- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.441
Benim en az yağlanma orda belim kiloma göre ince sayılırİnşallah bakalım... Dahiliye uzmanı hocam demişti ki kanla ölçmenize dahi gerek yok. Aynada kendinize bakın. Göbek çevreniz kalçanızdan fazlaysa insülin direnciniz var sayın. Ona göre önleminizi alın. Sizlere de böylece ipucu vermiş olayım. Hepimiz göbekleri eritelim!!
Süpür sil topla yıka dür bükEv işi neydiannemde olunca hemen unuturum böyle
Bol bol spor tel kitap
Ya, insülin direnci çok çok kötü.. Bende de yüksek olmasa da var. Doktor çok yüksek değil ama metformin (ilacın özel adını yazmadım nolur nolmaz diye) zayıflamana da yardım eder, yazayım istersen dedi. Bu birkaç ay önceydi baya. Ama öyle bir sindirim sistemi bozukluğu yaptı ki.... Asla tuvaletten çıkamadım.Kullanamadım o yüzden. Mecbur ilaçsız dengelemeye çalışıyorum....
Benim en az yağlanma orda belim kiloma göre ince sayılır
Tabi tabi yarışmaya katılmak güzeldirBen çok soru soruyorum kusuruma bakmayın ama zıplarken bacaklarınızı karnınıza doğru çekiyor musunuz? Yoksa direkt yukarı doğru zıp zıp zıp gibi mi? Şimdi azıcık deneyeceğim bir 10-15 dk. Herkesler yapıyor. Kıskandım.
Aaa 10 da bitiyor ramazan gibi 12 ye kadar uzatmayacağız :)
İnşallah bakalım... Dahiliye uzmanı hocam demişti ki kanla ölçmenize dahi gerek yok. Aynada kendinize bakın. Göbek çevreniz kalçanızdan fazlaysa insülin direnciniz var sayın. Ona göre önleminizi alın. Sizlere de böylece ipucu vermiş olayım. Hepimiz göbekleri eritelim!!
Tabi tabi yarışmaya katılmak güzeldir
Bacak çekme yok sadece zıplama elimde hayali ip var gibi yapıyorum kollarıda çeviriyorum
Eveet. Leptin hormonu baya işe yarıyor. Bi ara if gibi denemiştim. Hayatım düzene giriyor gibiydi kilo açısından. Ama benim midem çok çok hassas maalesef. Gastrit, reflü baya hasta. O yüzden 2-3 saatten uzun açlıklarda çok ağrıyor. Yapamıyorum...Her şeyin iyisi doğal yoldan halledebiliyorsan halletmek öncelikle. Açlık gerçekten işe yarıyor ama net anladım artık.
Bacakları çekmeli olsa çaktırmadan hesabı silecektim.Tabi tabi yarışmaya katılmak güzeldir ♥♥
Bacak çekme yok sadece zıplama elimde hayali ip var gibi yapıyorum kollarıda çeviriyorum
Tabii ki. Hocamızın dediği aslında yaşam tarzından dolayı diyabete aday olanları kapsıyordu. Yoksa incecik olup ailesel hasta olan da çok var maalesef...Benim de belim oldum olası incedir vücuduma göre. Karın bölgemde yok ama ailede şeker var, yatkınlık varsa genetiğinde zaten adaysın demektir.
Bişey izlemiyosam sayıyorum bişey izliyosam dk hesabı yapıyorum canımCanım zip zili sayan uygulamalı var sen mi sayiyorsun
Gecti canik cok fena ayırıyordu sabahtan tuttu ağrısı ilaç falanda yoktu yanımda anca eve gelince ilaç alabildimGeçmiş olsun canım geçti mi bari ?
Bana da öyle yapıyor birde gaz oluyor metabolizmayı çalıştırdığı içindir diye düşünüyorumBugünü de bitirdik çok şükür sıfır kaçamak sıfır şeker ile. Şaka maka 2 gündür günde 2 fincan yeşil çay içmeye başladım. Kahveyi bıraktım onun yerine yeşil çay içiyorum baya baya.
Kızlar sizde de yeşil çay içince karnınızda böyle hafif bir ağrı olup sonra geçiyor mu içtiğim markadan mı acaba ağrıtıyor doğuş kullanıyorum
Canım o cayın paketine baksana sadece yeşil çay mi farkli biseyler var miBugünü de bitirdik çok şükür sıfır kaçamak sıfır şeker ile. Şaka maka 2 gündür günde 2 fincan yeşil çay içmeye başladım. Kahveyi bıraktım onun yerine yeşil çay içiyorum baya baya.
Kızlar sizde de yeşil çay içince karnınızda böyle hafif bir ağrı olup sonra geçiyor mu içtiğim markadan mı acaba ağrıtıyor doğuş kullanıyorum
Ay çok iyi oldu bak buOlayım da neyi tutayım. Saatlerinizi ve öğünlerinizi mi takip edeyim. Hem kaç kişi if yapıyor ki? Kaç kişi if yapıyor ve saat kaç aralıklarında yapıyor. Yazarsanız takip ederim menülerinizi ve saatlerinizi. Ama Menüleri yazarken yediğiniz saatleri de yazarak paylaşın. Ben yazıyorum menülerime bakabilirsiniz. 18/6 yapıyorum. Sabah (12.00) ilk öğün, Akşam (18.00) son öğün şeklinde yapıyorum. Ara öğünde yapıyorum ama bugün çok işim vardı, çalışırken daldım ara öğünü atladım.
İf yapacaklar bana, beni etiketleyerek hangi saat aralıklarında yapacaklarını yazdın lütfen. Ayrıca sormak istediğiniz soru varsa yanıtlarım. Bilmiyorsam da araştırırım.
Canım ben aktarcıyım kendi dükkanımdan açık yaprak yeşil çay satıyoruz paket olanlara göre çok daha iyisiBugünü de bitirdik çok şükür sıfır kaçamak sıfır şeker ile. Şaka maka 2 gündür günde 2 fincan yeşil çay içmeye başladım. Kahveyi bıraktım onun yerine yeşil çay içiyorum baya baya.
Bana da öyle yapıyor birde gaz oluyor metabolizmayı çalıştırdığı içindir diye düşünüyorum
Canım o cayın paketine baksana sadece yeşil çay mi farkli biseyler var mi
Paketli form ve bitki çaylarının icinde genelde sinameki otu koyuyorlar oda belli bi zaman sonra bağırsaktaki mukusu bitiriyor kendi kendine tuvalete çıkmanı zorlaştırıyor
Canım ben aktarcıyım kendi dükkanımdan açık yaprak yeşil çay satıyoruz paket olanlara göre çok daha iyisisenin dediğin gibi ağrı vs yapmıyor ben bir de onu demlerken kuru gül veya taze -kuru nane de kullanıyorum tadını o zaman daha çok seviyorum...
Seninkinde sinameki açlık otu vs gibi bağırsak bozucu otlar da koymuş olabilirler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?