Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben çok soru soruyorum kusuruma bakmayın ama zıplarken bacaklarınızı karnınıza doğru çekiyor musunuz? Yoksa direkt yukarı doğru zıp zıp zıp gibi mi? Şimdi azıcık deneyeceğim bir 10-15 dk. Herkesler yapıyor. Kıskandım.

Benim en az yağlanma orda belim kiloma göre ince sayılır

Her şeyin iyisi doğal yoldan halledebiliyorsan halletmek öncelikle. Açlık gerçekten işe yarıyor ama net anladım artık.

Tabi tabi yarışmaya katılmak güzeldir
Bacak çekme yok sadece zıplama elimde hayali ip var gibi yapıyorum kollarıda çeviriyorum

Benim de belim oldum olası incedir vücuduma göre. Karın bölgemde yok ama ailede şeker var, yatkınlık varsa genetiğinde zaten adaysın demektir.

Her şeyin iyisi doğal yoldan halledebiliyorsan halletmek öncelikle. Açlık gerçekten işe yarıyor ama net anladım artık.
Eveet. Leptin hormonu baya işe yarıyor. Bi ara if gibi denemiştim. Hayatım düzene giriyor gibiydi kilo açısından. Ama benim midem çok çok hassas maalesef. Gastrit, reflü baya hasta. O yüzden 2-3 saatten uzun açlıklarda çok ağrıyor. Yapamıyorum... O yüzden 6 öğüne devam maalesef.

Tabi tabi yarışmaya katılmak güzeldir ♥♥
Bacak çekme yok sadece zıplama elimde hayali ip var gibi yapıyorum kollarıda çeviriyorum
Bacakları çekmeli olsa çaktırmadan hesabı silecektim. Şaka yapıyorum tabii ki... O zaman bi yarım saat deneyeyim artık kaç olursa beni öyle kabul edin... :))

Benim de belim oldum olası incedir vücuduma göre. Karın bölgemde yok ama ailede şeker var, yatkınlık varsa genetiğinde zaten adaysın demektir.
Tabii ki. Hocamızın dediği aslında yaşam tarzından dolayı diyabete aday olanları kapsıyordu. Yoksa incecik olup ailesel hasta olan da çok var maalesef...

Bugünü de bitirdik çok şükür sıfır kaçamak sıfır şeker ile. Şaka maka 2 gündür günde 2 fincan yeşil çay içmeye başladım. Kahveyi bıraktım onun yerine yeşil çay içiyorum baya baya.

Kızlar sizde de yeşil çay içince karnınızda böyle hafif bir ağrı olup sonra geçiyor mu içtiğim markadan mı acaba ağrıtıyor doğuş kullanıyorum

Bana da öyle yapıyor birde gaz oluyor metabolizmayı çalıştırdığı içindir diye düşünüyorum

Canım o cayın paketine baksana sadece yeşil çay mi farkli biseyler var mi
Paketli form ve bitki çaylarının icinde genelde sinameki otu koyuyorlar oda belli bi zaman sonra bağırsaktaki mukusu bitiriyor kendi kendine tuvalete çıkmanı zorlaştırıyor

Ay çok iyi oldu bak bu
Ben yapacağım if ama bana az daha zaman tanıyın olur mu yapcam ama kararlıyım şimdi Ramazan'dan sonra evdeki yemek düzenini oturtmam lazım..
Canım ben aktarcıyım kendi dükkanımdan açık yaprak yeşil çay satıyoruz paket olanlara göre çok daha iyisi senin dediğin gibi ağrı vs yapmıyor ben bir de onu demlerken kuru gül veya taze -kuru nane de kullanıyorum tadını o zaman daha çok seviyorum...
Seninkinde sinameki açlık otu vs gibi bağırsak bozucu otlar da koymuş olabilirler...

Bana da öyle yapıyor birde gaz oluyor metabolizmayı çalıştırdığı içindir diye düşünüyorum

Sabah uyanınca kahvaltı ile birlikte içiyorum midemde ağrı yapıyor sonra da geçiyor bir süre sonra. Muhtemelen dediğiniz gibi saf olmadığı için böyle yarın açık şekilde satılanlardan alayım. Ağrıttığı için bırakmak istemiyorum çünkü. Ha bir de yeşil çay içtiğim ilk gün ishal oldum 2-3 saat sonra. Sonra düzene girdi şuan normal. İnternetten okudum ilk kez içenlerde ishal de yapabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…