- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.421
4 günlük bir diyet canım telefondaki diyet uygulamasından buldum 4 gün boyunca aynı besleniyorsun sabah peynir yumurta yeşillik yeşil çay, öğle ve akşam yoğurt salata çorba. Şimdi akşam yemeğini hazırlayacağımSen ne diyetindeydin canim
Fırınlanmış sigara böreğiyedin mi
Lahana nasıl yapılıyor canım bana da yazabilir misiniz böyle şeylere çok ilgi duyuyorumBöyle bi süreçte lahananın çok faydasını görmüştüm ben. Fena bi artı görmüştüm hemde çarşamba idi aynı. Ama öyle Bi etki etti ki, artı gittiği gibi eksiye de düşmüştüm @Cagrihilal1
1 litre kaynamış suyun içine 5 6 yaprak lahana koydum ve 6 7 dakika da kısık ateşte birlikte kaynattım. İçine de limon ve maydanoz da ekledim. Sonra ılıyınca içtim gün boyu. Hergün taze yapılıyor bu şekilde. 5 gün devam etmiştim4 günlük bir diyet canım telefondaki diyet uygulamasından buldum 4 gün boyunca aynı besleniyorsun sabah peynir yumurta yeşillik yeşil çay, öğle ve akşam yoğurt salata çorba. Şimdi akşam yemeğini hazırlayacağım
Lahana nasıl yapılıyor canım bana da yazabilir misiniz böyle şeylere çok ilgi duyuyorum
4 günlük bir diyet canım telefondaki diyet uygulamasından buldum 4 gün boyunca aynı besleniyorsun sabah peynir yumurta yeşillik yeşil çay, öğle ve akşam yoğurt salata çorba. Şimdi akşam yemeğini hazırlayacağım
Lahana nasıl yapılıyor canım bana da yazabilir misiniz böyle şeylere çok ilgi duyuyorum
İkisini de belli araliklarla denicem1 litre kaynamış suyun içine 5 6 yaprak lahana koydum ve 6 7 dakika da kısık ateşte birlikte kaynattım. İçine de limon ve maydanoz da ekledim. Sonra ılıyınca içtim gün boyu. Hergün taze yapılıyor bu şekilde. 5 gün devam etmiştim
Canım işten geldim ağrıdan başım çatlıyordu ilac ictim uyumudum oyleGaliba bugün zıplar çok fena kapışacak. Herkes çok sessiz
Nasil içebildin ya bitki çayı bile içemiyorum onu nasil iceyim1 litre kaynamış suyun içine 5 6 yaprak lahana koydum ve 6 7 dakika da kısık ateşte birlikte kaynattım. İçine de limon ve maydanoz da ekledim. Sonra ılıyınca içtim gün boyu. Hergün taze yapılıyor bu şekilde. 5 gün devam etmiştim
Eyyyy ben daha kendim yapamadım kız ifibal pamuk olsun gruba katılırım ben de @balpamuk
Tip 2 diyabete de çok faydası varmış. Ben de bir süre if takılayım.
Ben bitki çaylarını da çok severim. O yüzden zor olmadı.Nasil içebildin ya bitki çayı bile içemiyorum onu nasil iceyim
Galiba bugün zıplar çok fena kapışacak. Herkes çok sessiz
Ya sanırım bende de insülin dalgalanmaları oluyor. Bilmiyorum ama if yapalı zihinsel enerjim de daha yüksek. Halsizliğim azaldı sanki. Muhtemelen bununla ilgili...
Sessizliği gördükçe zıpladın demiGaliba bugün zıplar çok fena kapışacak. Herkes çok sessiz
Geçmiş olsun canım inşallah ilaçsız düzene sokarsınYa, insülin direnci çok çok kötü.. Bende de yüksek olmasa da var. Doktor çok yüksek değil ama metformin (ilacın özel adını yazmadım nolur nolmaz diye) zayıflamana da yardım eder, yazayım istersen dedi. Bu birkaç ay önceydi baya. Ama öyle bir sindirim sistemi bozukluğu yaptı ki.... Asla tuvaletten çıkamadım.Kullanamadım o yüzden. Mecbur ilaçsız dengelemeye çalışıyorum....
Geçmiş olsun canım geçti mi bari ?Canım işten geldim ağrıdan başım çatlıyordu ilac ictim uyumudum oyle
Ondan yazamadım gun icindedecisteydim yoğundu diye yazamadim
Aaa 10 da bitiyor ramazan gibi 12 ye kadar uzatmayacağız :)Bende daha tık yok
Çok fena ev işi yaptım. Bütün coşkumla. Ama tabi zıpladım daSessizliği gördükçe zıpladın demi
Seni geçmek kim biz kim kaptanımızZıplaması biten özelden sevgiye dönebilir canlar son saat 10
Beni geçenn ayıp edeerrr
Geçmiş olsun canım inşallah ilaçsız düzene sokarsın
Ev işi neydiÇok fena ev işi yaptım. Bütün coşkumla. Ama tabi zıpladım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?