- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.601
Spor olsa sıkıntı değil de öyle liste yap falan filansa hiç benlik değilsöylemem ama offf bu nerden çıktı diyeceksiniz hergünnn ama hergünnn yapacaksınız / spor değil
Ne oliiii anam yine mi birşeyVallahi ben katılırım.Birkaç kişi daha istiyordu sanki. Bilemiyorum onlar da katılırsa bence herkes için mükemmel olur. Vücut için de sağlıklı.
Lahana içiyorum iki gündür. Kiraz sapı ve yesilcaya da devam ediyorum. Spor olarakta yürüyüş yapacağım hem kaslarım şişmez hemde ter atarım. Yarında sabah 8 de kalkacağım eksi olmazsa yine terleyip ödem atmayı deneyeceğim. En kötü ihtimal eğer odemse yarın sporla düşer diye umut ediyorum.aksam yemeğini en geç 7 de yiyeceğim sıvı alımını da 11 de falan keseceğim. Ben akşamları daha çok su falan içiyorum. Su miktarımın çoğunu akşam tamamlıyorum. Bugün erkenden başladım içmeye . Bütün önlemleri aldım bugün bakalım. Yarını merak ve korkuyla bekliyorum.Ne yapıyorsun canım şişkinlik için ?
Erken kalkmak güzel canım ama çok geç yatıyorsun 4 5 saat yetmez en az 7 8 en sağlıklısı diyorlar zayıflamada da olumsuz etkisi var az uykununBen de bugüne kadar hep ister ama yapamazsın, sonra fark ettim ki aslında gerçekten istememiştim,sadece iyi olacağını düşündüğüm için erken kalksam iyi olur fikri yerleşmiş.
Uykusuz yapamam diyenlerdendim ama bana son iki yıldır yaşadıklarım her şeyin ve herkesin değişebileceği ogrettiu ve ben de değiştimbayramın ilk günü 3 saatlik uykuyla tüm günü geçirdim, şimdi de 4-5 saat civarı, en fazla 7 oluyor
Akşam 11 den önce uyumam mümkün değil12 den önce yatarsam kendimi şanslı sayıyorum ama 1 e de kalmamaya calisiyorum.
Bende de aynı kesin yarın tartıdan sonra oluruzCanım reglim gecikti 3 gün. Onun şişliği. Regl olana kadar inmez bende şişlik
Yok kuzum ya niye korkuyorsun sen baksana elinden geleni yapıyorsunLahana içiyorum iki gündür. Kiraz sapı ve yesilcaya da devam ediyorum. Spor olarakta yürüyüş yapacağım hem kaslarım şişmez hemde ter atarım. Yarında sabah 8 de kalkacağım eksi olmazsa yine terleyip ödem atmayı deneyeceğim. En kötü ihtimal eğer odemse yarın sporla düşer diye umut ediyorum.aksam yemeğini en geç 7 de yiyeceğim sıvı alımını da 11 de falan keseceğim. Ben akşamları daha çok su falan içiyorum. Su miktarımın çoğunu akşam tamamlıyorum. Bugün erkenden başladım içmeye . Bütün önlemleri aldım bugün bakalım. Yarını merak ve korkuyla bekliyorum.
Ben nazar boncuğu sevmiyorum.Huhuuu nabersiniz uğrayamadım nasıl kilolaralıyo muyuz?
Arada nazar boncuğunu es geçmişimde hu huı kilo alıyor muyuz diyorsun sandımHuhuuu nabersiniz uğrayamadım nasıl kilolaralıyo muyuz?
Dün sabah artı 2 çıkmıştı bugün 800 gr artı çıktı. Sabaha sabiti görürsem sporla eksiye düşerim diye bekliyorum bakalım. Döndük yine başaYok kuzum ya niye korkuyorsun sen baksana elinden geleni yapıyorsun
Bende basta öyle sanmistimArada nazar boncuğunu es geçmişimde hu huı kilo alıyor muyuz diyorsun sandım
Nazar boncuğu artık geri gelmez kuzu öbür tura insallah
Vala şaka gibi ama öyle deme regli sonucta ne güzel düşüyordaDün sabah artı 2 çıkmıştı bugün 800 gr artı çıktı. Sabaha sabiti görürsem sporla eksiye düşerim diye bekliyorum bakalım. Döndük yine başa
Bende basta öyle sanmistim
Spor olsa sıkıntı değil de öyle liste yap falan filansa hiç benlik değil
Burada sevmek mecburiBen nazar boncuğu sevmiyorum.
Olsun bu tur alamasakta öbür tur için adım atmamız lazımArada nazar boncuğunu es geçmişimde hu huı kilo alıyor muyuz diyorsun sandım
Nazar boncuğu artık geri gelmez kuzu öbür tura insallah
Elimden geldiğince mıçıp eksi gelecemKızlar bu hafta +gelene süper bir ceza buldum2 kişi + gelirse cezayı paylaşacaklar 3 kişinin + gelme durumunu ise düşünmüyorum
Yani ne yapın edin eksi gelin angarya varya kesin zor gelecek çok pişman olursunuz
C Cagrihilal1
@nrmyn
@Calypso95
@birsevgi
@KuruPapatya
@balpamuk
Ceylansnn
hanmeli
AhajahaTartılmadan önce güzel dualar ediyorum sonra değişiyor niyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?