Bayram sonrası başlıyoruz inşallah :)

Ben sindirdim artik ev hanimligini yazira muhasebeciyim demeye utanıyorum 18 yildir calismayinca

Kesinlikle katılıyorum, bana da kafamı burada dağıtmak iyi gelmişti. Kendin için bir şey yaptığını hissetmek iyi geliyor insana. Kilo vermeye odaklanmak ve burada etkileşimde olmak iyi hissettiriyor.
Aynen canım yoksa en en kiloya müsait yilim bu yıldı çok şükür uyandimda geri geldim :)

Öncelikle aramıza hoş geldiniz EceZ , Pandemiden dolayı evden çalışıyorum. Hukuk sekreteriyim. Bayram sonrası başlıyoruz inşallah :)
Siz de mi 1 haziranda başlıyorsunuz bizim patron öyle söyledi gerçi bazı TV kanalları da haziran ortasında aktif olacak demiş çoğu işletme için

Ben çalışangillerdenim yazılımcıyım şimdilik kurban bayramına kadar evdeyiz gibi gözüküyor

İşşiz derken işten cikartma değil değil mi ? Geçici süreçten bahsediyorsun ? Az kaldı yakında eski düzene dönersiniz umarım

Bende 2 yıldır çalışmıyorum öncesinde bankaciydim balpamuk un aksine baya baya ev hanimliginin dibine vurdum ama kesinlikle doğru söylüyor ben daha komigini yaşamıştim istifa ettikten 2 3 gün sonra internet aboneligimiydi neydi konuyu unuttum meslek dedi çalışmıyorum dedim ev hanimi dedi yahuu ben 2 gün öncesine kadar haldur huldur kosturuyordum bankada dedim işsiz yazdı bu seferde hahahah

Evet canım 1 haziranda açılırsa inşallah geri gideceğiz. İşin kötüsü eşim de aynı sektörde çalışıyor iş yerleri kapanınca iki yerden darbe yedik. Allahtan birikimimiz vardı da onunla bir şekilde idare ettik salgın boyunca

Bende Kuran Kursu hocasıyım. Uzun yıllar çalışmanın ardından, bu yıl evdeyim. Sınavlara çalışıyorum atanabilmek için

Kötü olmuş canım.deddigin gibi Allah'tan varmis tedarikiniz yoksa çok zor

Pamukcum markani yazsana ozelden merak ettim
Online satis yapcanmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…