- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.461
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 20 gr ceviz (zeytin yerine geçiyor), 2 form etimek, salatalık, marul, kırmızı biber(ocakta közledim), kayısılı bitki çayı
Ara: Kahvaltıyı yine geç yaptığım için atladım.
Öğle: 1 kase mercimek çorbası, 6 yemek kaşığı taze fasulye
Ara: 1 sade türk kahvesi, 2 tane hurma
Akşam: 1 kase mercimek çorbası (en en sevdiğim çorba), 1 karnıyarık (dünden kalan fırında pişirdiğim, kızartma değil)
Su: Geceye kadar yine 2 litreyi tamamlayacağım.
Zıpzıp: Ders çalışmaktan yapamadım desem... Beyin aktivitesiyle kalori yaktım desem...Yeni öğrencinize bugünlük bir tolerans desem... Hangilerini kabul edersiniz? Yarın söz pilates yapıp telafi ediciğim.
Dün senden özendim fırında karnıyarık yaptım. Ancak akşam olunca bir seçim yapmak zorunda hissettim ve çorbayı seçtim daha hafif olur diyeYapıp yiyemiyorum yahu. Zaten yediklerimiz o kadar kısıtlı ki, bir sürü seçenek arasından hangisini seçip yesem bugün diye bakıyorum.
Sen öğrenci misin? Ne okuyorsun, alanın ne?
Oy masallahGeleneksel zıp zıp yarışımıza hoşgeldinizz
27 Mayıs
Taze mezunumuzMehfam 4000 zıp ile 1.
2. @cagrihilal 3333 zıp
3.Cherry Mom 2600 zıp
S Suskunhanim 1560 zıp
Calypso95 1300 zıp
Tempus 1000 zıp
balpamuk 500 zıp
birsevgi 100 zıp
Herkesi tebrik ederimmm
Ben 100 yapabildim regl geciktiği için kasıklarım falan ağrıdı devam edemedim.
Geleneksel zıp zıp yarışımıza hoşgeldinizz
27 Mayıs
2. @cagrihilal 3333 zıp
3.Cherry Mom 2600 zıp
S Suskunhanim 1560 zıp
Calypso95 1300 zıp
Tempus 1000 zıp
balpamuk 500 zıp
birsevgi 100 zıp
Herkesi tebrik ederimmm
Aynı yere yazıyoruz değil mi tatlım farklı bir yere yazacak miyiz sekersisiz diyeşekersiz güzelleriimm 11 e kadar menülerinizi yazın olur mu
Ben de fena değilmişim canım ilk üçe giremesem deGeleneksel zıp zıp yarışımıza hoşgeldinizz
27 Mayıs
2. @cagrihilal 3333 zıp
3.Cherry Mom 2600 zıp
S Suskunhanim 1560 zıp
Calypso95 1300 zıp
Tempus 1000 zıp
balpamuk 500 zıp
birsevgi 100 zıp
Herkesi tebrik ederimmm
Hahaha alacaksın karşılığınıAynı yere yazıyoruz değil mi tatlım farklı bir yere yazacak miyiz sekersisiz diyeya bugün ne imtihanlardan geçtim bugun ah ah 19 gün sonra azıcık tadına bakarsın suskunhanim diye teselli ettim canım kendimi
Geldim benKimsede ses yok yahu. Yazıp yazıp dökülüp sonra birden çekiliyorsunuz.Bütün gün oku oku zor bitirdim bir coşmuştu takım. Bir çekilince de pir çekiliyorsunuz. Ya da ben hep sizin yokluğunuzda geliyorum.
3333 yapınca direkt istediğimiz kiloya inip mezun olabiliyorsak söylesin biri lütfen
Vardır hilalin bir hesabı3333 yapınca direkt istediğimiz kiloya inip mezun olabiliyorsak söylesin biri lütfenSır buysa biz de nasiplenelim. Mehfam
3333 yapabildiğim gün zayıflamış olurum gerçekten... Kolay bir iş değil vallahi, helal olsun.Vardır hilalin bir hesabı
İyi geceler kaptanimKızlar artık annemlerde oldugum için sporu gündüz halledebilyorm erken yatayım sabah aç karna spor yapayım bu düzende 1 ay gideceğim inşallah o yüzden bana müsade
Kafada bitirince bitiyormus gerçekten, acaba ile yaklaşınca kesin yiyordum çünkü. Aslında 21 günle kalmasa tüm hayata yayabilsek keşkeKızlar şekersiz diyet nasıl gidiyor
Benimkiler de istiyor da dayanamazsam diye yapmadım, sutlacla idare etsinler,ona da içim gidiyor zaten,Huuuu şekersiz nasıl gidiyor meyveleri fazladan fazladan yemiyoruz diimiiiminik tontik kaçamaklar da yapmıyoruz evde dün yaptığım üzümlü kakaolu müthis kekim var minik bir lokma dahi yemedim bak inşallah bu akşam eşim bitirir de gözümün önünden kalkar
Başladım gibi almayaHahaha alacaksın karşılığınıaynı yere yaz belirtmene gerek yok hepiniz aklımdasın iz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?