Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oh ne güzel yoğunluğun bitmesine sevindim. Canım nasıl farkedilmez ki yokluğun? Sürekli burda olan paylaşım yapanların arasındasın. yeni arkadaşlarımız geldi kalabalıklaştık

selam canım haftasonu olunca zaten pek kimse gelemiyor malesef gezmeye gidiyolar temizlik yapıyorlar benim derslerim oluyor falan ancak uğrayabiliyoruz :) afiyet olsun canım mönünde gayet iyi bence
begüm hoşgeldin canım geçmiş olsun şimdi nasılsın iyi olabildinmi biraz ? bizde seni özledik :)
yaaaaa bide bende farkettim yokluğunu tabi sen bana mesaj yazmasaydın bende yazacaktım burda begüm nerde diye
evet gülhan hatırlıyorum o mesajı daha yeniydin o zamanlar kaşık hesabı nasıl yapacam diye düşünüyordun vay beee

Herkese merabalar kimseler yokmu . .
bugün:
sabah.1 yumurta.1dilim t.buğday ekm. 1 domatez .
öğlen. valla kızlar öğlen oğluma uyguladığım menüden kendimde yedim ..haşlanmış şehriyeyi biraz ıldıktan sonra yoğurt .nane .kekik.ve bir çay kaşığı zeytinyağlay karıstırıyorum oğlana veriyodum bugün kendimde ondan 1 kase yedim . .
arada meyva : akşam 1 porsyon beyaz et .ve çorba
yatarkende 1 bardak ayran içicem . .bugünlük bukadar HEPSi OGLUSUMA SÜT OLSUN YAĞLARA GÜLE GÜLE . .

gülsümcüm canım benim seninle zaten mesajlaştığımız için dedmedim bide gülsüm sormuş die,afedersin hberin var die yani şekerimmm

oh ne güzel yoğunluğun bitmesine sevindim. Canım nasıl farkedilmez ki yokluğun? Sürekli burda olan paylaşım yapanların arasındasın. yeni arkadaşlarımız geldi kalabalıklaştık

sağol cnm benim daha iyiym şimdi,anneme geldim bide bugün iyleştim sayılır :))
evet kalabalıklaşmışız gerçekten :)
bundan sonra bol paylaşım olur inş

inşallah bol sütün olur vede yağlar yok olur bu arada menün gayet güzel olmuş bende çıkıcam birazdan uykum geldi bende pekmezli sütümü içer yatarım artık pek sütüm çok olmasada napalım emmiyo artık pek gıcık kızım iice mamaya sardı sabaha kadar kaçkere mama içiyo bir bilseniz uyku muyku kalmadı kaç gündür noluyo anlamadık gece bi ağlamaya başladımı susturabilene aşkolsum mama içmeden uyumuyo bidaha neyse geçicek inşallah...

sağol cnm benim daha iyiym şimdi,anneme geldim bide bugün iyleştim sayılır :))
evet kalabalıklaşmışız gerçekten :)
bundan sonra bol paylaşım olur inş

hoşgeldin kız tekrardan seni aramızda görmek ne güzel sevindim valla hadi ii geceler yoksun şimdi bye:79::79::79:

bu yurt dışında yayınlanan Biggest loser yarışmasında kilo veren yarışmacılar çok var ama bu örnek yeterli sanırım . .
bundan ne sonuç cıkarmamız gerek ;sabreden derviş kiloları vermişşş . .

Son düzenleme:

canım aslında yedıklerın cok degılde ekmek yerıne doymazsan yemeklerden sonra meyve ye ıstersen ben oyle yapıyorum sıslık hıssı verıyor amma da cok yedım dıye dusunuyorum psıkolojıkman rahatlıyorum

davete mı gıttın neler yedın az yıyebıldın mı canım?

ben daha yenı dondum davetten arkadaslar bugun az yedıgımı dusunuyorum cunku hala acım
sabah gec kalktım 1 domates yedım
arkadasa gıttı herseyden yedım ama yarım
aksamada haslanmıs lahana yanında yogurt yedım(5 kasık)
doymayınca elma yedım baskada bısı yemem bu saatten sonra

masallah canım ıyısallah 10 kılo verırsın

menun cok guzel olmus arkadasım alkıslıyorum

Dün öğleden sonra arkadaşa gittim orda;

yarım kase kereviz salatası (yoğurtlu ve mayonezliydi)
2 parmak kalınlığında börek
5cm çapında bir hamur işi
1 etimek üstüne bişi dökülerek yapılmış hafif bir tatlı yedim.

Akşam da evde mercimek yemeği, 2 dilim ekmek, çorba içtim. bunlar da fazla oldu malesef.

ama bu sabahki 68,5 kilo beni şaşırttı. Spor yapıcam inşallah bu hafta ama bunun için uykusuz kalmamam lazım yoksa akşam tam spora gideceğim saat çok yorulmuş oluyorum.
Kim bilir cumaya 68 i görürürm belki (Allah tekrar 70 i göstermesin de )

masallah canım ıyısallah 10 kılo verırsın

Sağol canım inşallah hepimiz veririz kilolarımızı Benim kendime dair umudum yoktu, 75 küsüratlardaydım ve artık kilolar yerleşti diyodum ama sabredip devam edince veriliyo. Ben bugün tartıda 68 küsüratı gördüm ya artık hiç vazgeçmemem lazım. Yola devam

günaydın herkese kadınlar klübünün güzel hatunları ,hayırlı pazarlar

günaydım canım sanada herkeze günaydın biraz geç oldu halbuki bugün ne hikmetse erken kalktım,gecede ufaklık mama diye çığırıyo, o ağlarken oğlan kalkıyo mama diye bi yandanda o çığırıyo amanin ortada kalıyorum valla hangine öncelik vercemi bilemiyorum bende en çok çığırandan başlıyom yani ufaklıktan öff be ne zormuş gece çocuğa mama yapmak rüyanın en tatlı yerinde ötüyorlar borozan gibi mama vermedende susmak bilmiyorlar allahtan hızlıyım bu işlerde,eşim olacak o haydutta yardım etse bi geceleri,,bazen yapıyo canı istemezse yapmıyo uykusu tatlı geliyo tabi hah sanki ben uykuyu sevmiyorum neyse günaydın

inşallah canım ya yine senin az kalmış bende bi 68 olsam hedefim 65 ya çabuk inerim hırsla artık hedef kiloma neyse gidicek inş.kilocuklar:79::79:

bende bugün kaçamaksız bir gün geçiricem inş,
sabah
kalkar kalmaz 1koca bardak su
15dk sonra 2 tatlı kaşığı pekmez buda sabah yendiğinde zayıflamaya yardımcıymış ben öyle duydum
sucuklu yumurta
5zeytin
2d ekmek
kk peynir+salata
azcıkta yoğurt yedim gerisini oğlan yedi valla
az şekerli çay inanın hayatımda bukadar az şekerli bi çay içmemiştim bu ne yawwww
hayde kalk gidelum hayde hayde gidelum haydeeee bitmedi bu şarkı yavv hayde görüşürüz millet

tebrık ederım cnım bende ne zaman cook yedım dıye dusunsem yanı aksam pasta borek yesem sabaha zayıflamıs oluyorum ben bunu vucudun alıstıgı duzenı bozmaya vucudu sasırtmaya baglıyorum duzenını bozunca verıyor.tebrık ederım hep boyle gıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…