- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.541
Öyle güzel anlattın ki yarın 5 te uyanasim geldiCanlar günaydınuyanali bir saat oldu, sütlü kahvemi içip yanında 3 tane cevizli incirlerimi yerken kitabımı okudum oh misss .
Herkes uyuyor, kuş seslerinden başka bir ses yok, nasıl da guzel
dun çok aciktim, sabah incir zeytin yapmadımyalnız 17000 adım ve 1560 ip ben de acayip ödem yapmış 1 kilo fazlam çıktı bugün spor yapmayıp yesilcayaa vereceğim kendimi.yine de günlük hedefim olan 10000 adımı temizlik yapıp atmayı düşünüyorum.
Geçmiş olsun canım umarım güzel haberler alırsınGünaydın kızlar.. Ben de saat 6 dan beri uyanığım. Bugün doktor kontrolum var o yüzden bisey yiyip içemiyorum ve spor yapamıyorum. Yoksa bu saatte yürüyüş yapıyor olurdum. Tahlil öncesi spor yapmamak gerekiyormus.insulin direnci ile başlayan Tip 2 ile yoluna devam eden şeker rahatsızlığım var. Bu son olaylardan dolayı kontrollerimi ihmal etmiştim.Bakalim bugün beni nasıl sonuçlar bekliyor?
Günaydın kızlar.. Ben de saat 6 dan beri uyanığım. Bugün doktor kontrolum var o yüzden bisey yiyip içemiyorum ve spor yapamıyorum. Yoksa bu saatte yürüyüş yapıyor olurdum. Tahlil öncesi spor yapmamak gerekiyormus.insulin direnci ile başlayan Tip 2 ile yoluna devam eden şeker rahatsızlığım var. Bu son olaylardan dolayı kontrollerimi ihmal etmiştim.Bakalim bugün beni nasıl sonuçlar bekliyor?
O zaman biz de şey yapalımKızlar denk geldi bi diğer takımların mesajına baktım 30 dk bahçe işi 200 merdiven inip çıkma falan diyo böyle şeyler hesaplanıyor mu
Edit: ahahaha geri aldım yazdığımı zaten kaptanmış o
Günaydın canım farkındayım nasıl istiyorsan öyle olsun ama henüz listeye gireli 2 ay olmadıgı için izin hakkın yokCherry Mom canim ben burada olmak için çok çaba harcıyorum ama inan bana yetişemiyorum. Bir süre izin istiyorum sizden. Şu zor zamanları atlatıp döneceğim. Dersler de üzerine çabası geldi. Bu hafta vizeler başlıyor. Ben nereye yetişeceğimi şaşırdım. Kusura bakmayın ne olur.
Hem de 3 puanO zaman biz de şey yapalım30dk ev işi, 20 dk yemek yapma işi
Şaka maka bahçe işi yapmak da çok yoran birşey belki o yüzden eklemişlerdir
Bazı takımlar temizliğide spordan sayıyor :)Kızlar denk geldi bi diğer takımların mesajına baktım 30 dk bahçe işi 200 merdiven inip çıkma falan diyo böyle şeyler hesaplanıyor mu
Edit: ahahaha geri aldım yazdığımı zaten kaptanmış o
Uzun değil ama başta olaya dahil olmaz için biraz okumak gerekiyor diye demistimDaha başlardaydım zaten çok da uzun bi kitap değil ama elimde iki tane olunca bunu bırakıp tek okumaya karar verdim
Evet canım ben de o yüzden bıraktım
Biz işte böyle süründürüyoruz kitabı
Canım ya oructan yeni çıktık ben onu yapamam
Ellerine sağlık çok güzel olmuş
Çoook güzel ya mis gibi keyfini çıkarmışsındır
Günaydın. İnşallah güzel sonuçlar alırsınn
Gel yarın seni de uyandirayimGüünaayydıınnn
Öyle güzel anlattın ki yarın 5 te uyanasim geldievet spor ödem yapıyor maalesef dokunsak şişiyor zaten vücut ben anlamadım bu işi. Benim de regl gecikti artıdayım, onu indirmeye çalışıyorum detoks gibi beslenerek
Geçmiş olsun canım umarım güzel haberler alırsın
Eee kızlar 2. Şekersiz günümüz hayırlı uğurlu olsun
Uzun değil ama başta olaya dahil olmaz için biraz okumak gerekiyor diye demistimben de aynı anda iki kitap okuyamıyorum, aklım diğerinde kalıyor
Gel yarın seni de uyandirayimbu sene 8.sinif ogrencilerimden bazılarıyla böyle bi uygulama yaptık,hala devam ediyor erken kalaya resmen gün bereketleniyor
Gecmis olsub.Günaydın kızlar.. Ben de saat 6 dan beri uyanığım. Bugün doktor kontrolum var o yüzden bisey yiyip içemiyorum ve spor yapamıyorum. Yoksa bu saatte yürüyüş yapıyor olurdum. Tahlil öncesi spor yapmamak gerekiyormus.insulin direnci ile başlayan Tip 2 ile yoluna devam eden şeker rahatsızlığım var. Bu son olaylardan dolayı kontrollerimi ihmal etmiştim.Bakalim bugün beni nasıl sonuçlar bekliyor?
Kaçta uyuyorsun pekiiiUzun değil ama başta olaya dahil olmaz için biraz okumak gerekiyor diye demistimben de aynı anda iki kitap okuyamıyorum, aklım diğerinde kalıyor
Gel yarın seni de uyandirayimbu sene 8.sinif ogrencilerimden bazılarıyla böyle bi uygulama yaptık,hala devam ediyor erken kalaya resmen gün bereketleniyor
Günaydın kolay gelsin canım akşama anca biter işinGünaydın kızlar bugün yoğun bir gün olacak benim için.
Pazartesi iş başı yapıyorum
Arabamı sanayiye götürcem bugün bakımı gelmiş.
Sonra kuaför randevum varbenim de bakımım gelmiş
Karantinada kendime hiiiiiiç kıyafet almadım, zaten zayıflıyorum diyerekten.. Gidip 2-3 parça bişeyler alıym bari
Böyle bi muhteşem yerde yaşasak yürürüz be koşarız hattaSabah yürüyüş keyfi
Kulagımda kulaklık bende koşuyordum sonra şarkı bitti arkamdan 4 nala köpeklerin koşma sesini duydum benim için keyif bittiBöyle bi muhteşem yerde yaşasak yürürüz be koşarız hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?