- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #35.281
bende bugün kaçamaksız bir gün geçiricem inş,
sabah
kalkar kalmaz 1koca bardak su
15dk sonra 2 tatlı kaşığı pekmez buda sabah yendiğinde zayıflamaya yardımcıymış ben öyle duydum
sucuklu yumurta
5zeytin
2d ekmek
kk peynir+salata
azcıkta yoğurt yedim gerisini oğlan yedi valla
az şekerli çay inanın hayatımda bukadar az şekerli bi çay içmemiştim bu ne yawwww
hayde kalk gidelum hayde hayde gidelum haydeeee bitmedi bu şarkı yavv hayde görüşürüz millet
afiyet olsun canım. Sucuk dışında güzel bir menü. Hayatımızdan çıkardığımız şeyler arasında sucuk, sosis, salam gibi şeyler. Şekersiz içmeye alışınca hiçbişeyin kalmıyo bak gerçek çay tadı alıyosun inan şekerli çaydan daha keyifli oluyo. Bırakamasam ben bırakamazdım başta ben asla içemezdim ölüm gibi gelirdi ama direndim ve 3 seneden çok oldu şekersiz içiyorum artık.
ay negüzel valla bide ben alışsam ama yapamam gibi geliyor şekersiz çayı pek içemiyorum ama bayağı azalttım şekeri,,ya birde bişey sorucam hazır meyve sularında şeker deposuya mübarekler,,bu %100 meyve suyu veya nektarı olanlar var cappy gibi onlar nasıl şeker deposumu yine onlar ben pek kendime sıkamıyorum meyva bebişlere ancak sıkıp veriyorum kendimde onlardan içsem olurmuki kola içerdim bir zamanlar çok fazla onu bayağı oldum bıraktım d yinede bişeyler içmek istiyo canım bazen hep çay çay nereye kadar
ay negüzel valla bide ben alışsam ama yapamam gibi geliyor şekersiz çayı pek içemiyorum ama bayağı azalttım şekeri,,ya birde bişey sorucam hazır meyve sularında şeker deposuya mübarekler,,bu %100 meyve suyu veya nektarı olanlar var cappy gibi onlar nasıl şeker deposumu yine onlar ben pek kendime sıkamıyorum meyva bebişlere ancak sıkıp veriyorum kendimde onlardan içsem olurmuki kola içerdim bir zamanlar çok fazla onu bayağı oldum bıraktım d yinede bişeyler içmek istiyo canım bazen hep çay çay nereye kadar
biliyorum su bencede hiç elimden düşmüyoki zaten ama biraz arka arkaya içince şişkinlik oluyo bende arada başka bişiyler içiyim dedim de çay yeşil çay içiyorumCanım benim bildiğim hepsi aynı. Kendi sıktığında bile bir miktar şeker var ki meyve şekeri esaslı bir şeker deposudur. Hatta bir bardağın tamamını portakal suyu sıkmayın yarı greyfurt yarı portakal sıkın diyo uzmanlar bunu biliyorum. Çay olarak da farklı şeyler dene canım ya. En güzel içecek su :)
oh oh geçmiş olsun bitirmişsin işleri, bende ütü yapıcaktım valla unuttum bak başımda ağrıyo zaten offherkese merhabalar
2 gündür giremedim
dün akşama kadar temizlik yemek onla uğraştım
akşam da 2 saat ütü yaptım spor falan yapamadım ama
bugün de kahvaltıya misafirlerim vardı
onlar gittikten sonra yemek falan yaptım
45 dk uzayda yürüdüm
anca göz atabildim walla buraya :)
güzel güzel maşallah ii bir menü afiyet olmuş cicişbugun yedıklerım
20 SUBAT 2011 PAZAR
14:00
1 Dılım kepek ekmegı -1t-
4 kucuk bıber dolması -2 t-
2 kucuk domates
1 yk yogurt -1/3 sut-
1 yesıl cay
16:30
1 portakal -1m-
19:00
1 kahve fıncanı sutlu kahve -1/3 sut-
20:15
2 etımek -1t-
1 kalcalı tavuk baget -2 et-
1 kucuk domates
2 yk ıspanak
1 yemek kasığı yogurt -1/3 sut-
1 elma -1m-
Gece:
1 meyva -1m-
Toplam:4 t + 3m +2 et+1 sut
afiyet olsun canım. Sucuk dışında güzel bir menü. Hayatımızdan çıkardığımız şeyler arasında sucuk, sosis, salam gibi şeyler. Şekersiz içmeye alışınca hiçbişeyin kalmıyo bak gerçek çay tadı alıyosun inan şekerli çaydan daha keyifli oluyo. Bırakamasam ben bırakamazdım başta ben asla içemezdim ölüm gibi gelirdi ama direndim ve 3 seneden çok oldu şekersiz içiyorum artık.
selam kızlar herkese iyi geceler geçmişi okudum geldim kusura bakmayın bugün hiç uğrayamadım misafirlerim vardı akşama kadar abim askerden geldi teskere aldı nişanlısı felan hepsi bizdeydi kayınvalidemler felanda vardı full doluydum bugün ancak gelebildim hepinizi öpüyorum yarın görüşürüz kızlar bayyy
selam kızlar herkese iyi geceler geçmişi okudum geldim kusura bakmayın bugün hiç uğrayamadım misafirlerim vardı akşama kadar abim askerden geldi teskere aldı nişanlısı felan hepsi bizdeydi kayınvalidemler felanda vardı full doluydum bugün ancak gelebildim hepinizi öpüyorum yarın görüşürüz kızlar bayyy
afiyet olsun canım aman okadar üzülme bugün dengelersin sıkma canınıbende dün giremedim yemekli misafir agırladım . .
dünkini bugun yazim .
sabah yarım dilim t.buğday ekm.bir dilm peynr . 2çayk. pekmez.domatez
öğlen abarttım bastan soylim çunku
2 bardak kola içtim ne yazıkki onun dısında 1 adet baget ..2 yemek kaşığı pilav ve salata ..
akşam 2 dilim tam buğ.ekmek boş yedim vicdanım çok RAHATSI AMA NE YAZIKKİ YEDİM . .
bekleriz birazdanda ben işlerim var gitceem görüşürüz sonraHerkese günaydın kızlar.işlerimi halledip geliyorum aranıza nihayet
oy oy ne diyosun gece çocuklardan uyuyamayan biri olarak çok ii anlıyorum sabah kalkmamnın zor olduğunu ama erken kalk genç kal heheherkese günaydınlaaaarr
ay semiyorum ben pazartesilerini yaaa yataktan çoook zor kalktım walla(
nese kahvaltımı yazayım hemencik
3 dilim ekmek ( 2si kepekli, 1 denge light, ayrıca 2 dilimi paketin ilk dilimleri olduğu için daha minikti )
1er salatalık, yeşil biber
2 çeri domates
4 yeşil zeytin
3 yk lor salatası ( içinde herşey vardı :) )
2 çk bal
1 kupa yeşil çay
şimdi de 5i1 yerde içiyorum
afiyet olsun canım aman okadar üzülme bugün dengelersin sıkma canını
bekleriz birazdanda ben işlerim var gitceem görüşürüz sonra
oy oy ne diyosun gece çocuklardan uyuyamayan biri olarak çok ii anlıyorum sabah kalkmamnın zor olduğunu ama erken kalk genç kal hehe
bu arada ben menümü akşam toptan yazcam zor oluyo böyle:76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?