Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba arkadaşlar kusura bakmayın yazamadım 2 gündür iş yeri maalesef çok yoğun korona virüsten dolayı birçok arkadaşım idari izinli haliyle birçok iş te bana kaldı inşallah daha aktif olmaya çalışacağım bu arada ben yeni üyeyim ya yarın tartı fotoğrafı atacakmıyım nasıl olacak acaba

Kolay gelsin canı m. Evet atacaksın sabah aç karnına tartılacaksın öğlen 12 ye kadar paylaşman gerekiyor

Kendimi bıraktım kısmında kilomu aldın,yediklerine ve spora dikkat etmeyimi bıraktın canım,bir omur aktif spor ve surekli diyet olmazki zaten,neden degerlerin yukseldi.kalıtımsal şeker var bizdede ondan sordum

Ay çatlarım meraktan ne ki o
Bayıldıım. Size Ağva'nın müthiş doğası, bana yürüme bandı... bile değil. O bile yok evde.
Bize de evin koridorları
Ne şişlikmiş senin ki gecmedimi daha. Bu hafta şişlik benim hakkım başka kimse şişmesin lütfen
Ben haftaya veya sonraki hafta kullanmayı düşünüyorum şişlik hakkımı

Yaptım dün sabah ya negatif ama regl de yok belirtisi de yok
Öyle mi dedim kızı zıplattıkk birde gerçi az zıplamıştın ama
Hayırlısı olsun niye gecikti acaba sıkıntısı artıyor bekledikçe lahana suyu regli sökücü bende fena etki etmişti 3 4 gün erken getirmişti

Anlamadım ki dün Dukan birasi içtim onun da söktürücü özelliği var yine de gelmedi. Bugün bir de lahana deneyeyim akşam sökülürsem yarın tartıda eksi çıkarım hiç olmazsa. Ama bir yandan da geç döllenme olabilir mi diye bir takılıyo kafama

Günaydın kuzular.

Özlemcim güzel sonuçlar alırsın inşallah. Haberlerini bekliyoruz.

Ahahahaaa senin mesajlarında nedense kendimi buluyorum.
inşallah cnm randevum öğle saatine yakındı
Kendimi bıraktım kısmında kilomu aldın,yediklerine ve spora dikkat etmeyimi bıraktın canım,bir omur aktif spor ve surekli diyet olmazki zaten,neden degerlerin yukseldi.kalıtımsal şeker var bizdede ondan sordum
Cnm aslında ben 45-50 kg bir insandım. Sonradan yavaş yavaş kilo almaya başladım. 76 kg ile hamile kaldım sekerim de hamileyken bile 80 çıkıyordu. Bir problem yoktu. Doğumdan sonra 84 kiloya çıktım. O zaman da şekerim 110 falan çıkıyordu. Halalarimda Şeker sorunu var biri ayağa kalkamıyor artık. Muhtemelen hem genetik faktörler hem de çok kilo almam,sagliksiz beslenmem bunu daha çok tetikledi. Birde bu 8 yıl içinde defalarda kilo verip verip aldım saymak istesem imkansız olur. Beslenmeye de 1-2 ay dikkat ettiysem devamında edemedim. Aslında bir ömür boyu diyet demeyelim de sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek lazım. Spor olarak da en azından haftada 2-3 defa yapmak gerekiyormus. Sporun kan şekerini düşürmeye çok faydası varmış.
Şu an kendimi yeteri kadar ifade edemiyorum. Şu 4-5 haftadır kendimi toparladım sayılır. Ramazan ',dan önce cok kötü besleniyordum öyle devam etsem 100 kiloyu bile geçerim.insanin psikolojisi bozuluyor.Psikolojin bozulunca duygusal açlıkta işin içine giriyor. Zaten şekerden dolayı hep açlık hissi var hep yemek istiyorsun duygusal açlıkta eklenince resmen intihara teşebbüs gibi bisey oluyor. Böylede içimi dökmüş gibi oldum kimseye de bisey anlatamıyorsun anlamıyorlar. Hala ye ye diyorlar. insallah bu defa son olucak.
Ailesinde şeker hastalığı geçmişi olan kişiler de illa seker olacak diye bişey yok aslında.

Kaçta uyuyorsunuz peki? Hayatta çok özendiğim şeylerden birisi ama alarmı duysam da asla o yataktan kalkamıyorum.
Ben de bugüne kadar hep ister ama yapamazsın, sonra fark ettim ki aslında gerçekten istememiştim,sadece iyi olacağını düşündüğüm için erken kalksam iyi olur fikri yerleşmiş.
Uykusuz yapamam diyenlerdendim ama bana son iki yıldır yaşadıklarım her şeyin ve herkesin değişebileceği ogrettiu ve ben de değiştim bayramın ilk günü 3 saatlik uykuyla tüm günü geçirdim, şimdi de 4-5 saat civarı, en fazla 7 oluyor
Akşam 11 den önce uyumam mümkün değil12 den önce yatarsam kendimi şanslı sayıyorum ama 1 e de kalmamaya calisiyorum.
Kaçta uyuyorsun pekiii
Sabah yürüyüş keyfi ✌
Allah beee bayildim

Evet, doğru. Ben de yapmayı çok istiyorum ama fazla tembelim. Belki bir gün erken kalkma için de grup kurarız.

Kulagımda kulaklık bende koşuyordum sonra şarkı bitti arkamdan 4 nala köpeklerin koşma sesini duydum benim için keyif bitti
korku filmi benim için
Ben de kahvemi içtim beaa oohh
Ay canım çekti ama bugün yeşil çay icmeliyim ki şu odemden kurtulayım
Ben dayanamadım sabah tartıldım. 1.2 kg eksideyim.
vuhuuuu bebeeemm çok havalı
Canım geç döllenme olabilir belki, yeşil çay ile idare et e mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…