Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kimsede ses yok yahu. Yazıp yazıp dökülüp sonra birden çekiliyorsunuz. Bütün gün oku oku zor bitirdim bir coşmuştu takım. Bir çekilince de pir çekiliyorsunuz. Ya da ben hep sizin yokluğunuzda geliyorum.

Dün senden özendim fırında karnıyarık yaptım. Ancak akşam olunca bir seçim yapmak zorunda hissettim ve çorbayı seçtim daha hafif olur diye Yapıp yiyemiyorum yahu. Zaten yediklerimiz o kadar kısıtlı ki, bir sürü seçenek arasından hangisini seçip yesem bugün diye bakıyorum.
Sen öğrenci misin? Ne okuyorsun, alanın ne?

Keşke ikisini de yeseydiniz. Benim gibi. Çorba ekmek yerine geçiyor zaten (tabii 1 kepçecik) bir de afiyetle yerdiniz karnıyarığınızı. Hem et, hem sebze hem de karbonhidratınızı almış olurdunuz, mis! Öğrenciyim... Tıp fakültesinde okuyorum. Oku oku bitmiyor durumundayım .

Geleneksel zıp zıp yarışımıza hoşgeldinizz
27 Mayıs

Taze mezunumuz Mehfam 4000 zıp ile 1.
2. @cagrihilal 3333 zıp
3. Cherry Mom 2600 zıp

S Suskunhanim 1560 zıp
Calypso95 1300 zıp
Tempus 1000 zıp
balpamuk 500 zıp
birsevgi 100 zıp

Herkesi tebrik ederimmm
Ben 100 yapabildim regl geciktiği için kasıklarım falan ağrıdı devam edemedim.

şekersiz güzelleriimm 11 e kadar menülerinizi yazın olur mu
Aynı yere yazıyoruz değil mi tatlım farklı bir yere yazacak miyiz sekersisiz diye ya bugün ne imtihanlardan geçtim bugun ah ah 19 gün sonra azıcık tadına bakarsın suskunhanim diye teselli ettim canım kendimi

Aynı yere yazıyoruz değil mi tatlım farklı bir yere yazacak miyiz sekersisiz diye ya bugün ne imtihanlardan geçtim bugun ah ah 19 gün sonra azıcık tadına bakarsın suskunhanim diye teselli ettim canım kendimi
Hahaha alacaksın karşılığını aynı yere yaz belirtmene gerek yok hepiniz aklımdasın iz

Kızlar şekersiz diyet nasıl gidiyor
Kafada bitirince bitiyormus gerçekten, acaba ile yaklaşınca kesin yiyordum çünkü. Aslında 21 günle kalmasa tüm hayata yayabilsek keşke
Benimkiler de istiyor da dayanamazsam diye yapmadım, sutlacla idare etsinler,ona da içim gidiyor zaten,
Hahaha alacaksın karşılığını aynı yere yaz belirtmene gerek yok hepiniz aklımdasın iz
Başladım gibi almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…