- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.561
AmaniinnKulagımda kulaklık bende koşuyordum sonra şarkı bitti arkamdan 4 nala köpeklerin koşma sesini duydum benim için keyif bitti
HarikaaSabah yürüyüş keyfi ✌
SonraaKulagımda kulaklık bende koşuyordum sonra şarkı bitti arkamdan 4 nala köpeklerin koşma sesini duydum benim için keyif bitti
Aahhh ahh harika görünüyor valla, olsa da yürüsek.Sabah yürüyüş keyfi ✌
Sonra kalbim ağzımda ufak adımlarla eveSonraa
Özlemcim güzel sonuçlar alırsın inşallah. Haberlerini bekliyoruz.Günaydın kızlar.. Ben de saat 6 dan beri uyanığım. Bugün doktor kontrolum var o yüzden bisey yiyip içemiyorum ve spor yapamıyorum. Yoksa bu saatte yürüyüş yapıyor olurdum. Tahlil öncesi spor yapmamak gerekiyormus.insulin direnci ile başlayan Tip 2 ile yoluna devam eden şeker rahatsızlığım var. Bu son olaylardan dolayı kontrollerimi ihmal etmiştim.Bakalim bugün beni nasıl sonuçlar bekliyor?
Ahahahaaa senin mesajlarında nedense kendimi buluyorum.Kaçta uyuyorsunuz peki?Hayatta çok özendiğim şeylerden birisi ama alarmı duysam da asla o yataktan kalkamıyorum.
Aaaa yazmaz olur muyuzVaayyy bir yenilik dahaaa. Bende diyorum niye kimse yazmıyor.
Ay orası nasıl güzel öyleeeeSabah yürüyüş keyfi ✌
YaaaaaSabah yürüyüş keyfi
Ay orası nasıl güzel öyleeee
Bende çok seviyorum Ağva burasıYaaaaaneresi burası çoook güzeeel
Ama ama ama regl şişkinliği bizim suçumuz muuuuKızlar bu hafta +gelene süper bir ceza buldum2 kişi + gelirse cezayı paylaşacaklar 3 kişinin + gelme durumunu ise düşünmüyorum
Yani ne yapın edin eksi gelin angarya varya kesin zor gelecek çok pişman olursunuz
C Cagrihilal1
nrmyn
Calypso95
birsevgi
K KuruPapatya
balpamuk
Ceylansnn
hanmeli
Günaydın kuzular.
Özlemcim güzel sonuçlar alırsın inşallah. Haberlerini bekliyoruz.
Ahahahaaa senin mesajlarında nedense kendimi buluyorum.
Bayıldıım. Size Ağva'nın müthiş doğası, bana yürüme bandı... bile değil. O bile yok evde.Sabah yürüyüş keyfi ✌
Canım keşke benim sıkıntım sadece insulin direnci olarak kalsaydı. Ama malesef dikkat etmedigim için ilaç da kullanmadığım için. Tip 2 diyabete kadar ilerlerledi.Açlık şekerim 260 lara cıktı. Tokluğu hiç yazmıyorum bile. Yine dikkat etmesem tip1 bile olabilirmiş.Gecmis olsub.
Dub osman muftuogluhicayintvde izledim insulin direncinile ilgili bunun bir karakter oldugu beslenme ile kontrol altina alinabildigi ama.hic bir zaman bitmedigi bu nedenle tansiyon gibi oldugu icin ilac kullanimasi gerektigini soyledi..siz ne duauniyorsunuz bu konuda..ben ilac kullanimi ile ilgili mesafeliim ama akrabalarimdan 2 genc ilac kullanarak muhtesem.kilolalar verdiler ve almadilar da..
Ben dayanamadım sabah tartıldım. 1.2 kg eksideyim.Kızlar bu hafta +gelene süper bir ceza buldum2 kişi + gelirse cezayı paylaşacaklar 3 kişinin + gelme durumunu ise düşünmüyorum
Yani ne yapın edin eksi gelin angarya varya kesin zor gelecek çok pişman olursunuz
C Cagrihilal1
nrmyn
Calypso95
birsevgi
K KuruPapatya
balpamuk
Ceylansnn
hanmeli
Aynen öyle
Ne ki o angarya kız. Ona göre akşam yemeği yemeyiz belkiKızlar bu hafta +gelene süper bir ceza buldum2 kişi + gelirse cezayı paylaşacaklar 3 kişinin + gelme durumunu ise düşünmüyorum
C Cagrihilal1
nrmyn
Calypso95
birsevgi
K KuruPapatya
balpamuk
Ceylansnn
hanmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?