Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kuzular.
Özlemcim güzel sonuçlar alırsın inşallah. Haberlerini bekliyoruz.

Kaçta uyuyorsunuz peki? Hayatta çok özendiğim şeylerden birisi ama alarmı duysam da asla o yataktan kalkamıyorum.
Ahahahaaa senin mesajlarında nedense kendimi buluyorum.

Günaydın kuzular.

Özlemcim güzel sonuçlar alırsın inşallah. Haberlerini bekliyoruz.

Ahahahaaa senin mesajlarında nedense kendimi buluyorum.

Ben içinizden biriyim. Komiklik yapmaya da bayılırım. Burada kendimi frenlemeye çalışıyorum ama sizler de samimi olunca dayanamıyorum, her şeyi içimden geldiği gibi söylüyorum.

Canım keşke benim sıkıntım sadece insulin direnci olarak kalsaydı. Ama malesef dikkat etmedigim için ilaç da kullanmadığım için. Tip 2 diyabete kadar ilerlerledi.Açlık şekerim 260 lara cıktı. Tokluğu hiç yazmıyorum bile. Yine dikkat etmesem tip1 bile olabilirmiş.
insulin direnci yeni ortaya çıkan bir durumsa ve degerler cok yuksek degilse. Duzenli spor ve saglikli beslenmeyle kilo verilebilir ve değerler normale dönebilir. Benimde 8 yıl önce öyleydi diyet ve sporla kilo verip değerlerim düzene girmişti. Ama sonra kendimi bıraktım. Değerlerim her yil azar azar yükselmeye başladı. 8 yil sonra da bu duruma geldim işte.
Bunu utanarak yazıyorum doyma hissi olmuyor,hep aç hissediyorum kendimi bu konuda çok zorluyorum kendimi malesef..
Sende de bununla ilgili bir sıkıntı varsa sakın ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…