- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.261
merhaba canım,evet çok şükür burdayım.geçmişi okuyodum 1 haftadır yoktum tabii okuması uzun oldu.
1 haftadır işlerim çoooook yoğundu.yemek yemeğe vaktim kalmadı inannın o yüzden giremedim.hafta sonuda çok hastalandım.şimdi anneme geldim biraz daha iyi gibiyim.bu ara vakit bulmuşken hemen gireyim dedim.
inşallah pazartesiden itibaren aranızda olucam.
valla çok özledim sizleri canlarım benim
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş şenlenmiş buralar maşallah
ayrıca elifim ve gülhancım beni göremeyince sormuşsunuz çokk mersi kızlar yokluğumu farketmişsiniz canım arkadaşlarım benimm
selam canım haftasonu olunca zaten pek kimse gelemiyor malesef gezmeye gidiyolar temizlik yapıyorlar benim derslerim oluyor falan ancak uğrayabiliyoruz :) afiyet olsun canım mönünde gayet iyi benceselam kızlar bugün giremedim eşimin tatili ve kalkmıyo haklı olarak neyse ben menümü yazıp çıkyım akşama girebilirsem yine gelirim
sabah 4zeytin
kk peynir
2d ekmek domates
öğlen dışardaydık yemedim bişey
ara bir elma
akşamda çorba+sebze yemeği ve salata düşünüyorum,toplamda 2litre su 1ltresini içtim yarısıda yatana kadar içerim artık vee şimdi mutfağa gidip yemek yapmaya başlıyım anca yetişir valla geç olmadan yiyelim yemeğimizi dimi hadi görüşürüz cicişler bye:80::80:
begüm hoşgeldin canım geçmiş olsun şimdi nasılsın iyi olabildinmi biraz ? bizde seni özledik :)merhaba canım,evet çok şükür burdayım.geçmişi okuyodum 1 haftadır yoktum tabii okuması uzun oldu.
1 haftadır işlerim çoooook yoğundu.yemek yemeğe vaktim kalmadı inannın o yüzden giremedim.hafta sonuda çok hastalandım.şimdi anneme geldim biraz daha iyi gibiyim.bu ara vakit bulmuşken hemen gireyim dedim.
inşallah pazartesiden itibaren aranızda olucam.
valla çok özledim sizleri canlarım benim
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş şenlenmiş buralar maşallah
ayrıca elifim ve gülhancım beni göremeyince sormuşsunuz çokk mersi kızlar yokluğumu farketmişsiniz canım arkadaşlarım benimm
evet gülhan hatırlıyorum o mesajı daha yeniydin o zamanlar kaşık hesabı nasıl yapacam diye düşünüyordun vay beeekızlar bunu 1 kasımda yazmışım gülsümün menüsünün altına vay be nerdeyse 4 ay olacak. O zaman şimdiki halimden tam 6 kilo fazlaydım. Yani düşünüyorum da 5 kiloluk suları bile taşımak zor geliyo ben 6 kilo fazlaymışım :) inşallah aylar sonra bu mesajı alıntı yapar yazarım altına , burda ben 9 kilo fazlaydım diye. Heey gidi çok çalışmak lazım çoooook.
selam canım haftasonu olunca zaten pek kimse gelemiyor malesef gezmeye gidiyolar temizlik yapıyorlar benim derslerim oluyor falan ancak uğrayabiliyoruz :) afiyet olsun canım mönünde gayet iyi bence
begüm hoşgeldin canım geçmiş olsun şimdi nasılsın iyi olabildinmi biraz ? bizde seni özledik :)
yaaaaa bide bende farkettim yokluğunu tabi sen bana mesaj yazmasaydın bende yazacaktım burda begüm nerde diye
evet gülhan hatırlıyorum o mesajı daha yeniydin o zamanlar kaşık hesabı nasıl yapacam diye düşünüyordun vay beee
oh ne güzel yoğunluğun bitmesine sevindim. Canım nasıl farkedilmez ki yokluğun? Sürekli burda olan paylaşım yapanların arasındasın. yeni arkadaşlarımız geldi kalabalıklaştık
Herkese merabalar kimseler yokmu . .
bugün:
sabah.1 yumurta.1dilim t.buğday ekm. 1 domatez .
öğlen. valla kızlar öğlen oğluma uyguladığım menüden kendimde yedim ..haşlanmış şehriyeyi biraz ıldıktan sonra yoğurt .nane .kekik.ve bir çay kaşığı zeytinyağlay karıstırıyorum oğlana veriyodum bugün kendimde ondan 1 kase yedim . .
arada meyva : akşam 1 porsyon beyaz et .ve çorba
yatarkende 1 bardak ayran içicem . .bugünlük bukadar HEPSi OGLUSUMASÜT OLSUN YAĞLARA GÜLE GÜLE . .
sağol cnm benim daha iyiym şimdi,anneme geldim bide bugün iyleştim sayılır :))
evet kalabalıklaşmışız gerçekten :)
bundan sonra bol paylaşım olur inş
Merhaba kızlar,
Nasılsınız? Dün yediklerimi biraz abarttım malesef ama bi türlü doyamadım nedense
sabah normal bir kahvaltı
öğle: beyaz ekmeğe marul, lor peyniri ve domatesli sandviç, yarım muz, yarım elma
ara: 1,5 dilim ekmeğin üstüne kahvaltılık sos
ara: 5 adet ceviz
akşam: kuru patlıcan haşlaması bol yoğurtlu (bir küçük tabak vardı) yanında 2 dilim ekmek
sonra: 2 küçük haşlanmış patates, 1 dilim ekmek, marul, yeşil soğan
Bugün de geç uyandım 12 de kahvaltı yaptım;
domates, yumurta, 3 kk peynir (bikaç çeşit yedim), 1 zeytin, 3 dilim kepek ekmeği, çay, 2 çk bal, 2 çk reçel
Birazdan da bir arkadaşa gidicem orda da eminim ikram vardırbu menülerden sonra mümkün olduğu kadar az yemem lazım. Bugün kötü hissediyorum kendimi nedense hiç bilmiyorum sebebini. Umarım kurtulurum bu ruh halinden
kızlar bunu 1 kasımda yazmışım gülsümün menüsünün altına vay be nerdeyse 4 ay olacak. O zaman şimdiki halimden tam 6 kilo fazlaydım. Yani düşünüyorum da 5 kiloluk suları bile taşımak zor geliyo ben 6 kilo fazlaymışım :) inşallah aylar sonra bu mesajı alıntı yapar yazarım altına , burda ben 9 kilo fazlaydım diye. Heey gidi çok çalışmak lazım çoooook.
Herkese merabalar kimseler yokmu . .
bugün:
sabah.1 yumurta.1dilim t.buğday ekm. 1 domatez .
öğlen. valla kızlar öğlen oğluma uyguladığım menüden kendimde yedim ..haşlanmış şehriyeyi biraz ıldıktan sonra yoğurt .nane .kekik.ve bir çay kaşığı zeytinyağlay karıstırıyorum oğlana veriyodum bugün kendimde ondan 1 kase yedim . .
arada meyva : akşam 1 porsyon beyaz et .ve çorba
yatarkende 1 bardak ayran içicem . .bugünlük bukadar HEPSi OGLUSUMASÜT OLSUN YAĞLARA GÜLE GÜLE . .
günaydın herkese kadınlar klübünün güzel hatunları ,hayırlı pazarlar
canım aslında yedıklerın cok degılde ekmek yerıne doymazsan yemeklerden sonra meyve ye ıstersen ben oyle yapıyorum sıslık hıssı verıyor amma da cok yedım dıye dusunuyorum psıkolojıkman rahatlıyorum
davete mı gıttın neler yedın az yıyebıldın mı canım?
masallah canım ıyısallah 10 kılo verırsın
günaydın herkese kadınlar klübünün güzel hatunları ,hayırlı pazarlar
inşallah canım ya yine senin az kalmış bende bi 68 olsam hedefim 65 ya çabuk inerim hırsla artık hedef kiloma neyse gidicek inş.kilocuklar:79::79:Sağol canım inşallah hepimiz veririz kilolarımızıBenim kendime dair umudum yoktu, 75 küsüratlardaydım ve artık kilolar yerleşti diyodum ama sabredip devam edince veriliyo. Ben bugün tartıda 68 küsüratı gördüm ya artık hiç vazgeçmemem lazım. Yola devam
Dün öğleden sonra arkadaşa gittim orda;
yarım kase kereviz salatası (yoğurtlu ve mayonezliydi)
2 parmak kalınlığında börek
5cm çapında bir hamur işi
1 etimek üstüne bişi dökülerek yapılmış hafif bir tatlı yedim.
Akşam da evde mercimek yemeği, 2 dilim ekmek, çorba içtim. bunlar da fazla oldu malesef.
ama bu sabahki 68,5 kilo beni şaşırttı. Spor yapıcam inşallah bu hafta ama bunun için uykusuz kalmamam lazım yoksa akşam tam spora gideceğim saat çok yorulmuş oluyorum.
Kim bilir cumaya 68 i görürürm belki(Allah tekrar 70 i göstermesin de )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?