Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aman aman belli yaştan sonra ayak bölgesi öpülürse çocuk tabiri caizse artık seni köle gibi kullanır.. yani böyle aşırı şımarır gibi diyeyim...
Ben de 12 aydan sonra bıraktım ayaktan öpmeyi artık gıdıklıyırum

Ben ağzına vurmayı çok seviyorum nedense bir sakız çiğnşyoe benlm ki ııvva ıııvva diye şap şap vuruvercen alıştı yavrum ama inşallah ilerde arkadaşlarına vurmaz benim bu alışkanlıktan da vazgeçmem lazım

Kızzzzzzzz allahhh ssniiii durdun durdun bugünü mü buldun

Bana cuma günü sadece 100 200 eksik gelmek yetmiyor nota aldık arkadsşlar olanın daha fazlası lazım normal bir hafta değil valaa cuma günü nota gitmezse bende relax kaptan olcam liste spor takip giren çıkan hiç bir sey olmaz geyik yapar giderim ama listeyide ona göre düzeltirim

Son düzenleme:
Cocuk baya çekiyor senden desene bir agıza vurma bir gıdıklama

Cocuk baya çekiyor senden desene bir agıza vurma bir gıdıklama
Alıştı kızzz daha neler neler var ayaklarından tutup dönence oynuyoruz kendi istiyor erkek ya ne bilem benlm ki öyle nazlı değil pek dümdüz öyle ağlamaz çok vurma kırma patlat çatlat öyle oyunları seviyor Elbe bir matkap oyuncak değil ha.. gerçek evde tüm gün sök tak yapıyoruz

Valla bugünü buldu ama bak açlığa başladım o ben de fayda eder ben güzel eksi gelcem sana

Suan bizimki de koca alet çantasını çıkarmıs oynuyor

Bugün yine Dukan birası içiyorum. Birazdan lahana suyu da icicem. Akşam da güzel bir spor, kasları yormadan. Yarın sabah da erken kalkıp bir spor. Ona rağmen eksi gelmezsem suçum günahım yok valla her şeyin suçlusu geciken regl
Acayip iradeli davranıyorum ilk zamanlardaki gibi. Bugün cizreye gittik market alışverişine. Burger Kong de var orada. Koronadan dolayı sadece paket servis var. Eşim alıp eve gidelim mi dedi. Olmaaaz dedim al kendin ye ben yiyemeeem dedim halbuki her cizreye gidişte burgerking yemek bana kendimi batıda bir yerde hissettirir hoşuma giderdi

Kuaförde sıra bekliyorum bi bakayım dedim

Öğle aramda 1 yeşil elma yedim, şansıma dışardayım 2 gündür yiyecek bişey bulamadığımdan aç geziyorm

Ama kendimi nasıl hafif hissediyorum ve pantolonum düşüyor

Ama işte ben böyle olsun istemiyorum yazık günah değil mi açlık
İnşallah sagliklı beslenmeyi alışkanlık haline getiririz
Aynen haklısın ama bir bakıma şöööyle oturup incelediğim de gerçekten sağlıklı besleniyoruz.. ben evde kek poğaça vs vs vs bir kaç ay da bir kez yaparım kimse de istemez evde aksine eşim niye yaptın der kızar.. kızartma.. o da misafir olunca kendimize ben hiç yapmam canım da çekmez alıştım artık yememeye.. çoooook nadir belki patates kızartması o da bir elin parmaklarını geçmez.. öyle tanıdığım insanlara bakıyorum çuvalla ev de un şeker var ben daha 2 kilo unu 5 aydır bitiremedim

Aaay ne güzel bir duygu değil miiii benlm de alyansım bol gelmeye başladı ama düşmüyor daha az kaldı

Erken kalkmak güzel canım ama çok geç yatıyorsun 4 5 saat yetmez en az 7 8 en sağlıklısı diyorlar zayıflamada da olumsuz etkisi var az uykunun
Gündüz de yatıyorum bir saat geç kalkınca da bana günden bir şey kalmiyo
Arada nazar boncuğunu es geçmişimde hu huı kilo alıyor muyuz diyorsun sandım
Nazar boncuğu artık geri gelmez kuzu öbür tura insallah
Ay ben de öyle anladım, başka takımdan mi uazmislar diye bakıyorum, sonra baktım Bizim hatun olunca boncuğu gördüm

Ne oliiii anam yine mi birşey takım içinde takımcıklar olduk hayır olsun

Anca beraber kanca beraber canım, olur mu öyle şey? Gruptaki herkes de erken kalksa mükemmel olur. Hem dinç oluruz hem de metabolizmamız daha erken harekete geçer. Yeterince uyuyacağız yine de. Uykusuzluk bana gelmiyor.

Ayrıca bakınız @Ozlem ne yazmış ( 8 yıl içinde defalarca alınıp verilen kilolar)sonuç diyabet tetiklendi
Evet herkes şeker hastası olcak diye bişey yok o olmaz tansiyon, o olmz kalp damar hastalıkarı, metabolik sendrom deniyor bunlara ve toplumun yarıdan fazlasında var,ailede varsa daha erken başlıyo sadece tek fark bu.çözümlerden biri duzenli spor dengeli beslenme.
Oyle sadece ilaca mahkum etmiyorki,kangren,felç,koma,inme nelwr nelere sebep oluyor,eminim çoğunuzun yakınlrında vardır,birz içinizi karartıyım

Anca beraber kanca beraber canım, olur mu öyle şey? Gruptaki herkes de erken kalksa mükemmel olur. Hem dinç oluruz hem de metabolizmamız daha erken harekete geçer. Yeterince uyuyacağız yine de. Uykusuzluk bana gelmiyor.
Nasıl yapsak,normle donemwdim bende hala

25 aylık hala öperdim o değil de onu optukce oğlum ister(6 yaşında) onu da öperdim, vay ben nerelere gidem dostlar
Kaç yaşında ?ben de öyle büyüttüm oğlumu, baktım şimdi aynısını kızıma yapıyor
Canım hamik durumun varsa lahana içme derim ama?geç döllenme olabilir, test yaptığını okudum ama belli olmaz, bazen testten teste de değişiyor.testin birinde iki gün kala pozitif çıkmıştı başka testi iki gün sonra yaptım negatif çıktı hem de hamileyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…