- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.221
canım 2. olmuşuz takım olarakkızlar merhaba.. hastalıktan ölüorum yataktan kalkamıorum o yüzden fazla paylaşım yapamıorum ama sonuçları heyecanla bekliorum bu hafta kaçıncı olduğumuzu merak ediorum umarım iyi derece elde ederizbu arada gülsümcüm seni tekrar aramızzda bol paylaşımlı olarak görmek çok güzel
burçakcım merak ettim seni arkadaşım nerelerdesin hayırdır inşallah hasta felan değilsin dimisevgülü takımım
sizi çok ihmal ettim bu aralar, özür dilerim hepinizden((
bugün yediklerimi topluca bi yazayım bari
sabah
1 tabak limonlu maydanoz
1er tane domates, biber, salatalık
3 yk lor salatası
2 dilim ekmek
1 bardak yeşil çay
ara 1 elma
öğle
4 yk kabak sote
1 kase pul biberli yoğurt
1 dilim ekmek
6-7 yk ton balıklı salata
ara 1 elma yine
Ay maşallah diyorum ve yakana bir nazar boncugu iliştiriyorum . .ve 4 kiloların kat kat zametsizcce gitmesini diliyorum
bu arada kilo verimin cok iyi bence abartısız ve sağlıklı oldugunu üşünüyorum..
ne yzıkki ben gecmişde çok ciddi diyetler yaptım ayda 10 kilo gibi kilolar verdim. .gerci kilom 67 di ozamanlar ve bunalıma giriyoduum :82: ah benim kafama merdane şimdi o kiloları görmek için neler vermem . .:)) bu arada ismin ne ve kaç yaşındasın . .
yasafatı takıma girdiği kiloyla hesaplıyorum yeni gelenlerde öyle oluyodu
en büyük çıkışı hatta tek çıkışı o yapmış bu hafta tebrik ederim
194. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
11-18 ŞUBAT
BİRİNCİ 2.TAKIM(1,22)
İKİNCİ 5.TAKIM(0,82)
ÜÇÜNCÜ 8.TAKIM (0,56)
194.ETAP BİREYSEL DERECELERİ
11-18 ŞUBAT
1- senaygunergul (4,49) 8.takım
2- pehlivanson (2,53) 13.takım
3- akrep33(2,44) 2.takım
ikinciliğinizi kutluyorum şekerler..devamı gelir inşallah..gitsin kara yağlar gelsin süper çıtırlar:92:
tebrikler canım
maşallah nazar değmesin
paylaş paylaş bir şey olmaz:) seni kıyasıya eleştirebilirz böylece
amanin yaw ne kadar çok börek yemişsin. diyette olmasam bile bu kadar yemezdim ben:) tadına bak yeter canım. çok yesen de aynı tadı veriyor az yesen de değil mi? böyle bir şey önüne gelince kendine telkinde bulun: "ben zaten bunların hepsini daha önce yedim, tadını biliyorum. ancak zayıf olmanın istediğim kiloda olmanın tadına bakıcam"şeklinde düşün.
öğlen hem makarna hem ekmek olmuş ama makarnan az olduğu için dengelemişsin.
yeşil çay içiyor musun?
valla cıdden bu pasta borekler benı mahvedıyorhepsını bırden yedımkı bugune kalmasın yoksa yıne yerım dıye dusundum ama haklısın 1 ısırıgıda 10 ısırıgıda aynı tatda bundan sonra durduracagım kendımı tahıl hakkım 5 veya en fazla 6ydı ben 2 gundur 7 yapıyorum ama en garıbıde tahılı az yedıgımde sabah tartıldıgımda verememıs goruyorum kıloyu tahıl yıyınce verıyorum ama soylekı tahıl yedıgım gun aksam sadece meyve yıyorum baska bısı yemeyerek dengelıyorum.tahıla dıkkat edecegım.ya reglı olamadım 10 gunu gectı galıba yola cıkmıstım yol benı etkılıyor belkı haftaya olursam daha fazla verırım. canım yesıl cay hergun duzenlı olmasada arada ıcıyorum oğlenlerı tatlandırıcıyla.
tebrikler canım
maşallah nazar değmesin
paylaş paylaş bir şey olmaz:) seni kıyasıya eleştirebilirz böylece
amanin yaw ne kadar çok börek yemişsin. diyette olmasam bile bu kadar yemezdim ben:) tadına bak yeter canım. çok yesen de aynı tadı veriyor az yesen de değil mi? böyle bir şey önüne gelince kendine telkinde bulun: "ben zaten bunların hepsini daha önce yedim, tadını biliyorum. ancak zayıf olmanın istediğim kiloda olmanın tadına bakıcam"şeklinde düşün.
öğlen hem makarna hem ekmek olmuş ama makarnan az olduğu için dengelemişsin.
yeşil çay içiyor musun?
valla cıdden bu pasta borekler benı mahvedıyorhepsını bırden yedımkı bugune kalmasın yoksa yıne yerım dıye dusundum ama haklısın 1 ısırıgıda 10 ısırıgıda aynı tatda bundan sonra durduracagım kendımı tahıl hakkım 5 veya en fazla 6ydı ben 2 gundur 7 yapıyorum ama en garıbıde tahılı az yedıgımde sabah tartıldıgımda verememıs goruyorum kıloyu tahıl yıyınce verıyorum ama soylekı tahıl yedıgım gun aksam sadece meyve yıyorum baska bısı yemeyerek dengelıyorum.tahıla dıkkat edecegım.ya reglı olamadım 10 gunu gectı galıba yola cıkmıstım yol benı etkılıyor belkı haftaya olursam daha fazla verırım. canım yesıl cay hergun duzenlı olmasada arada ıcıyorum oğlenlerı tatlandırıcıyla.
canım haklısın zaten aç kalarak kilo verilmiyorki aksine dengeli beslenerek kilolar daha çabuk gidiyor ve öğünlerini dengeliyorsun ne güzel ama yinede hergün yeme sakın börekleri
günaydın 13. takımdanımtebrikler..
ewet canım bırazdan arkadasa gıdecegım ne yaptıysa az yıyecegım yarında gunum var onuda hayırlısıyla az yıyerek atlattımmı benden ıyısı yok annemıde gonderdım 1 hafta rahat rahat saglıklı beslenmemı yapabılırım.bu hafta platese baslıyorum haydı hayırlısı
194. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
11-18 ŞUBAT
BİRİNCİ 2.TAKIM(1,22)
İKİNCİ 5.TAKIM(0,82)
ÜÇÜNCÜ 8.TAKIM (0,56)
194.ETAP BİREYSEL DERECELERİ
11-18 ŞUBAT
1- senaygunergul (4,49) 8.takım
2- pehlivanson (2,53) 13.takım
3- akrep33(2,44) 2.takım
canım yıne verırsın ama daha yavas verırsen daha ıyı dedı doktorum bırden verılen kılolar hemen gerı alınıyomus bende cook yasadım bunu ama allaha sukur sımdı beslenmeyı oğrendım ama tabı su mısafırlıkler olamasa daha ıyı olacak neyse annemı gonderdım bır hafta yok yanı 1 hafta mısafır yok dolayısıyla pasta borek yoktabı bırazdan arkadasa gıdecegım aksam oturmasına yarında gunum var ondan sonra daha duzenlı beslenecegım ınsallahhhhh
adım aslı canım senın adın ne?yasım 30 bekarım ailemle yasıyorum
kızlar tebriklerbakıyorum 2 haftadır dereceleri süpürüyorsunuz.
bugünki öğün:
sabah 1 yumurta .domatez. 2 çaykaşığı marmelat ,1 dilim buğday ekmeği ve yine şekerli çay
arada: 1 adet meyva 2 adet bisküvi
akşam tavuk suyu corba , 1 porsyon haşlama beyaz et . .domatez . .
(Bide şunu farkettim ben koşturmaktan öğle yemeğine fırsat bulamıyorum . .) ama bunu düzene koyucam inşallah . .
canım listeye ekledim seni şimdi Allahtan hesaplamaya geçmemişler daha ekleyebildim artık resmi üyemizsin sendeeğer aksilik olur diye düşünüyorsan akşamdanda yapabilirsin bildirimini canım
demetcim yediklerin güzel canım ama düzene girsen bencede iyi olacak bide şu şekeri bıraksan ne güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?