Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar merhabaaa, yine pazartesi yine yoğun ( Akşam girip haftasonunun ve bugünün raporunu vereceğim ama haftasonu tam bir felaketti doğrusu..

Neyse canlarım şimdi kaçmak zorundayım öpüyorruuummm

geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede iyileşirsin sağlıklı olmak gibisi yok valla halimize binlerce şükür edelim tekrar geçmiş olsun

Arkadaşlar merhabaaa, yine pazartesi yine yoğun ( Akşam girip haftasonunun ve bugünün raporunu vereceğim ama haftasonu tam bir felaketti doğrusu..

kaç bakalım

canım çok geçmiş olsun
sen önce sağlığını düşün
diyeti boşver şimdilik
bi toparlan sonra kaldığın yerden devam edersin tekrar

merhabalar herkese valla oğlanın peşinden koşturmakdan şimdi kalkıp yemek yemeye bile üşeniyorum ama öğlen bişeyler atıştırmayıncada sonra fazla kaçıyo . .kimsede yok burda galiba neyse o uyurken ben gidimde bişeyler yiyim . . . .

vay anam vay dolmuş taşmış ev:84:
şaka bir yana abin dönmüş artık gözün aydın senin adına sevindim allah bidaha ayırmasın,,,
yarın görüşüşürüz ii geceler:79::79:
evet aynen yaa akşam olduğunda artık bitmiş bi haldeydim :)) sağol canım teşekkür ederim
gozun aydın canım
sağolasın arkadaşım :)
Ay gözün aydın gülsüm ev cümbüş olmuş . .Allah insanı yalnız brakmasın eksikliklerini göstermesin . .
amin canım haklısın yalnızlık çok kötü Allah kimseyi yalnız bırakmasın
ayyy o kolalar ne öle kız
günaydın burçakcım nerelerdesin kız özledik seni valla tekrar hoşgeldin
canım salgın var yaa herkes kırılıyor hastalıktan aman dikkat et ben antibiyotikleriş kullanmadan geçmedi malesef boşver şimdi diyeti sağlık daha önemli sonra devam edersin yine diyetine

kaç bakalım kaç görüşürüz canım haftasonu felaket geçmiş inşallah bugün dengelemişsindir
evet haklısın öğün atlama canım sonra çok yükleme oluyor afiyet olsun :)

selam kızlar bende kayınvalidemdeydim bugün yeni geldim eve sabah normal ve hafif bir kahvaltı ettim öğlende 4 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık hamsi buğulama yedim 1 tanede ev yapımı biberli yedim akşama bilmiyorum daha bişey yapmadım

kızlar ben çıkıyorum yemek yapıcam hadi görüşürük bugün yemeği erken yicem

heheyt bugün tartıldım cumadan beri 100gr vermişim heheh

merhabalar burçakcım.burçak geri döndü oleyyy :)

çok geçmiş olsun canım

arkadaşlar merhabaaa, yine pazartesi yine yoğun ( akşam girip haftasonunun ve bugünün raporunu vereceğim ama haftasonu tam bir felaketti doğrusu..

merhaba canım,evet pazartesileri yoğun oluyo valla.hele bide ben yoktum iki gün raporlu olunca işler birikmiş zor toparladım.

afiyet olsun şekerim gayet iyi de bi tek 1 tane ev yapımı biberliyi anlamadım ben :)

Bende bu sabah 2 dilim ekmekğimle güzel standart bi kahvaltı yaptım

öğlen:1 kase tarhana çorbası
4 y.k da barbunya yedim
2 dilim ekmekle

ara:2 fincan meyve çayı içtim (malum boğazlarım çok ağrıyo,kızlar görseniz sesim hiç çıkmıyo valla)

akşam:yine barbunyam var evde,bide pilav yerim yenında

herkese hayırlı aklamlar diliyorum.herkesi öpüyorum.yarın görüşmek üzere.bu arada elif iznemi ayrıldı.ben bugün geçmişe bakamadım da yarın okurum artık.
Iyi akşamlarrrrr

ev yapımı biberli ekmek işte canım evde yaptım yani :))
iyi akşamlar sanada canım yok elif izne ayrılmadı bildiğim kadarıyla işi felan vardır muhakkak nerde aceba

iyi akşamlar ..
bugün : sabah zeytinli ekmek fırınlarda satılırya hani onlardan 2 adet(mandalina buyuklugunde yaklasık olarak ::)) ve cay
oğle :mercimek corba bi kase:
Akşam :1 dolu tabak pilav ..yanında 1 küçük kase yoğurt.1 adet salata ..bugunluk bukadar ..
size boyle cok gibi gelebilir ama kızlar siz benim öncesinde nasıl yediğimi bilmiyosunuz

aksııne canı az bıle yemıssın benımkılerın yanında mesela oglen az yemıssın sadece pılav bırazcık cok gıbı ama benımklerın yanında az sayılır .bende kendıme dıyorum oncekı yedıklerım dahada coktu sımdı daha saglıklı beslenıyorum bugunku yedıklerımıde yazayım

21 ŞUBAT 2011 PAZARTESİ

8:15
1 Kucuk su bardagı sut -1s-
1 muz -1m-

12:00
1 portakal - 1m-
1 kepce mercımek corbası -1t + 1e-
Az patates oturtma kıymalı -1t+1e-
4 yk pilav -2t-
Yarım kasar (arkadasın tostunun kasarı) -1e-

14:45
1 portakal -1m-
20:00
7 yk ıspanak
2 yk yogurt -1s-
4 kucuk domates
1 etımek -1/2 t-

Toplam:4.5 tahıl+ 3 meyva+ 3 et+ 2 sut

yok canım çok değil yediklerin ama sağlıksız yemişsin sanki sulu yemekte yeseydin keşke akşam ama yinede iyi olmuş afiyet olsun
yasafatcım çok dengeli olmuş afiyet olsun güzel bir mönü

yok canım çok değil yediklerin ama sağlıksız yemişsin sanki sulu yemekte yeseydin keşke akşam ama yinede iyi olmuş afiyet olsun

yasafatcım çok dengeli olmuş afiyet olsun güzel bir mönü

cok tesekkur ederım canım yarın bıldırımde bulunamayabılırım ıs seyehatıne cıkıyorum yarından sonra burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…