- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.481
Hedef 62Haydi kızlar hedefleri alayım
@Cagrihilal1
Leyl-i-fer artık senin de
birsevgi
@Calypso95
@KuruPapatya
Tempus
@hanmeli
@Ceylansnn
EceZ
@Suskunhanim
@nrmyn
balpamuk
@Umudumvar07
@bluuee
@terliklikedi
@ataninbitanesii
Valla Cok sık oluyor bana maalesef o an kapidan tabaktan canaktan alıyorum sinirimi
Geçen sene daha kotuydum burası iyi geliyor bana kafam dağılıyor aksi taktirde ne olcak böyle diye düşünürken daha kötü oluyorum
Kızlar siz çalışıyor musunuz ev hanımı mısınız.Ben bir restaurantta işletme müdürüydüm mart ayında restaurant ve kafeler kapanınca biz de işsiz kalmış olduk.
Öncelikle aramıza hoş geldinizKızlar siz çalışıyor musunuz ev hanımı mısınız.Ben bir restaurantta işletme müdürüydüm mart ayında restaurant ve kafeler kapanınca biz de işsiz kalmış olduk.
Çalışmıyorum ama ev hanımı değilim.Bir gün bankaya gittim hesap açtırmaya, bireyselde ki kız çalışıyor musunuz diye sordu. Hayır şu an çalışmıyorum dedim. Durum kısmına “Ev Hanımı” yazmış. Müdür diğer taraftan seslenerek kıza; Yüksek Lisans yapmış hanımefendiye ev hanımı yazmışsın onu çalışmıyor olarak düzeltir misin lütfen dedi. Şimdi diyeceğim o ki; çalışmıyorum. Bu bir milattır yalnız. Müdürün hassasiyeti ve nezaketine hayran kaldım. Bu arada ev hanımı olmak olumsuz bir şey olduğu için yazmadım bunları ama onca sene dirsek çürütmenin de bir hakkı var ve karşılığı ev hanımı kelimesi değil. Buna açıklık getirmek için yazdım.
Çocuktan önce Üniversite’de asistan olarak bulunuyordum. Şu an kendime ait bir kadın giyim markam var. 1.5 yıl uğraşıp bir kaç ay önce faaliyete geçirdim. Pandemi dolayısıyla biraz sekteye uğradı, üretime ara verdik. Üzerinde çalışmalarım devam ediyor.
Aynen canım yoksa en en kiloya müsait yilim bu yıldıKesinlikle katılıyorum, bana da kafamı burada dağıtmak iyi gelmişti. Kendin için bir şey yaptığını hissetmek iyi geliyor insana. Kilo vermeye odaklanmak ve burada etkileşimde olmak iyi hissettiriyor.
AA ben bilmiyordum bile bak
Ben sindirdim artik ev hanimligini yazira muhasebeciyim demeye utanıyorum 18 yildir calismayinca
Siz de mi 1 haziranda başlıyorsunuz bizim patron öyle söyledi gerçi bazı TV kanalları da haziran ortasında aktif olacak demiş çoğu işletme içinÖncelikle aramıza hoş geldinizEceZ , Pandemiden dolayı evden çalışıyorum. Hukuk sekreteriyim. Bayram sonrası başlıyoruz inşallah :)
Ben çalışangillerdenim yazılımcıyım şimdilik kurban bayramına kadar evdeyiz gibi gözüküyorKızlar siz çalışıyor musunuz ev hanımı mısınız.Ben bir restaurantta işletme müdürüydüm mart ayında restaurant ve kafeler kapanınca biz de işsiz kalmış olduk.
İşşiz derken işten cikartma değil değil mi ? Geçici süreçten bahsediyorsun ? Az kaldı yakında eski düzene dönersiniz umarımKızlar siz çalışıyor musunuz ev hanımı mısınız.Ben bir restaurantta işletme müdürüydüm mart ayında restaurant ve kafeler kapanınca biz de işsiz kalmış olduk.
Evet canım 1 haziranda açılırsa inşallah geri gideceğiz. İşin kötüsü eşim de aynı sektörde çalışıyor iş yerleri kapanınca iki yerden darbe yedik. Allahtan birikimimiz vardı da onunla bir şekilde idare ettik salgın boyuncaİşşiz derken işten cikartma değil değil mi ? Geçici süreçten bahsediyorsun ? Az kaldı yakında eski düzene dönersiniz umarım
Bende 2 yıldır çalışmıyorum öncesinde bankaciydimbalpamuk un aksine baya baya ev hanimliginin dibine vurdum ama kesinlikle doğru söylüyor ben daha komigini yaşamıştim istifa ettikten 2 3 gün sonra internet aboneligimiydi neydi konuyu unuttum meslek dedi çalışmıyorum dedim ev hanimi dedi yahuu ben 2 gün öncesine kadar haldur huldur kosturuyordum bankada dedim işsiz yazdı bu seferde hahahah
Bende Kuran Kursu hocasıyım. Uzun yıllar çalışmanın ardından, bu yıl evdeyim. Sınavlara çalışıyorum atanabilmek içinKızlar siz çalışıyor musunuz ev hanımı mısınız.Ben bir restaurantta işletme müdürüydüm mart ayında restaurant ve kafeler kapanınca biz de işsiz kalmış olduk.
Kötü olmuş canım.deddigin gibi Allah'tan varmis tedarikiniz yoksa çok zorEvet canım 1 haziranda açılırsa inşallah geri gideceğiz. İşin kötüsü eşim de aynı sektörde çalışıyor iş yerleri kapanınca iki yerden darbe yedik. Allahtan birikimimiz vardı da onunla bir şekilde idare ettik salgın boyunca
Cidden çalışıyor musun senBende Kuran Kursu hocasıyım. Uzun yıllar çalışmanın ardından, bu yıl evdeyim. Sınavlara çalışıyorum atanabilmek için
Şu ara çalışmadım aslında evetCidden çalışıyor musun sensanki vakit romanlara ve bize ayriliyormus giib geliyor
Artık mezunda oldun sporu azaltıp oraya ağırlık ver canımŞu ara çalışmadım aslında evetama başlıcam inşallah cnm. Kitaplarımı çıkardım
Tm inşallahArtık mezunda oldun sporu azaltıp oraya ağırlık ver canım
Pamukcum markani yazsana ozelden merak ettimÇalışmıyorum ama ev hanımı değilim.Bir gün bankaya gittim hesap açtırmaya, bireyselde ki kız çalışıyor musunuz diye sordu. Hayır şu an çalışmıyorum dedim. Durum kısmına “Ev Hanımı” yazmış. Müdür diğer taraftan seslenerek kıza; Yüksek Lisans yapmış hanımefendiye ev hanımı yazmışsın onu çalışmıyor olarak düzeltir misin lütfen dedi. Şimdi diyeceğim o ki; çalışmıyorum. Bu bir milattır yalnız. Müdürün hassasiyeti ve nezaketine hayran kaldım. Bu arada ev hanımı olmak olumsuz bir şey olduğu için yazmadım bunları ama onca sene dirsek çürütmenin de bir hakkı var ve karşılığı ev hanımı kelimesi değil. Buna açıklık getirmek için yazdım.
Çocuktan önce Üniversite’de asistan olarak bulunuyordum. Şu an kendime ait bir kadın giyim markam var. 1.5 yıl uğraşıp bir kaç ay önce faaliyete geçirdim. Pandemi dolayısıyla biraz sekteye uğradı, üretime ara verdik. Üzerinde çalışmalarım devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?