Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım keşke tüm hayata yayabilsek ama bağımlı olmuşuz bi kere bırakamıyoruz

yeşil çay bana cok acı geliyor içemiyorum

Aslında eskiden zayıflamak için her bulduğum çayı içtim onunda etkisi olabilir

Mehfam simyacı yi bıraktım okumayı elimdeki bitince başlayacağım tam kafamı vererek okumaya karar verdim
Kaçıncı syfdan sonra bıraktın? Başlarını gecebilirsen gerisi bir çırpıda biter aslinda
Canım keşke tüm hayata yayabilsek ama bağımlı olmuşuz bi kere bırakamıyoruz
The sugar diye bir filmi izledikten sonra bile şeker yiyebiliyorsam vah bana gerçektenher şey şeker üzerine kurulu nerdeyse

Baclarda bana da öyle geliyordu ama insan zamanla her şeye alışıyor eğer alışmak istiyorsan önceleri bir çay kaşığı ile demle, zamanla artır abilirsin

Evet olabilir tatlım ben de ilk başladığımda ishal yapmıştı ama artık alıştım bir kupa güzel oluyor... Yine epeydir ben de içmedim tabii belki beni de ishal eder tekrar yarın içeyim bakim cuma tartıya iyi olur emzirme olayım olmasa sinameki bile içerdğm de az kaldı bakalım

3333 yapınca direkt istediğimiz kiloya inip mezun olabiliyorsak söylesin biri lütfen Sır buysa biz de nasiplenelim. Mehfam
2 bin yaptım hadi 3 yapayım dedim sonra hadi 300 daha dedim 3300 az göründü gözüme 33 daha dedim normalde bu kadar ip hiç atlamamıştım ama arka arkaya atladım terleyip ödem atmak için bir totemi yok ama cumaya bir süpriz yaşarsam o zaman 3333 zayıflamanın formülü olur

Canım belki çok koyuyorsun dur.. çok koyu dem oluyordur o zaman acı olur.. bir de önce kuru ya da taze naneyi kaynar kapat yeşilçayı üstüne demle çok güzel oluyor.. ya da yeşil çayı demle fincana koy üstüne kuru gül öyle de çok güzel oluyor.. ben de sade pek sevmem...

Hele geçen gün Dukan birasını denedim valla adamı yeşil çaydan soğutur döktüm gitti.. mis gibi ikindi çayı bellemiştim kendime yeşil çayı kaç gündür hiç içmedim mini bi termos alsam kendime aslında artık yasak ta yok geze geze oğlumla içerim

Ay ya yarın perş

Yarın ne yapsak da cuma eksi etkisi eksiii gelsek

Akşam yemeği ilini en geç ben 18.00 da yarın bitireyim diyorum tartıyo da 12 gibi iyice acıkıp çıkayım yarın açlık otu içsem az da mıçarım

Napsak ne etsek

Sizi etiketlemek istemiştim. Yanlış etiketlemişim. iyi yapmışsınız. Bu benim ilk seferimdi. 100 geldim. Noluyoruz dedim bi. Sonra zorlaya zorlaya 225 çıktı. Çalışkan bir kız olursam ben de şirinleri görüp 3333 yaparım belki bir gün.

Bende kara kara düşünüyorum korkulu rüyam cuma. Mübarek günde de tartı mi olur. her cuma aynı duayı ediyoruz .

Ilk başlarda bende öyleydim 50 100 200 ancak oluyordu. Atladıkça pratiklesiyorsun başlarda çok yoruyordum kendimi alışınca tik tik gidiyor nefesinde alışıyor. Ama tabi bacaklar ne kadar dayanırsa o kadarını yap çok zorlayınca uzun bir süre acısını çekiyorsun.

Ben 4 bin den sonra bir daha atamadım ilk ve son oldu dizim de hala acıyor hap içiyorum bir kaç gündür yoksa cardıo da yapamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…