- 23 Mart 2016
- 31.186
- 92.562
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.401
Valla kendimiz ettik kendimiz bulduk azıcık gevşeme bizi bozuyor o yüzden
Sen ne diyetindeydin canimŞuan 4 günlük diyetin 2. günündeyim perşembe cuma da bu diyeti sürdüreceğim sonucu merak ediyorum çünkü. Sonra kabakları bitirmek için yapabilirim farklı şeyler denemek hoş oluyor hem her besini de almış oluyoruz vücuda
Fırınlanmış sigara böreğiBen de bugün meyve yemedim.. 1 kase ezogelin çorbam var yanina da 2-3 tane fırınlamış sigara böreği yesem problem olmaz galiba dimi?
Şimdilik 12500 adimlik yürüyüşüm var. Halıları kaldırmıştım. Parkede çok ses çıktığı için sabah fazla ip atlayamadım. Ama bir çözüm bulup devam edecem.
He bende öyle anlamıştım
Ne güzel bir kaptansın sennnHe bende öyle anlamıştım
Ne güzel bir kaptansın sennn
He regli miydin canım ondandır ozaman yeşil çay lahana vs ödemi atmaya çalış yeter2 kilo bozulmuşmudur ben regl yüzünden sanıyorum bugün şiş hissediyorum kendimi
Böyle bi süreçte lahananın çok faydasını görmüştüm ben. Fena bi artı görmüştüm hemde çarşamba idi aynı. Ama öyle Bi etki etti ki, artı gittiği gibi eksiye de düşmüştüm C Cagrihilal1He regli miydin canım ondandır ozaman yeşil çay lahana vs ödemi atmaya çalış yeter
Değilim daha ama olmam lazimdi. Planlarima göre pazar günü olacaktı cumaya kadr ödemi atarım demiştim ama ben şimdi ödem tutmaya başladım. Lahana yaptım bakalım nasıl olacak. Off var ya kafamı duvarlara vurasım varHe regli miydin canım ondandır ozaman yeşil çay lahana vs ödemi atmaya çalış yeter
Evet canım 17:30 da 3 tane küçücük yedim. 1 kase kadar da çorba içtim.Sen ne diyetindeydin canim
Fırınlanmış sigara böreğiyedin mi
Bende daha önce faydasını gördüm iki gün içeceğim inşallah eksi olmasa bile arttılar giderBöyle bi süreçte lahananın çok faydasını görmüştüm ben. Fena bi artı görmüştüm hemde çarşamba idi aynı. Ama öyle Bi etki etti ki, artı gittiği gibi eksiye de düşmüştüm C Cagrihilal1
Stres yapma, yaptıkça daha çok ödem olur. Gider inşallah artılarBende daha önce faydasını gördüm iki gün içeceğim inşallah eksi olmasa bile arttılar gider
Güzel gidiyor canım 1 salatalık, 1 domates yedim tüm günHuuuu şekersiz nasıl gidiyor meyveleri fazladan fazladan yemiyoruz diimiiiminik tontik kaçamaklar da yapmıyoruz evde dün yaptığım üzümlü kakaolu müthis kekim var minik bir lokma dahi yemedim bak inşallah bu akşam eşim bitirir de gözümün önünden kalkar
Yok yok bişey olmaz 2 adet meyve hakkın varBen muz yedim bayada tatlıydı bozar mı şekersizi ,
Günde 2 dilim ekmek hakkı var ona sayarız onu k zamanEvet canım 17:30 da 3 tane küçücük yedim. 1 kase kadar da çorba içtim.Ekmek yerine düşündüm.. Üzerine yağ falanda sürmeden fırınladım.
Detoksumsu yapmışsın ben de öyle yaptımGüzel gidiyor canım 1 salatalık, 1 domates yedim tüm gün
Çocukların gezme günüydü kendime uygun bişey bulamadm
Şimdi akşam yemeği yedim
Ayarlamak çok kolay kiBu şekersiz diyette kendi kalorime göre ayarlasam nasıl olur kızlar şimdilik böyle devam ettim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?