Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen ne diyetindeydin canim
Fırınlanmış sigara böreği yedin mi

He regli miydin canım ondandır ozaman yeşil çay lahana vs ödemi atmaya çalış yeter
Böyle bi süreçte lahananın çok faydasını görmüştüm ben. Fena bi artı görmüştüm hemde çarşamba idi aynı. Ama öyle Bi etki etti ki, artı gittiği gibi eksiye de düşmüştüm C Cagrihilal1

He regli miydin canım ondandır ozaman yeşil çay lahana vs ödemi atmaya çalış yeter
Değilim daha ama olmam lazimdi. Planlarima göre pazar günü olacaktı cumaya kadr ödemi atarım demiştim ama ben şimdi ödem tutmaya başladım. Lahana yaptım bakalım nasıl olacak. Off var ya kafamı duvarlara vurasım var

Bende daha önce faydasını gördüm iki gün içeceğim inşallah eksi olmasa bile arttılar gider

Güzel gidiyor canım 1 salatalık, 1 domates yedim tüm gün

Çocukların gezme günüydü kendime uygun bişey bulamadm

Şimdi akşam yemeği yedim

Ben muz yedim bayada tatlıydı bozar mı şekersizi ,
Yok yok bişey olmaz 2 adet meyve hakkın var
Evet canım 17:30 da 3 tane küçücük yedim. 1 kase kadar da çorba içtim. Ekmek yerine düşündüm.. Üzerine yağ falanda sürmeden fırınladım.
Günde 2 dilim ekmek hakkı var ona sayarız onu k zaman

Bu şekersiz diyette kendi kalorime göre ayarlasam nasıl olur kızlar şimdilik böyle devam ettim ama
Ayarlamak çok kolay ki zaten senin kalori hesabına çok benzer kuralları var. 2 dilim ekmek hakkı oluyor. İstersen 1 dilim ekmek yerine 3 kaşık bulgur ya da 2 kaşık yulaf yiyebiliyosun. 2 meyve hakkın oluyor istersen onun bir tanesi yerine bir kaşık tahin pekmez ya da 3 tane kuru meyve yiyebiliyosun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…