Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yine ben cuma öncesi stres topu gibi yuvarlanmaya başladım. Off offf ne yapsam ben sporu mu artırsam sporu mu değiştirsem detoks yapmak istemiyorum bu defa sonraki haftaya yine aynı bocalama oluyor ne yapsam ben ya
Kaç kilo artıdasın tatlım
Tartı bozulmuş olmasın ?

Yine ben cuma öncesi stres topu gibi yuvarlanmaya başladım. Off offf ne yapsam ben sporu mu artırsam sporu mu değiştirsem detoks yapmak istemiyorum bu defa sonraki haftaya yine aynı bocalama oluyor ne yapsam ben ya
Ben bugün kabak detoksu yapıyorum artı Dukan bira hahahaha regl hala gelmedi ama şiş şişim
Canim spora başlamayı dusunuyorum hatta bugun yapicam ama bende yarışacak kadar takat yok
Canım 50-100 yapsan da olur maksat hareket. Ama mecbur değilsin tabi ki

Huuuu şekersiz nasıl gidiyor meyveleri fazladan fazladan yemiyoruz diimiii minik tontik kaçamaklar da yapmıyoruz evde dün yaptığım üzümlü kakaolu müthis kekim var minik bir lokma dahi yemedim bak inşallah bu akşam eşim bitirir de gözümün önünden kalkar

Canım buzluğa koy onu dilim dilim bile kesip eşin yiyebilir mikrodalgada tazecik oluyor
Benim iyi gidiyor annem türk kahvesi yapmış az şekerli onuda içmedim babama verdim

Canım buzluğa koy onu dilim dilim bile kesip eşin yiyebilir mikrodalgada tazecik oluyor
Benim iyi gidiyor annem türk kahvesi yapmış az şekerli onuda içmedim babama verdim
O onu bu akşam bitirir buzluğa gerek kalmadan merak etme adam benimle beraber başladı verdi tüm kiloları şimdi istediği zaman acayip yese de ertesi gün dengeliyor bitti gitti ben hala vercem yazıklar olsun
İyi hatırlattın ben bugün kahve içmedim şöyle guzeel bir kahve içeyim şimdi

Ben bugün kabak detoksu yapıyorum artı Dukan bira hahahaha regl hala gelmedi ama şiş şişim

Canım 50-100 yapsan da olur maksat hareket. Ama mecbur değilsin tabi ki

Kabak detoksu tartıda fark ettiriyor mu canım? Hani şu tavada rende kabağı çevirip yoğurtla dereotu ile karıştırdığın detoks mu

Sıfır meyve sıfır kaçamak ile devam ediyorum bugün 3'te kahvaltımı ettim akşam en geç 9da da yemek işini bitiricem. Bugün 18/6 if yapmış olucam.

Kahvaltı haşlanmış yumurta roka maydanoz beyaz peynir ve yeşil çay ile geçti. Yani sıfır şekerrr.

Öğle yemeği yiyecektim de çok şişim saatte 5e geldi zorla yemek istemiyorum aç değilken neticede boşa alınan kalori benim için. O yüzden direk 7 8 gibi akşam yemeğine geçicem çorba salata yoğurt. Tabi ki yine sıfır şekeeer

Kaç kilo artıdasın tatlım
Tartı bozulmuş olmasın ?
Benim tartıda bugün 63.2 den 63.3e yükseldi hemen gittim pilini değiştirdim bozuldu diye yarın bi daha tartılıcam Dün hiç kaçamak yapmamıştım oysa ki peynir yumurta ayran salata çorba yedim ne ekmek var ne tatlı ne tuzlu

2 kilo bozulmuşmudur ben regl yüzünden sanıyorum bugün şiş hissediyorum kendimi
Yapabilirsen pirinç lapası diyetini öneririm 1 günde 1 kilo üstü atar regl döneminde vücuttaki ödemi söker götürür. Ama zordur yani sadece lapa yiyip erkenden uyuman lazım bozmamak için

Kabak detoksu tartıda fark ettiriyor mu canım? Hani şu tavada rende kabağı çevirip yoğurtla dereotu ile karıştırdığın detoks mu
Evet ondan bahsediyorum çok da güzel oluyor ama yapamadım kabaklarım bozulmuş
Çok iyi

Bunu görmesek iyiydi ya

Evet ondan bahsediyorum çok da güzel oluyor ama yapamadım kabaklarım bozulmuş

Çok iyi
Benim de meyvelikte var yapabilirim aslında. Kilo olarak fark ettiriyor mu yaptığında ne fark ettirmişti tartıda. Cuma geliyor 62'leri görmem lazım 300 gram bile versem yetecek

Yapabilirsen pirinç lapası diyetini öneririm 1 günde 1 kilo üstü atar regl döneminde vücuttaki ödemi söker götürür. Ama zordur yani sadece lapa yiyip erkenden uyuman lazım bozmamak için
Cumaya eksi görürüm böyle ama sonraki hafta da onu toplamaya çalışırım. Bu hafta ne kadar eksi olacağına değil artı gelmemeye çalışacağım bakalım. Lahana suyu yapacağım ödem aticilarla ne kadar olursa olmadi cuma sabahı baya bi spor yapmak zorunda kalacağım

2 gün aç yatıcaz yapacak bir şey yok yoksa Cherry Mom reis sopalayacak

Benim de meyvelikte var yapabilirim aslında. Kilo olarak fark ettiriyor mu yaptığında ne fark ettirmişti tartıda. Cuma geliyor 62'leri görmem lazım 300 gram bile versem yetecek
Eğer kahvaltıyı normal yapıp öğlen ve akşam yemekleri yerine bu kabak şeysini yersen ve bol su icersen (3 gün yapılıyor) rahat 1 kilo gidiyor

Eğer kahvaltıyı normal yapıp öğlen ve akşam yemekleri yerine bu kabak şeysini yersen ve bol su icersen (3 gün yapılıyor) rahat 1 kilo gidiyor
Şuan 4 günlük diyetin 2. günündeyim perşembe cuma da bu diyeti sürdüreceğim sonucu merak ediyorum çünkü. Sonra kabakları bitirmek için yapabilirim farklı şeyler denemek hoş oluyor hem her besini de almış oluyoruz vücuda

Ben de bugün meyve yemedim.. 1 kase ezogelin çorbam var yanina da 2-3 tane fırınlamış sigara böreği yesem problem olmaz galiba dimi?
Şimdilik 12500 adimlik yürüyüşüm var. Halıları kaldırmıştım. Parkede çok ses çıktığı için sabah fazla ip atlayamadım. Ama bir çözüm bulup devam edecem.

İpsizde zıplayabilirsin canım o da etkili yoruyor insanı baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…