Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Onun okundugunda bile arkasi geliyor nasıl zor bi durum benden iyi bilen yok

Dün sabah 10:00 akşam 17:00, bugün 10:30 17:30 arası evdekilerin durumuna göre saatler biraz oynuyor ama Ramazan'dan sonra 2 öğün beslenmeye başladım. Benimki 17/7 olmuş Yine bir faydası vardır galiba.

Aynen öyle olmuş. Sonuçta mantığını anladın sen kendine uygun saatlere göre beslenme düzenini oluştur ben takip ederim.

Onun okundugunda bile arkasi geliyor nasıl zor bi durum benden iyi bilen yok

Hemen gidip yatıyorum midem gurul gurul, uykuya dalana kadar biraz baş ağrısı oluyor ama 3-4 gün sıkınca alışıyor insan bunu da biliyorum. Onun için sabrediyorum, yoksa çok zor! Hemen yatıyorum. İyi geceler herkese.

Selam kızlar valla maşallahınız var, mesajlara yetişebilmek imkansız. Menümü yazayım hemen Cherry Mom

Sabah:
Filtre kahve
1 dilim tam buğdaylı ekmek
1 parça lor peyniri

Ara
Amasya elması

Öğle
Çilekli kefirli yoğurt 10 gr.

Ara
Filtre kahve

Akşam
2 kepçe sebze çorbası
2 yk pilav
1 kase tavuklu salata

Gece
Filtre kahve
Yarım avuç beyaz leblebi

2 lt su. 2,5 olur yatana kadar.

Çocukları uyuttuktan sonra eliptik kullanacağım inşallah. Onu da yaparsam yazacağım. Yarasa gibiler yatmıyorlar arkadaş yaaa..

Menülerimizi
Buraya yazıyoruz

Vaayyy bir yenilik dahaaa. Bende diyorum niye kimse yazmıyor.

Yerken alınan keyifli aklıma getirmemeye çalışıyorum
Ya aslında benim kendimle ilgili savastigim bıktı su: sekerdeki tek tehlike kilo değil.diger yediklerinle ya da diğer günlerle dengelersin ama kanserin en önemli sebeplerinden artık ve çocuklarım varken neden kendimi hasta edecek bir şey yiyorum diye " kendi kendimi yiyorum"
Tatlım ben iki öğün yapiyorum ve ara ogunum bile yok nerdeyse ama if kurallarına uymuyor diye yazmadım.sabahlari erken başlıyorum güne (5 gibi) sütlü kahvemi içiyorum,incir zeytin yiyorum. 4-5 gibi de akşam yemegini yemiş oluyorum, çakma if olur diyorsan gelirim
Patates yasak mı gözümden kacmis, dikkat edeyim bundan sonra canım sağ olasin

Canlar günaydın uyanali bir saat oldu, sütlü kahvemi içip yanında 3 tane cevizli incirlerimi yerken kitabımı okudum oh misss .
Herkes uyuyor, kuş seslerinden başka bir ses yok, nasıl da guzel

dun çok aciktim, sabah incir zeytin yapmadımyalnız 17000 adım ve 1560 ip ben de acayip ödem yapmış 1 kilo fazlam çıktı bugün spor yapmayıp yesilcayaa vereceğim kendimi.yine de günlük hedefim olan 10000 adımı temizlik yapıp atmayı düşünüyorum.

Günaydın kızlar.. Ben de saat 6 dan beri uyanığım. Bugün doktor kontrolum var o yüzden bisey yiyip içemiyorum ve spor yapamıyorum. Yoksa bu saatte yürüyüş yapıyor olurdum. Tahlil öncesi spor yapmamak gerekiyormus.insulin direnci ile başlayan Tip 2 ile yoluna devam eden şeker rahatsızlığım var. Bu son olaylardan dolayı kontrollerimi ihmal etmiştim.Bakalim bugün beni nasıl sonuçlar bekliyor?

Geçmiş olsun tatlım, umarım güzel haberler alırsıntahlil öncesi spor hapilmamasi gerektiğini yeni öğrendim, hatta biraz önce öğrendiğim bir şey daha: çocukları ayaklarından öperek sevmek kıskançlık duygularını tetikliyormus, çocuklarımın ayaklarını öperim ben sürekli

Günaydın canım hayırlı sonuçlarla gel insallah

Geçmiş olsun.
İnşallah güzel sonuçlar gelir

Daha başlardaydım zaten çok da uzun bi kitap değil ama elimde iki tane olunca bunu bırakıp tek okumaya karar verdim
Simyacıyı tek okusan daha güzel olur zaten cnm
Evet canım ben de o yüzden bıraktım
Ne kitapmis ya bi okuyamadınız gitti
Biz işte böyle süründürüyoruz kitabı
Canım ya oructan yeni çıktık ben onu yapamam
Ellerine sağlık çok güzel olmuş
Çoook güzel ya mis gibi keyfini çıkarmışsındır
Günaydın. İnşallah güzel sonuçlar alırsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…