Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güünaayydıınnn
Öyle güzel anlattın ki yarın 5 te uyanasim geldi evet spor ödem yapıyor maalesef dokunsak şişiyor zaten vücut ben anlamadım bu işi. Benim de regl gecikti artıdayım, onu indirmeye çalışıyorum detoks gibi beslenerek
Geçmiş olsun canım umarım güzel haberler alırsın

Eee kızlar 2. Şekersiz günümüz hayırlı uğurlu olsun

Kızlar denk geldi bi diğer takımların mesajına baktım 30 dk bahçe işi 200 merdiven inip çıkma falan diyo böyle şeyler hesaplanıyor mu
Edit: ahahaha geri aldım yazdığımı zaten kaptanmış o

Çok çok geçmiş olsun. Umarım güzel sonuçlar alırsınız.

Günaydın herkese.

Kızlar denk geldi bi diğer takımların mesajına baktım 30 dk bahçe işi 200 merdiven inip çıkma falan diyo böyle şeyler hesaplanıyor mu
Edit: ahahaha geri aldım yazdığımı zaten kaptanmış o
O zaman biz de şey yapalım 30dk ev işi, 20 dk yemek yapma işi
Şaka maka bahçe işi yapmak da çok yoran birşey belki o yüzden eklemişlerdir

Günaydın canım farkındayım nasıl istiyorsan öyle olsun ama henüz listeye gireli 2 ay olmadıgı için izin hakkın yok yarışmadan ayrıılmak istiyor diyeceğim 6 ay boyunca listeye geri giremeyeceksin bilgin olsun tatlım.sınavlarda başarılar dilerim emek veren herkes ne konuda emek veriyorsa karşılığını alsın inşallah

Uzun değil ama başta olaya dahil olmaz için biraz okumak gerekiyor diye demistim ben de aynı anda iki kitap okuyamıyorum, aklım diğerinde kalıyor
Gel yarın seni de uyandirayim bu sene 8.sinif ogrencilerimden bazılarıyla böyle bi uygulama yaptık,hala devam ediyor erken kalayaresmen gün bereketleniyor

Kaçta uyuyorsunuz peki? Hayatta çok özendiğim şeylerden birisi ama alarmı duysam da asla o yataktan kalkamıyorum.

Günaydın kızlar bugün yoğun bir gün olacak benim için.

Pazartesi iş başı yapıyorum
Arabamı sanayiye götürcem bugün bakımı gelmiş.
Sonra kuaför randevum var benim de bakımım gelmiş
Karantinada kendime hiiiiiiç kıyafet almadım, zaten zayıflıyorum diyerekten.. Gidip 2-3 parça bişeyler alıym bari

Gecmis olsub.
Dub osman muftuogluhicayintvde izledim insulin direncinile ilgili bunun bir karakter oldugu beslenme ile kontrol altina alinabildigi ama.hic bir zaman bitmedigi bu nedenle tansiyon gibi oldugu icin ilac kullanimasi gerektigini soyledi..siz ne duauniyorsunuz bu konuda..ben ilac kullanimi ile ilgili mesafeliim ama akrabalarimdan 2 genc ilac kullanarak muhtesem.kilolalar verdiler ve almadilar da..

Kaçta uyuyorsun pekiii

Günaydın kolay gelsin canım akşama anca biter işin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…