Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen ne diyetindeydin canim

Fırınlanmış sigara böreği yedin mi
4 günlük bir diyet canım telefondaki diyet uygulamasından buldum 4 gün boyunca aynı besleniyorsun sabah peynir yumurta yeşillik yeşil çay, öğle ve akşam yoğurt salata çorba. Şimdi akşam yemeğini hazırlayacağım
Lahana nasıl yapılıyor canım bana da yazabilir misiniz böyle şeylere çok ilgi duyuyorum

1 litre kaynamış suyun içine 5 6 yaprak lahana koydum ve 6 7 dakika da kısık ateşte birlikte kaynattım. İçine de limon ve maydanoz da ekledim. Sonra ılıyınca içtim gün boyu. Hergün taze yapılıyor bu şekilde. 5 gün devam etmiştim

İkisini de belli araliklarla denicem

Nasil içebildin ya bitki çayı bile içemiyorum onu nasil iceyim

Kizlar ben geldim anlaşılan herkes cok iyi bugun
Sanki herkes bu hafta bol bol eksileri girecek gibi

Bende daha dikkat edeyim diye mutfak tartısı aldim belki ölçüp tartmak daha ise yarar diye

Eyyyy ben daha kendim yapamadım kız ifi bal pamuk olsun gruba katılırım ben de @balpamuk

Olayım da neyi tutayım. Saatlerinizi ve öğünlerinizi mi takip edeyim. Hem kaç kişi if yapıyor ki? Kaç kişi if yapıyor ve saat kaç aralıklarında yapıyor. Yazarsanız takip ederim menülerinizi ve saatlerinizi. Ama Menüleri yazarken yediğiniz saatleri de yazarak paylaşın. Ben yazıyorum menülerime bakabilirsiniz. 18/6 yapıyorum. Sabah (12.00) ilk öğün, Akşam (18.00) son öğün şeklinde yapıyorum. Ara öğünde yapıyorum ama bugün çok işim vardı, çalışırken daldım ara öğünü atladım.

İf yapacaklar bana, beni etiketleyerek hangi saat aralıklarında yapacaklarını yazdın lütfen. Ayrıca sormak istediğiniz soru varsa yanıtlarım. Bilmiyorsam da araştırırım.

Ya sanırım bende de insülin dalgalanmaları oluyor. Bilmiyorum ama if yapalı zihinsel enerjim de daha yüksek. Halsizliğim azaldı sanki. Muhtemelen bununla ilgili...

Ya, insülin direnci çok çok kötü.. Bende de yüksek olmasa da var. Doktor çok yüksek değil ama metformin (ilacın özel adını yazmadım nolur nolmaz diye) zayıflamana da yardım eder, yazayım istersen dedi. Bu birkaç ay önceydi baya. Ama öyle bir sindirim sistemi bozukluğu yaptı ki.... Asla tuvaletten çıkamadım. Kullanamadım o yüzden. Mecbur ilaçsız dengelemeye çalışıyorum....

Geçmiş olsun canım inşallah ilaçsız düzene sokarsın

Geçmiş olsun canım inşallah ilaçsız düzene sokarsın

İnşallah bakalım... Dahiliye uzmanı hocam demişti ki kanla ölçmenize dahi gerek yok. Aynada kendinize bakın. Göbek çevreniz kalçanızdan fazlaysa insülin direnciniz var sayın. Ona göre önleminizi alın. Sizlere de böylece ipucu vermiş olayım. Hepimiz göbekleri eritelim!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…