- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.501
He he artı gelmeyelim diyeRejimde de olunca azar azar okuyup az az sindiriyorsunuz anladım
Tamam öyle yapacağım.Ilk başlarda bende öyleydim 50 100 200 ancak oluyordu. Atladıkça pratiklesiyorsun başlarda çok yoruyordum kendimi alışınca tik tik gidiyor nefesinde alışıyor. Ama tabi bacaklar ne kadar dayanırsa o kadarını yap çok zorlayınca uzun bir süre acısını çekiyorsun.
Kabul olurmu. Ben bi daha kilo alanın Allah belasını versin diyorumElbet bir gün kabul oluramin
Kabul olurmu. Ben bi daha kilo alanın Allah belasını versin diyorum
Benimde i lk millete bakip gaza geldigimde 1 ay falan bilegim agrimistiBen 4 bin den sonra bir daha atamadım ilk ve son oldudizim de hala acıyor hap içiyorum bir kaç gündür yoksa cardıo da yapamıcam
Tartılmadan önce güzel dualar ediyorum sonra değişiyor niyetÇarpacak bir gün tersten
Deme deme öyle
Her zaman güzel dua et sen
Kiz yürüyordum o sıradaBeni güzel etiketlememiş arada kaybolmuşum. O kadar da şekil yaptık
Kaçıncı syfdan sonra bıraktın? Başlarını gecebilirsen gerisi bir çırpıda biter aslinda
The sugar diye bir filmi izledikten sonra bile şeker yiyebiliyorsam vah bana gerçektenher şey şeker üzerine kurulu nerdeyse
He o kadar kişiyi yazdin bi benimki olmadiKiz yürüyordum o sıradaanca yapabildim
Menüm;
10:30
Yumurta+domates +salatalık +biber
1 minik dilim ekmek
17:30
1 kase ezogelin çorbası
3 tane fırınlanmış sigara böreği
3 L su
1 yeşil çay
1 Maden suyu
Spor;
21000 adım
100 ip atlama
Şekersiz 3. Gün
balpamuk Canım dün akşamı 17:00 da kapatmıştım. if oluyor mu böyle?
Sabah
1 tabak karpuz
4 dilim peynir
Ara yok
Öğle 4 köfte
1 kase ketentohumlu cacık
Ara1 badem 1 fındık
Akşam 1 tabak güveç
1.5 saat yürüyüş
Baş ağrısından gelir gelmez uyumuşum spor yapio onuda yazicam
Su 1 litre onuda devam edicem
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 20 gr ceviz (zeytin yerine geçiyor), 2 form etimek, salatalık, marul, kırmızı biber(ocakta közledim), kayısılı bitki çayı
Ara: Kahvaltıyı yine geç yaptığım için atladım.
Öğle: 1 kase mercimek çorbası, 6 yemek kaşığı taze fasulye
Ara: 1 sade türk kahvesi, 2 tane hurma
Akşam: 1 kase mercimek çorbası (en en sevdiğim çorba), 1 karnıyarık (dünden kalan fırında pişirdiğim, kızartma değil)
Su: Geceye kadar yine 2 litreyi tamamlayacağım.
Zıpzıp: Ders çalışmaktan yapamadım desem... Beyin aktivitesiyle kalori yaktım desem...Yeni öğrencinize bugünlük bir tolerans desem... Hangilerini kabul edersiniz? Yarın söz pilates yapıp telafi ediciğim.
Menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta maydanoz yeşil biber salatalk domates peynir 1 dilim tbe
Öğlen 1 muz
Aksam etli patlıcan yemeği çok az yada et suyu domates ile kavruldu
Spor zıplama + 30 dk cardio + 45sabah +30 öğleden sonra yürüyüş
27 Mayıs Menü
Sabah: 1 fincan yeşil çay + 2 haşlanmış yumurta + 60 gr beyaz peynir + roka maydanoz
Öğle: 1 fincan yeşil çay
Akşam: 1 fincan mercimek çorbası + 5 yemek kaşığı baharatlı limonlu yoğurt + 1 tabak limonlu sirkeli yağlı salata
27 Mayıs Spor
30 dk yürüyüş
50 squat
Bugünkü menüm
Kahvaltı 1 salatalık
Ara 1 domatesve sade kahve
Akşam 1 parça tavuk göğüs, yarım kabak, 1 küçük kase meze
Su içiyorum, zıplarımı paylaştım
Sabah: (12.00)
-1 tabak dolusu lor-biber kavurma
-avuç içi kadar tahıllı ekmek
Akşam: (17.30)
-2 kase kelle paça çorba
-3 yk kısır
Spor: 10 dk eliptik, 5 dk bölgesel. Zıpzıpları. Sevgi’de.
zıpzıptan sonra eliptikte midem bulandı nedense bugün spora çok mecalim yoktu ama yaptım bir şeyler olduğu kadar.
Şeker orucu 2. Gün
5.30 incir 7 zeytin
6.30 sütlü kahve
10.30 kahvaltı: 2 h yumurta, peynir,bir kaç çatal kızartma, yarım dilim TB ekmeği
16.30 akşam yemeği
3 mercimek k,marul, biber turşusu
3 kepçe etli bamya
1 dolma
(Kalan yemekleri sunnetleyipbamyaya daldım)
Bir kase yoğurt
Şimdi bı eriye çayı içeceğim
Şu 2lt
Zıp zipi sevgi açıklar
15500 adim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 domates
1/4 yufka ekmek
Ara
1 avuç erik
2ceviz
Öğle
1 kase çorba
6 kaşık sebze yemeği
1 kase yoğurt
Ara
1 su bardağı süt
Akşam
1 kase çorba
1 tane fırında tavuk but
1 tabak salata
Ara
2 dilim karpuz
Su 3 lt
Spor
1300 zıplama
7000adım
Menüm;
10:30
Yumurta+domates +salatalık +biber
1 minik dilim ekmek
17:30
1 kase ezogelin çorbası
3 tane fırınlanmış sigara böreği
3 L su
1 yeşil çay
1 Maden suyu
Spor;
21000 adım
100 ip atlama
Şekersiz 3. Gün
balpamuk Canım dün akşamı 17:00 da kapatmıştım. if oluyor mu böyle?
Herkes aynı kiz komple büyüttüm yazıyı?He o kadar kişiyi yazdin bi benimki olmadi
Aaa şimdi farkettiiimm senin 1 ini yazmamisimHe o kadar kişiyi yazdin bi benimki olmadi
Ayy bilirim o duyguyu koş koş yatağa hemenBen artık yatmaya gidiyorum. Kızım bana lavaştan cips yaptırdı bu akşam. Ve yarım bıraktığı kasesi sehpanın üzerinde kalmış. Sehpayla aramda 1 metre var ama bu açlıkla koku alma duyum daha da hassaslaştığı için burnuma buram buram missss gibi cips kokuları geliyorBir an önce uyumam en hayırlısı. Daha fazla sürünmeden uykuya dalayım, amin inşallah.
Dün sabah 10:00 akşam 17:00, bugün 10:30 17:30 arası evdekilerin durumuna göre saatler biraz oynuyor ama Ramazan'dan sonra 2 öğün beslenmeye başladım. Benimki 17/7 olmuşÖzlem’cim kaçta yemeye başladın da 17.00’da kapattın ve if planın ne? Ben mesela 12-6 arası yiyorum yani 6 saat beslenip 18 saat açlık yapıyorum. Benim planım 18/6 planı. Sen istersen 16/8 veya 14/10 da yapabilirsin. Hangisini seçiyorsan ona göre yorumlayabilirim. Bir de bu tabii 1 günde olmaz. En az bir kaç gün sürekli aynı saatlerde beslenip aynı saatlerde aç kalman gerekir.
Eline sağlık canım karpuz kavun serbest mi acep?Şekersiz 21 Gün Programı
1. Gün Tamamlandı ☑
Cherry Mom 1. Gün ☑
Calypso95 1. Gün ☑
S Suskunhanim 2. Gün ☑ (patates yasak canım)
0zlem 3. Gün ☑
eymosumcum menü paylaşımı yapılmadı
balpamuk 1. Gün ☑
Tempus 1. Gün ☑
Maariftakvimi 1. Gün ☑
EceZ 1. Gün ☑
pacman 1. Gün ☑
birsevgi 1. Gün ☑
Bazı arkadaşlar önden başladığı için onları 1. Günden başlatmak istemedim, kendi günlerini yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?