- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.301
geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede iyileşirsin sağlıklı olmak gibisi yok valla halimize binlerce şükür edelim tekrar geçmiş olsunmerhaba bayanlar.. haftasonu giremedm yataktan kalkamadımben fena hastalandım yaa yıllardır böle hasta yattığımı bilmem heralde yılların acısı çıkıyor fena üşütmüşüm sürekli ilaç kullanıorum kafamı kaldırmak için haliyle benm diyet gitti ama zaten çok fazla bişey yiyemiorum belki de diyetteki halimden daha az yiyorumdur :44: neyse bayanlar görüşmek üzere bana dua edin ki iyileşiyim artık
Arkadaşlar merhabaaa, yine pazartesi yine yoğun( Akşam girip haftasonunun ve bugünün raporunu vereceğim ama haftasonu tam bir felaketti doğrusu..
Neyse canlarım şimdi kaçmak zorundayım öpüyorruuummm
merhaba bayanlar.. haftasonu giremedm yataktan kalkamadımben fena hastalandım yaa yıllardır böle hasta yattığımı bilmem heralde yılların acısı çıkıyor fena üşütmüşüm sürekli ilaç kullanıorum kafamı kaldırmak için haliyle benm diyet gitti ama zaten çok fazla bişey yiyemiorum belki de diyetteki halimden daha az yiyorumdur :44: neyse bayanlar görüşmek üzere bana dua edin ki iyileşiyim artık
evet aynen yaa akşam olduğunda artık bitmiş bi haldeydim :)) sağol canım teşekkür ederimvay anam vay dolmuş taşmış ev:84:
şaka bir yana abin dönmüş artık gözün aydın senin adına sevindim allah bidaha ayırmasın,,,
yarın görüşüşürüz ii geceler:79::79:
sağolasın arkadaşım :)gozun aydın canım
amin canım haklısın yalnızlık çok kötü Allah kimseyi yalnız bırakmasınAy gözün aydın gülsüm ev cümbüş olmuş . .Allah insanı yalnız brakmasın eksikliklerini göstermesin . .
ayyy o kolalar ne öle kızbende dün giremedim yemekli misafir agırladım . .
dünkini bugun yazim .
sabah yarım dilim t.buğday ekm.bir dilm peynr . 2çayk. pekmez.domatez
öğlen abarttım bastan soylim çunku
2 bardak kola içtim ne yazıkki onun dısında 1 adet baget ..2 yemek kaşığı pilav ve salata ..
akşam 2 dilim tam buğ.ekmek boş yedim vicdanım çok RAHATSI AMA NE YAZIKKİ YEDİM . .
günaydın burçakcım nerelerdesin kız özledik seni valla tekrar hoşgeldinherkese günaydınlaaaarr
ay semiyorum ben pazartesilerini yaaa yataktan çoook zor kalktım walla(
nese kahvaltımı yazayım hemencik
3 dilim ekmek ( 2si kepekli, 1 denge light, ayrıca 2 dilimi paketin ilk dilimleri olduğu için daha minikti )
1er salatalık, yeşil biber
2 çeri domates
4 yeşil zeytin
3 yk lor salatası ( içinde herşey vardı :) )
2 çk bal
1 kupa yeşil çay
şimdi de 5i1 yerde içiyorum
canım salgın var yaa herkes kırılıyor hastalıktan aman dikkat et ben antibiyotikleriş kullanmadan geçmedi malesef boşver şimdi diyeti sağlık daha önemli sonra devam edersin yine diyetinemerhaba bayanlar.. haftasonu giremedm yataktan kalkamadımben fena hastalandım yaa yıllardır böle hasta yattığımı bilmem heralde yılların acısı çıkıyor fena üşütmüşüm sürekli ilaç kullanıorum kafamı kaldırmak için haliyle benm diyet gitti ama zaten çok fazla bişey yiyemiorum belki de diyetteki halimden daha az yiyorumdur :44: neyse bayanlar görüşmek üzere bana dua edin ki iyileşiyim artık
kaç bakalım kaçArkadaşlar merhabaaa, yine pazartesi yine yoğun( Akşam girip haftasonunun ve bugünün raporunu vereceğim ama haftasonu tam bir felaketti doğrusu..
evet haklısın öğün atlama canım sonra çok yükleme oluyor afiyet olsun :)merhabalar herkese valla oğlanın peşinden koşturmakdan şimdi kalkıp yemek yemeye bile üşeniyorum ama öğlen bişeyler atıştırmayıncada sonra fazla kaçıyo . .kimsede yok burda galiba neyse o uyurken ben gidimde bişeyler yiyim . . . .
herkese günaydınlaaaarr
ay semiyorum ben pazartesilerini yaaa yataktan çoook zor kalktım walla(
nese kahvaltımı yazayım hemencik
3 dilim ekmek ( 2si kepekli, 1 denge light, ayrıca 2 dilimi paketin ilk dilimleri olduğu için daha minikti )
1er salatalık, yeşil biber
2 çeri domates
4 yeşil zeytin
3 yk lor salatası ( içinde herşey vardı :) )
2 çk bal
1 kupa yeşil çay
şimdi de 5i1 yerde içiyorum
merhaba bayanlar.. Haftasonu giremedm yataktan kalkamadımBen fena hastalandım yaa yıllardır böle hasta yattığımı bilmem heralde yılların acısı çıkıyor fena üşütmüşüm sürekli ilaç kullanıorum kafamı kaldırmak için Haliyle benm diyet gitti ama zaten çok fazla bişey yiyemiorum belki de diyetteki halimden daha az yiyorumdur :44: Neyse bayanlar görüşmek üzere bana dua edin ki iyileşiyim artık
arkadaşlar merhabaaa, yine pazartesi yine yoğun( akşam girip haftasonunun ve bugünün raporunu vereceğim ama haftasonu tam bir felaketti doğrusu..
selam kızlar bende kayınvalidemdeydim bugün yeni geldim eve sabah normal ve hafif bir kahvaltı ettim öğlende 4 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık hamsi buğulama yedim 1 tanede ev yapımı biberli yedim akşama bilmiyorum daha bişey yapmadım
ev yapımı biberli ekmek işte canım evde yaptım yani :))merhabalar burçakcım.burçak geri döndü oleyyy :)
çok geçmiş olsun canım
merhaba canım,evet pazartesileri yoğun oluyo valla.hele bide ben yoktum iki gün raporlu olunca işler birikmiş zor toparladım.
afiyet olsun şekerim gayet iyi de bi tek 1 tane ev yapımı biberliyi anlamadım ben :)
iyi akşamlar sanada canım yok elif izne ayrılmadı bildiğim kadarıyla işi felan vardır muhakkak nerde acebaBende bu sabah 2 dilim ekmekğimle güzel standart bi kahvaltı yaptım
öğlen:1 kase tarhana çorbası
4 y.k da barbunya yedim
2 dilim ekmekle
ara:2 fincan meyve çayı içtim (malum boğazlarım çok ağrıyo,kızlar görseniz sesim hiç çıkmıyo valla)
akşam:yine barbunyam var evde,bide pilav yerim yenında
herkese hayırlı aklamlar diliyorum.herkesi öpüyorum.yarın görüşmek üzere.bu arada elif iznemi ayrıldı.ben bugün geçmişe bakamadım da yarın okurum artık.
Iyi akşamlarrrrr
iyi akşamlar ..
bugün : sabah zeytinli ekmek fırınlarda satılırya hani onlardan 2 adet(mandalina buyuklugunde yaklasık olarak ::)) ve cay
oğle :mercimek corba bi kase:
Akşam :1 dolu tabak pilav ..yanında 1 küçük kase yoğurt.1 adet salata ..bugunluk bukadar ..
size boyle cok gibi gelebilir ama kızlar siz benim öncesinde nasıl yediğimi bilmiyosunuz
yok canım çok değil yediklerin ama sağlıksız yemişsin sanki sulu yemekte yeseydin keşke akşam ama yinede iyi olmuş afiyet olsuniyi akşamlar ..
bugün : sabah zeytinli ekmek fırınlarda satılırya hani onlardan 2 adet(mandalina buyuklugunde yaklasık olarak ::)) ve cay
oğle :mercimek corba bi kase:
Akşam :1 dolu tabak pilav ..yanında 1 küçük kase yoğurt.1 adet salata ..bugunluk bukadar ..
size boyle cok gibi gelebilir ama kızlar siz benim öncesinde nasıl yediğimi bilmiyosunuz
yasafatcım çok dengeli olmuş afiyet olsun güzel bir mönüaksııne canı az bıle yemıssın benımkılerın yanında mesela oglen az yemıssın sadece pılav bırazcık cok gıbı ama benımklerın yanında az sayılır .bende kendıme dıyorum oncekı yedıklerım dahada coktu sımdı daha saglıklı beslenıyorum bugunku yedıklerımıde yazayım
21 ŞUBAT 2011 PAZARTESİ
8:15
1 Kucuk su bardagı sut -1s-
1 muz -1m-
12:00
1 portakal - 1m-
1 kepce mercımek corbası -1t + 1e-
Az patates oturtma kıymalı -1t+1e-
4 yk pilav -2t-
Yarım kasar (arkadasın tostunun kasarı) -1e-
14:45
1 portakal -1m-
20:00
7 yk ıspanak
2 yk yogurt -1s-
4 kucuk domates
1 etımek -1/2 t-
Toplam:4.5 tahıl+ 3 meyva+ 3 et+ 2 sut
yok canım çok değil yediklerin ama sağlıksız yemişsin sanki sulu yemekte yeseydin keşke akşam ama yinede iyi olmuş afiyet olsun
yasafatcım çok dengeli olmuş afiyet olsun güzel bir mönü
cok tesekkur ederım canım yarın bıldırımde bulunamayabılırım ıs seyehatıne cıkıyorum yarından sonra burdayım
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlarım.. biraz daha iyiyim şimdi artık sıkıldım yatmaktan dışarı çıkmak istiyorum
bu saattemi kıs otur oturduğun yerdehastasın sen
yok canım bu saatte nasıl çıkayım :26: yarın çıkabilirim inşallah bi hava alıyım yaa kaçgündÜr yataktayım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?