Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

afiyet olsun canım. Sucuk dışında güzel bir menü. Hayatımızdan çıkardığımız şeyler arasında sucuk, sosis, salam gibi şeyler. Şekersiz içmeye alışınca hiçbişeyin kalmıyo bak gerçek çay tadı alıyosun inan şekerli çaydan daha keyifli oluyo. Bırakamasam ben bırakamazdım başta ben asla içemezdim ölüm gibi gelirdi ama direndim ve 3 seneden çok oldu şekersiz içiyorum artık.

ay negüzel valla bide ben alışsam ama yapamam gibi geliyor şekersiz çayı pek içemiyorum ama bayağı azalttım şekeri,,ya birde bişey sorucam hazır meyve sularında şeker deposuya mübarekler,,bu %100 meyve suyu veya nektarı olanlar var cappy gibi onlar nasıl şeker deposumu yine onlar ben pek kendime sıkamıyorum meyva bebişlere ancak sıkıp veriyorum kendimde onlardan içsem olurmuki kola içerdim bir zamanlar çok fazla onu bayağı oldum bıraktım d yinede bişeyler içmek istiyo canım bazen hep çay çay nereye kadar

Merhaba kızlar bugün erken uyandım 9 buçuğa doğru ve bir parça peynir ekmek yedim bi de nescafe içtim sütlü.

11:00gibi kahvaltı yaptım; 3 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, domates, 3 zeytin, 2 kk peynir, 1 çk kahvaltılık sos, 2 çk bal, 1 çk reçel ve çay.

şimdi de bir kase çorba içicem öğle niyetine. Zaten 2 saate kadar akşam yemeğimi yerim.

Canım benim bildiğim hepsi aynı. Kendi sıktığında bile bir miktar şeker var ki meyve şekeri esaslı bir şeker deposudur. Hatta bir bardağın tamamını portakal suyu sıkmayın yarı greyfurt yarı portakal sıkın diyo uzmanlar bunu biliyorum. Çay olarak da farklı şeyler dene canım ya. En güzel içecek su :)

herkese merhabalar
2 gündür giremedim
dün akşama kadar temizlik yemek onla uğraştım
akşam da 2 saat ütü yaptım spor falan yapamadım ama

bugün de kahvaltıya misafirlerim vardı
onlar gittikten sonra yemek falan yaptım
45 dk uzayda yürüdüm
anca göz atabildim walla buraya :)

bugun yedıklerım
20 SUBAT 2011 PAZAR

14:00
1 Dılım kepek ekmegı -1t-
4 kucuk bıber dolması -2 t-
2 kucuk domates
1 yk yogurt -1/3 sut-
1 yesıl cay

16:30
1 portakal -1m-

19:00
1 kahve fıncanı sutlu kahve -1/3 sut-

20:15
2 etımek -1t-
1 kalcalı tavuk baget -2 et-
1 kucuk domates
2 yk ıspanak
1 yemek kasığı yogurt -1/3 sut-
1 elma -1m-

Gece:
1 meyva -1m-

Toplam:4 t + 3m +2 et+1 sut

canım ben farklı bır hesap yapıyorum ama soyle soyleyeyım benım kılomdakı bırı gunde 5 tahıl alma hakkına sahıp 1dılım ekmek 1 tahıl yapıyor veya 2 kesme sekerde 1 tahıl yapıyor ve 1 bardak cappy meyve suyunda 4 tahıl yerıne gecıyor boylece 1 bardagın ıcınde 8 kesme seker var demek oluyor ve 1 bardak hazır meyve suyu ıçersem eger gunluk sadece 1 tahıl hakkım kalıyor cooook fazla seker var bence bu arada gazozun 1 bardagı ve lımonatanın bır bardagı 5 tahıl yanı 10 seker eger bır bardak onlardan ıçersem hıc ekmek veya karbonhıdrat yememem gerekıyor.

biliyorum su bencede hiç elimden düşmüyoki zaten ama biraz arka arkaya içince şişkinlik oluyo bende arada başka bişiyler içiyim dedim de çay yeşil çay içiyorum

oh oh geçmiş olsun bitirmişsin işleri, bende ütü yapıcaktım valla unuttum bak başımda ağrıyo zaten off

güzel güzel maşallah ii bir menü afiyet olmuş ciciş

zaten salam sosis, sucuk pek sık yenmez bizim evde pek sağlıklı değil arada işte eşim almış bu sabah yiyiverdik ama sucuk %100piliç etiydi

oh oh geçmiş olsun bitirmişsin işleri, bende ütü yapıcaktım valla unuttum bak başımda ağrıyo zaten off

güzel güzel maşallah ii bir menü afiyet olmuş ciciş

zaten salam sosis, sucuk pek sık yenmez bizim evde pek sağlıklı değil arada işte eşim almış bu sabah yiyiverdik ama sucuk %100piliç etiydi[/QUOTE]

gecmıs olsun canım.sucuk yerıne pastırma tercıh et demıstı doktorum salam sosıs sucugun ıçınde nasıl et oldugunu bılemıyoruz yag cok oluyor dedı onun yerıne pastırmanın cemenlı yerını cıkar onu ye dedı ama ıllakı sucuk yemek ıstıyorsan hasla ye dedı yagı bıraz gıdermıs

selam kızlar herkese iyi geceler geçmişi okudum geldim kusura bakmayın bugün hiç uğrayamadım misafirlerim vardı akşama kadar abim askerden geldi teskere aldı nişanlısı felan hepsi bizdeydi kayınvalidemler felanda vardı full doluydum bugün ancak gelebildim hepinizi öpüyorum yarın görüşürüz kızlar bayyy

vay anam vay dolmuş taşmış ev:84:
şaka bir yana abin dönmüş artık gözün aydın senin adına sevindim allah bidaha ayırmasın,,,
yarın görüşüşürüz ii geceler:79::79:

gozun aydın canım

Ay gözün aydın gülsüm ev cümbüş olmuş . .Allah insanı yalnız brakmasın eksikliklerini göstermesin . .

bende dün giremedim yemekli misafir agırladım . .
dünkini bugun yazim .
sabah yarım dilim t.buğday ekm.bir dilm peynr . 2çayk. pekmez.domatez
öğlen abarttım bastan soylim çunku
2 bardak kola içtim ne yazıkki onun dısında 1 adet baget ..2 yemek kaşığı pilav ve salata ..
akşam 2 dilim tam buğ.ekmek boş yedim vicdanım çok RAHATSI AMA NE YAZIKKİ YEDİM . .

herkese günaydınlaaaarr
ay semiyorum ben pazartesilerini yaaa yataktan çoook zor kalktım walla (

nese kahvaltımı yazayım hemencik

3 dilim ekmek ( 2si kepekli, 1 denge light, ayrıca 2 dilimi paketin ilk dilimleri olduğu için daha minikti )
1er salatalık, yeşil biber
2 çeri domates
4 yeşil zeytin
3 yk lor salatası ( içinde herşey vardı :) )
2 çk bal
1 kupa yeşil çay

şimdi de 5i1 yerde içiyorum

afiyet olsun canım aman okadar üzülme bugün dengelersin sıkma canını
Herkese günaydın kızlar.işlerimi halledip geliyorum aranıza nihayet
bekleriz birazdanda ben işlerim var gitceem görüşürüz sonra
oy oy ne diyosun gece çocuklardan uyuyamayan biri olarak çok ii anlıyorum sabah kalkmamnın zor olduğunu ama erken kalk genç kal hehe

bu arada ben menümü akşam toptan yazcam zor oluyo böyle :76:

Son düzenleme:

walla ben de çocukta yok ama
benim gece uykum gelmiyo sabah da haliyle uyanmakta zorlanıyorum
geçen nette bi uyku testi yaptım, sonuç olarak uykumun yetmediği ortaya çıktı, ben de katılıyorum o teste tabi :)))

e öyle yap bakalım, akşam görürürüz seninkileri de

ben de şimdi öğle yemeğine gidiyorum
öğleden sonra yazarım yediklerimi

merhaba bayanlar.. haftasonu giremedm yataktan kalkamadım ben fena hastalandım yaa yıllardır böle hasta yattığımı bilmem heralde yılların acısı çıkıyor fena üşütmüşüm sürekli ilaç kullanıorum kafamı kaldırmak için haliyle benm diyet gitti ama zaten çok fazla bişey yiyemiorum belki de diyetteki halimden daha az yiyorumdur :44: neyse bayanlar görüşmek üzere bana dua edin ki iyileşiyim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…