- 23 Mart 2016
- 31.186
- 92.562
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.341
Boş ev bile kirleniyorBen de bi haftadır evimde olmadığım için temizlik falan uğraşıyorumyaa ne güzel evladınla oturuyorsun ❤ ben yalnız kaldım eşim işe gidince kendimi temizliğe vurdum
Yok nerdeee5 de başladın demi zıplamaya
Bence güzel. Ben severim yalnızlığı bazenAynıyız canım ben de kendimle başbaşa kaldım kitap okuyup kahvaltı yaptım
Evet ya toz oluyo ev sinirleniyorumBoş ev bile kirleniyorkolay gelsin canım
Simyacı bitti miAynıyız canım ben de kendimle başbaşa kaldım kitap okuyup kahvaltı yaptım
Evet evet insan rahat oluyoBence güzel. Ben severim yalnızlığı bazen
O e kitap şeklinde olunca onu okudum azcık kahvaltı yaparken normal kitap zor okunuyoSimyacı bitti mi
O da iyiymişO e kitap şeklinde olunca onu okudum azcık kahvaltı yaparken normal kitap zor okunuyobi yandan a diğer kitabı okuyorum işte ikisini de aynı anda bakalım ne zaman bitecek
Oooo acık büfe kahvaltı
En büyüğünü seçtim yanıma domateste aldım ama yemedim yetti çok şükürOooo acık büfe kahvaltı
Yarısını geçtim cnmMehfam sen bitirdin mi kitabı
Bende severim kalabalık ortamda hemen başım ağrırBence güzel. Ben severim yalnızlığı bazen
En büyüğünü seçtim yanıma domateste aldım ama yemedim yetti çok şükür
Valla dinlenmek de yok sanaBende severim kalabalık ortamda hemen başım ağrırburda şimdi devamlı kk dayım ya annem habire diyor senin sosyal medyanda yok niye bu kadar tel
Eki Görüntüle 2640343
Uyanınca 400 ml ılık limonlu su ve türk kahvesi içtim. Hemen arkasından yürüyüşe çıktım.Sütüm gelmiş o kaynarkende ip atlicam.Yeşil çay demledim birazdan onu içerim. Kahvaltımı da eşimle kızım uyaninca yaparım.
balpamuk if diyetinde 16 saatlik açlık diliminde sütlü kahve içebiliyor mu?
Günaydın herkese. ☀ Zıp zıp challenge ip atlamak sanırım.Ortalama ne kadar yapıyorsunuz? Ben de ona göre az yapmayayım.
Ay hadi bundan sonra ceza almamalara inşaDünkü cardiolarını cezalara aldım az bir puan kaldı onu listeye ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?