Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam öyle yapacağım. Yavaş yavaş güçlenirim zaten. Tavsiyeler için teşekkür ederiim.

Ben de izledikten sonra yemeye devam ettim ama her izleyen etkilenmiş nasıl oluyorsa Benim kafamda bitmiyorsa bitmez yaa onu yediğimde aldığım keyif filmde anlatılanlardan daha değerli benim için Allahımm çok hedonist gördüm kendimi

Kızlar İf yapacak olan bana yazsın dedim kimse oralı olmadı, ifçiler döküldü daha başlamadan. ama yine de içimde bir ümit kırıntısı var. Ola ki yapmayı düşünürseniz beni yormayın diye size ifle ilgili sorabileceğiniz tüm soruların cevabını bu video ile yolluyorum. Ayrıca bu kadını takip edin. Bizim için çok faydalı bilgiler paylaşıyor kendisi. Aslında daha önce instagramdan da takip ettiğim için baya istifade etmiştim uzun if ve kilo verme sürecinden. Şimdi de youtube kanalı açmış, süper de yapmış. Diğer videolarını da izleyin mutlaka.

Özlem’cim kaçta yemeye başladın da 17.00’da kapattın ve if planın ne? Ben mesela 12-6 arası yiyorum yani 6 saat beslenip 18 saat açlık yapıyorum. Benim planım 18/6 planı. Sen istersen 16/8 veya 14/10 da yapabilirsin. Hangisini seçiyorsan ona göre yorumlayabilirim. Bir de bu tabii 1 günde olmaz. En az bir kaç gün sürekli aynı saatlerde beslenip aynı saatlerde aç kalman gerekir.

Şekersiz 21 Gün Programı
1. Gün Tamamlandı

Bugünkü menüm

Kahvaltı 1 salatalık

Ara 1 domates ve sade kahve

Akşam 1 parça tavuk göğüs, yarım kabak, 1 küçük kase meze

Su içiyorum, zıplarımı paylaştım

Cherry Mom 1. Gün
Calypso95 1. Gün
S Suskunhanim 2. Gün (patates yasak canım)
0zlem 3. Gün
eymosumcum menü paylaşımı yapılmadı
balpamuk 1. Gün
Tempus 1. Gün
Maariftakvimi 1. Gün
EceZ 1. Gün
pacman 1. Gün

birsevgi 1. Gün

Bazı arkadaşlar önden başladığı için onları 1. Günden başlatmak istemedim, kendi günlerini yazdım

Ben artık yatmaya gidiyorum. Kızım bana lavaştan cips yaptırdı bu akşam. Ve yarım bıraktığı kasesi sehpanın üzerinde kalmış. Sehpayla aramda 1 metre var ama bu açlıkla koku alma duyum daha da hassaslaştığı için burnuma buram buram missss gibi cips kokuları geliyor Bir an önce uyumam en hayırlısı. Daha fazla sürünmeden uykuya dalayım, amin inşallah.

Ayy bilirim o duyguyu koş koş yatağa hemen

Dün sabah 10:00 akşam 17:00, bugün 10:30 17:30 arası evdekilerin durumuna göre saatler biraz oynuyor ama Ramazan'dan sonra 2 öğün beslenmeye başladım. Benimki 17/7 olmuş Yine bir faydası vardır galiba.

Eline sağlık canım karpuz kavun serbest mi acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…