- 23 Mart 2016
- 31.186
- 92.562
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.361
Eyyyy ben daha kendim yapamadım kız ifiHadi ifci başı da sen oltakımda görevi olmayan kalmasın sloganı ile ilerliyoruz
Bana göre cok kolayKızlar şekersiz diyet nasıl gidiyor
Çok iyi gidiyor. Şekersiz beslenmede bugün 3. günüm.Kızlar şekersiz diyet nasıl gidiyor
Tip 2 diyabete de çok faydası varmış. Ben de bir süre if takılayım.Hayır, sütsüz içebilirsin Özlem’cim.
Nasıl bebeğim o kitaplar? Ben de okucak bir şeyler arıyorum çocuk psikolojisi okumaktan sıkıldımSimyacı bitti mi
Hahahahaha tamam aralıklı yaparım.İp, trambolin veya kendi kendine zıplamak. Sen hangisini istersen. Zıpla yeter.Ama dikkatli ol ilk gün aşırı yüklenme yoksa alt bacak kaslarına yük binip mahvoluyor. Aralı aralı zıpla. Biraz yaptın dinlen mutlaka. Sonra bir ara birdaha yap. Ben bnu yaşayıp 1-2 gün yamulduğumiçin uyarıyorum.
Roman ve Çok güzel. İnsanın kendini bulması ve yaşamın gizemini çözmesi işleniyor kitapta.Nasıl bebeğim o kitaplar? Ben de okucak bir şeyler arıyorum çocuk psikolojisi okumaktan sıkıldım
Kızlar şekersiz diyet nasıl gidiyor
Ben daha başlaymdımSimyacı bitti mi
A a evet çok güzel arka yazısı da.. sepetine ekleyeyimRoman ve Çok güzel. İnsanın kendini bulması ve yaşamın gizemini çözmesi işleniyor kitapta.
Başka kitaplardan da tavsiye ederim aklıma geldikçe
Hava bozuk çıkamadık biz
Bir güzel evi temizledim miiss gibi. Çamaşırlar bulaşıklar, kuş bakımlarıKızlar neler yapıyorsunuz
Denicem vallaİsterse yapar valla
Ay ya biz deHava bozuk çıkamadık biz
TamamdırGüünaaaayydıınnn
Harikasın valla sabah sabah enerjimi arttırdın çıkıp ben de yürücem şimdi
Hahah valla yavrum bizim grup ya tam dibe batıyor ya tam şaha kalkıyoryeni oluşumlar var şimdi gaza getirmek için
leylicim beden ölçülerini topluyor, sanırım ayda bir ölçülcez süresini tam bilmiyorum. En çok kim incelmiş diye
yeni gelen kizçelerpacman 0zlem EceZ Maariftakvimi (bilip bilmediğini unuttuğum için seni de etiketledim ) eymosumcum
baska yeni var mıydı unuttum. Şimdiii zıplama ve yürüyüş yarışlarımız var ya, kaç yaptığımızı gün sonuna kadar söylemiyoruz. Gün sonunda en geç 10da herkes bana özelden atiyor kaç yaptığını. Ben de en geç 10 buçukta burada yarışma sonuclarini açıklıyorum:)) unutmayın bakCeylansnn ın alışması zor oldu her seferinde buraya yazıp tüm büyüyü bozuyordu hahahaha
ayriyeten bir de 21 gün şekersiz şeysi çıkardıkonun için katılan kizlarimmm sizden bir ricam var menülerinizi en geç 11e kadar yazın ki ben de gün değerlendirmesi yaparken tüm menüleri alintilayabileyim nasıl yapacağımı şuan tam anlatamıyorum akşam ilkini yaptığımda görürsünüz çok eglenecegiz coook
Kuruyunca düzeldi tartı ama sonuçlar intihar ermelikAy niye hep olumsuz tarafından bakıyorsun o değilde yeni tartıyı hangi ara alcan cumaya tartısız kalmada
Ben daha başlaymdım
Canim spora başlamayı dusunuyorum hatta bugun yapicam ama bende yarışacak kadar takat yokGüünaaaayydıınnn
Harikasın valla sabah sabah enerjimi arttırdın çıkıp ben de yürücem şimdi
Hahah valla yavrum bizim grup ya tam dibe batıyor ya tam şaha kalkıyoryeni oluşumlar var şimdi gaza getirmek için
leylicim beden ölçülerini topluyor, sanırım ayda bir ölçülcez süresini tam bilmiyorum. En çok kim incelmiş diye
yeni gelen kizçelerpacman 0zlem EceZ Maariftakvimi (bilip bilmediğini unuttuğum için seni de etiketledim ) eymosumcum
baska yeni var mıydı unuttum. Şimdiii zıplama ve yürüyüş yarışlarımız var ya, kaç yaptığımızı gün sonuna kadar söylemiyoruz. Gün sonunda en geç 10da herkes bana özelden atiyor kaç yaptığını. Ben de en geç 10 buçukta burada yarışma sonuclarini açıklıyorum:)) unutmayın bakCeylansnn ın alışması zor oldu her seferinde buraya yazıp tüm büyüyü bozuyordu hahahaha
ayriyeten bir de 21 gün şekersiz şeysi çıkardıkonun için katılan kizlarimmm sizden bir ricam var menülerinizi en geç 11e kadar yazın ki ben de gün değerlendirmesi yaparken tüm menüleri alintilayabileyim nasıl yapacağımı şuan tam anlatamıyorum akşam ilkini yaptığımda görürsünüz çok eglenecegiz coook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?