- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.581
Ne şişlikmiş senin ki gecmedimi daha. Bu hafta şişlik benim hakkım başka kimse şişmesin lütfenAma ama ama regl şişkinliği bizim suçumuz muuuu
Kolay gelsin canı m. Evet atacaksın sabah aç karnına tartılacaksın öğlen 12 ye kadar paylaşman gerekiyormerhaba arkadaşlar kusura bakmayın yazamadım 2 gündür iş yeri maalesef çok yoğun korona virüsten dolayı birçok arkadaşım idari izinli haliyle birçok iş te bana kaldı inşallah daha aktif olmaya çalışacağım bu arada ben yeni üyeyim ya yarın tartı fotoğrafı atacakmıyım nasıl olacak acaba
Ben de kahvemi içtim beaa oohh
Kendimi bıraktım kısmında kilomu aldın,yediklerine ve spora dikkat etmeyimi bıraktın canım,bir omur aktif spor ve surekli diyet olmazki zaten,neden degerlerin yukseldi.kalıtımsal şeker var bizdede ondan sordumCanım keşke benim sıkıntım sadece insulin direnci olarak kalsaydı. Ama malesef dikkat etmedigim için ilaç da kullanmadığım için. Tip 2 diyabete kadar ilerlerledi.Açlık şekerim 260 lara cıktı. Tokluğu hiç yazmıyorum bile. Yine dikkat etmesem tip1 bile olabilirmiş.
insulin direnci yeni ortaya çıkan bir durumsa ve degerler cok yuksek degilse. Duzenli spor ve saglikli beslenmeyle kilo verilebilir ve değerler normale dönebilir. Benimde 8 yıl önce öyleydi diyet ve sporla kilo verip değerlerim düzene girmişti. Ama sonra kendimi bıraktım. Değerlerim her yil azar azar yükselmeye başladı. 8 yil sonra da bu duruma geldim işte.
Bunu utanarak yazıyorum doyma hissi olmuyor,hep aç hissediyorum kendimi bu konuda çok zorluyorum kendimi malesef..
Sende de bununla ilgili bir sıkıntı varsa sakın ihmal etme.
Ne ki o angarya kız. Ona göre akşam yemeği yemeyiz belki
Ne yapıyorsun canım şişkinlik için ?Cherry Mom angarya diyor artı diyor. Biz şişlik diyoruz. Sen orada kahve iciyorsun. Olacak iş değil ben çok gerginim kız bu şişlik nasıl sonecek
Afiyet olsun şimdide bir yeşil çay içBen de kahvemi içtim beaa oohh
Ay çatlarım meraktan ne ki oKızlar bu hafta +gelene süper bir ceza buldum2 kişi + gelirse cezayı paylaşacaklar 3 kişinin + gelme durumunu ise düşünmüyorum
Yani ne yapın edin eksi gelin angarya varya kesin zor gelecek çok pişman olursunuz
C Cagrihilal1
@nrmyn
Calypso95
birsevgi
@KuruPapatya
@balpamuk
@Ceylansnn
@hanmeli
Bize de evin koridorlarıBayıldıım. Size Ağva'nın müthiş doğası, bana yürüme bandı... bile değil. O bile yok evde.
Ben haftaya veya sonraki hafta kullanmayı düşünüyorum şişlik hakkımıNe şişlikmiş senin ki gecmedimi daha. Bu hafta şişlik benim hakkım başka kimse şişmesin lütfen
Canım reglim gecikti 3 gün. Onun şişliği. Regl olana kadar inmez bende şişlikNe şişlikmiş senin ki gecmedimi daha. Bu hafta şişlik benim hakkım başka kimse şişmesin lütfen
Sen test yaptın mıCanım reglim gecikti 3 gün. Onun şişliği. Regl olana kadar inmez bende şişlik
Yaptım dün sabah ya negatif ama regl de yok belirtisi de yokSen test yaptın mı
Öyle mi dedim kızı zıplattıkk birdeYaptım dün sabah ya negatif ama regl de yok belirtisi de yok
Anlamadım ki dün Dukan birasi içtim onun da söktürücü özelliği var yine de gelmedi. Bugün bir de lahana deneyeyim akşam sökülürsem yarın tartıda eksi çıkarım hiç olmazsa. Ama bir yandan da geç döllenme olabilir mi diye bir takılıyo kafamaÖyle mi dedim kızı zıplattıkk birdegerçi az zıplamıştın ama
Hayırlısı olsun niye gecikti acaba sıkıntısı artıyor bekledikçelahana suyu regli sökücü bende fena etki etmişti 3 4 gün erken getirmişti
inşallah cnm randevum öğle saatine yakındıGünaydın kuzular.
Özlemcim güzel sonuçlar alırsın inşallah. Haberlerini bekliyoruz.
Ahahahaaa senin mesajlarında nedense kendimi buluyorum.
Cnm aslında ben 45-50 kg bir insandım. Sonradan yavaş yavaş kilo almaya başladım. 76 kg ile hamile kaldım sekerim de hamileyken bile 80 çıkıyordu. Bir problem yoktu. Doğumdan sonra 84 kiloya çıktım. O zaman da şekerim 110 falan çıkıyordu. Halalarimda Şeker sorunu var biri ayağa kalkamıyor artık. Muhtemelen hem genetik faktörler hem de çok kilo almam,sagliksiz beslenmem bunu daha çok tetikledi. Birde bu 8 yıl içinde defalarda kilo verip verip aldım saymak istesem imkansız olur. Beslenmeye de 1-2 ay dikkat ettiysem devamında edemedim. Aslında bir ömür boyu diyet demeyelim de sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek lazım. Spor olarak da en azından haftada 2-3 defa yapmak gerekiyormus. Sporun kan şekerini düşürmeye çok faydası varmış.Kendimi bıraktım kısmında kilomu aldın,yediklerine ve spora dikkat etmeyimi bıraktın canım,bir omur aktif spor ve surekli diyet olmazki zaten,neden degerlerin yukseldi.kalıtımsal şeker var bizdede ondan sordum
Ben de bugüne kadar hep ister ama yapamazsın, sonra fark ettim ki aslında gerçekten istememiştim,sadece iyi olacağını düşündüğüm için erken kalksam iyi olur fikri yerleşmiş.Kaçta uyuyorsunuz peki?Hayatta çok özendiğim şeylerden birisi ama alarmı duysam da asla o yataktan kalkamıyorum.
Kaçta uyuyorsun pekiii
Allah beeeSabah yürüyüş keyfi ✌
Ben de bugüne kadar hep ister ama yapamazsın, sonra fark ettim ki aslında gerçekten istememiştim,sadece iyi olacağını düşündüğüm için erken kalksam iyi olur fikri yerleşmiş.
Uykusuz yapamam diyenlerdendim ama bana son iki yıldır yaşadıklarım her şeyin ve herkesin değişebileceği ogrettiu ve ben de değiştimbayramın ilk günü 3 saatlik uykuyla tüm günü geçirdim, şimdi de 4-5 saat civarı, en fazla 7 oluyor
Akşam 11 den önce uyumam mümkün değil12 den önce yatarsam kendimi şanslı sayıyorum ama 1 e de kalmamaya calisiyorum.
Allah beeebayildim
korku filmi benim içinKulagımda kulaklık bende koşuyordum sonra şarkı bitti arkamdan 4 nala köpeklerin koşma sesini duydum benim için keyif bitti
Ay canım çekti ama bugün yeşil çay icmeliyim ki şu odemden kurtulayımBen de kahvemi içtim beaa oohh
vuhuuuu bebeeemm çok havalıBen dayanamadım sabah tartıldım. 1.2 kg eksideyim.
Canım geç döllenme olabilir belki, yeşil çay ile idare et e mi?Öyle mi dedim kızı zıplattıkk birdegerçi az zıplamıştın ama
Hayırlısı olsun niye gecikti acaba sıkıntısı artıyor bekledikçelahana suyu regli sökücü bende fena etki etmişti 3 4 gün erken getirmişti
Elimden gelen bir şey olursa seve seveEvet, doğru.Ben de yapmayı çok istiyorum ama fazla tembelim. Belki bir gün erken kalkma için de grup kurarız.
Elimden gelen bir şey olursa seve sevegrup kurabiliriz isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?