- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.521
Yaaa orda arada belirsiz kalmışımAaa şimdi farkettiiimm senin 1 ini yazmamisim
Onun okundugunda bile arkasi geliyor nasıl zor bi durum benden iyi bilen yokBen artık yatmaya gidiyorum. Kızım bana lavaştan cips yaptırdı bu akşam. Ve yarım bıraktığı kasesi sehpanın üzerinde kalmış. Sehpayla aramda 1 metre var ama bu açlıkla koku alma duyum daha da hassaslaştığı için burnuma buram buram missss gibi cips kokuları geliyorBir an önce uyumam en hayırlısı. Daha fazla sürünmeden uykuya dalayım, amin inşallah.
Evet ama 1 dilim sanırımEline sağlık canım karpuz kavun serbest mi acep?
Senin 3333 ün yeterYaaa orda arada belirsiz kalmışım
Dün sabah 10:00 akşam 17:00, bugün 10:30 17:30 arası evdekilerin durumuna göre saatler biraz oynuyor ama Ramazan'dan sonra 2 öğün beslenmeye başladım. Benimki 17/7 olmuşYine bir faydası vardır galiba.
Onun okundugunda bile arkasi geliyor nasıl zor bi durum benden iyi bilen yok
MenülerimiziSelam kızlar valla maşallahınız var, mesajlara yetişebilmek imkansız. Menümü yazayım hemenCherry Mom
Sabah:
Filtre kahve
1 dilim tam buğdaylı ekmek
1 parça lor peyniri
Ara
Amasya elması
Öğle
Çilekli kefirli yoğurt 10 gr.
Ara
Filtre kahve
Akşam
2 kepçe sebze çorbası
2 yk pilav
1 kase tavuklu salata
Gece
Filtre kahve
Yarım avuç beyaz leblebi
2 lt su. 2,5 olur yatana kadar.
Çocukları uyuttuktan sonra eliptik kullanacağım inşallah. Onu da yaparsam yazacağım. Yarasa gibiler yatmıyorlar arkadaş yaaa..
Vaayyy bir yenilik dahaaa. Bende diyorum niye kimse yazmıyor.Menülerimizi
Buraya yazıyoruz5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
Yerken alınan keyifli aklıma getirmemeye çalışıyorumBen de izledikten sonra yemeye devam ettim ama her izleyen etkilenmiş nasıl oluyorsaBenim kafamda bitmiyorsa bitmez yaa onu yediğimde aldığım keyif filmde anlatılanlardan daha değerli benim için Allahımm çok hedonist gördüm kendimi
Tatlım ben iki öğün yapiyorum ve ara ogunum bile yok nerdeyse ama if kurallarına uymuyor diye yazmadım.sabahlari erken başlıyorum güne (5 gibi) sütlü kahvemi içiyorum,incir zeytin yiyorum. 4-5 gibi de akşam yemegini yemiş oluyorum, çakma if olur diyorsan gelirimKızlar İf yapacak olan bana yazsın dedim kimse oralı olmadı, ifçiler döküldü daha başlamadan.ama yine de içimde bir ümit kırıntısı var. Ola ki yapmayı düşünürseniz beni yormayın diye size ifle ilgili sorabileceğiniz tüm soruların cevabını bu video ile yolluyorum. Ayrıca bu kadını takip edin. Bizim için çok faydalı bilgiler paylaşıyor kendisi. Aslında daha önce instagramdan da takip ettiğim için baya istifade etmiştim uzun if ve kilo verme sürecinden. Şimdi de youtube kanalı açmış, süper de yapmış. Diğer videolarını da izleyin mutlaka.
Patates yasak mıŞekersiz 21 Gün Programı
1. Gün Tamamlandı ☑
Cherry Mom 1. Gün ☑
Calypso95 1. Gün ☑
S Suskunhanim 2. Gün ☑ (patates yasak canım)
0zlem 3. Gün ☑
eymosumcum menü paylaşımı yapılmadı
balpamuk 1. Gün ☑
Tempus 1. Gün ☑
Maariftakvimi 1. Gün ☑
EceZ 1. Gün ☑
pacman 1. Gün ☑
birsevgi 1. Gün ☑
Bazı arkadaşlar önden başladığı için onları 1. Günden başlatmak istemedim, kendi günlerini yazdım
Geçmiş olsun tatlım, umarım güzel haberler alırsınGünaydın kızlar.. Ben de saat 6 dan beri uyanığım. Bugün doktor kontrolum var o yüzden bisey yiyip içemiyorum ve spor yapamıyorum. Yoksa bu saatte yürüyüş yapıyor olurdum. Tahlil öncesi spor yapmamak gerekiyormus.insulin direnci ile başlayan Tip 2 ile yoluna devam eden şeker rahatsızlığım var. Bu son olaylardan dolayı kontrollerimi ihmal etmiştim.Bakalim bugün beni nasıl sonuçlar bekliyor?
Günaydın canım hayırlı sonuçlarla gel insallahGünaydın kızlar.. Ben de saat 6 dan beri uyanığım. Bugün doktor kontrolum var o yüzden bisey yiyip içemiyorum ve spor yapamıyorum. Yoksa bu saatte yürüyüş yapıyor olurdum. Tahlil öncesi spor yapmamak gerekiyormus.insulin direnci ile başlayan Tip 2 ile yoluna devam eden şeker rahatsızlığım var. Bu son olaylardan dolayı kontrollerimi ihmal etmiştim.Bakalim bugün beni nasıl sonuçlar bekliyor?
Geçmiş olsun.Günaydın kızlar.. Ben de saat 6 dan beri uyanığım. Bugün doktor kontrolum var o yüzden bisey yiyip içemiyorum ve spor yapamıyorum. Yoksa bu saatte yürüyüş yapıyor olurdum. Tahlil öncesi spor yapmamak gerekiyormus.insulin direnci ile başlayan Tip 2 ile yoluna devam eden şeker rahatsızlığım var. Bu son olaylardan dolayı kontrollerimi ihmal etmiştim.Bakalim bugün beni nasıl sonuçlar bekliyor?
Daha başlardaydım zaten çok da uzun bi kitap değil ama elimde iki tane olunca bunu bırakıp tek okumaya karar verdimKaçıncı syfdan sonra bıraktın? Başlarını gecebilirsen gerisi bir çırpıda biter aslinda
The sugar diye bir filmi izledikten sonra bile şeker yiyebiliyorsam vah bana gerçektenher şey şeker üzerine kurulu nerdeyse
Evet canım ben de o yüzden bıraktımSimyacıyı tek okusan daha güzel olur zaten cnm
Biz işte böyle süründürüyoruz kitabıNe kitapmis ya bi okuyamadınız gitti
Canım ya oructan yeni çıktık ben onu yapamamKızlar İf yapacak olan bana yazsın dedim kimse oralı olmadı, ifçiler döküldü daha başlamadan.ama yine de içimde bir ümit kırıntısı var. Ola ki yapmayı düşünürseniz beni yormayın diye size ifle ilgili sorabileceğiniz tüm soruların cevabını bu video ile yolluyorum. Ayrıca bu kadını takip edin. Bizim için çok faydalı bilgiler paylaşıyor kendisi. Aslında daha önce instagramdan da takip ettiğim için baya istifade etmiştim uzun if ve kilo verme sürecinden. Şimdi de youtube kanalı açmış, süper de yapmış. Diğer videolarını da izleyin mutlaka.
Ellerine sağlık çok güzel olmuşŞekersiz 21 Gün Programı
1. Gün Tamamlandı
Cherry Mom 1. Gün
Calypso95 1. Gün
S Suskunhanim 2. Gün(patates yasak canım)
0zlem 3. Gün
eymosumcum menü paylaşımı yapılmadı
balpamuk 1. Gün
Tempus 1. Gün
Maariftakvimi 1. Gün
EceZ 1. Gün
pacman 1. Gün
birsevgi 1. Gün
Bazı arkadaşlar önden başladığı için onları 1. Günden başlatmak istemedim, kendi günlerini yazdım
Çoook güzel ya mis gibi keyfini çıkarmışsındırCanlar günaydınuyanali bir saat oldu, sütlü kahvemi içip yanında 3 tane cevizli incirlerimi yerken kitabımı okudum oh misss .
Herkes uyuyor, kuş seslerinden başka bir ses yok, nasıl da guzel
dun çok aciktim, sabah incir zeytin yapmadımyalnız 17000 adım ve 1560 ip ben de acayip ödem yapmış 1 kilo fazlam çıktı bugün spor yapmayıp yesilcayaa vereceğim kendimi.yine de günlük hedefim olan 10000 adımı temizlik yapıp atmayı düşünüyorum.
Günaydın. İnşallah güzel sonuçlar alırsınnGünaydın kızlar.. Ben de saat 6 dan beri uyanığım. Bugün doktor kontrolum var o yüzden bisey yiyip içemiyorum ve spor yapamıyorum. Yoksa bu saatte yürüyüş yapıyor olurdum. Tahlil öncesi spor yapmamak gerekiyormus.insulin direnci ile başlayan Tip 2 ile yoluna devam eden şeker rahatsızlığım var. Bu son olaylardan dolayı kontrollerimi ihmal etmiştim.Bakalim bugün beni nasıl sonuçlar bekliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?