Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne yapıyorsun canım şişkinlik için ?
Lahana içiyorum iki gündür. Kiraz sapı ve yesilcaya da devam ediyorum. Spor olarakta yürüyüş yapacağım hem kaslarım şişmez hemde ter atarım. Yarında sabah 8 de kalkacağım eksi olmazsa yine terleyip ödem atmayı deneyeceğim. En kötü ihtimal eğer odemse yarın sporla düşer diye umut ediyorum.aksam yemeğini en geç 7 de yiyeceğim sıvı alımını da 11 de falan keseceğim. Ben akşamları daha çok su falan içiyorum. Su miktarımın çoğunu akşam tamamlıyorum. Bugün erkenden başladım içmeye . Bütün önlemleri aldım bugün bakalım. Yarını merak ve korkuyla bekliyorum.

Erken kalkmak güzel canım ama çok geç yatıyorsun 4 5 saat yetmez en az 7 8 en sağlıklısı diyorlar zayıflamada da olumsuz etkisi var az uykunun

Yok kuzum ya niye korkuyorsun sen baksana elinden geleni yapıyorsun

Elimden geldiğince mıçıp eksi gelecem

Bugün malesef kaçamak oldu .. o yüzden saat 1 de açlığa niyet ettim.. yarın öğleye kadar devam.. açlık otu da içicem birazdan şu içimde ki kötülükleri atmam lazım

Kaçamak da uzun zamandır yemediği çikolatalı bir tatlı idi ikram edilince geri çevirmedim ama açlık ile onu sindireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…