Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

He kalktım yazıp tekrar uyuyalım

Hadi yaa akşam kan testi yaptırayım ben en iyisi. Çıkmazsa lahanaya abanirim

Aklıma dahi gelmemişti. S Suskunhanim bize yol gösterebilir bence. Bir de zaten önemli olan verdiğimiz sözleri tutmak. Misal kendime kalsa buzdolabındaki tüm abur cuburu bitirmiştim şimdiye. Şu an annemin zorlamasına rağmen ablalarıma, arkadaşlarıma söz verdim, yarışmadayız eksiye düşmem lazım diyorum. Yarın kuzenim gelecek, o zaman yersin diyor ama yemeyeceğim!!

Bende ilk korunmayı bıraktıgımd 3 ay âdet olamamıştım
Hadi yaaa neden acaba ya ben de mi öyle olcam ki
İşte motivasyon budurrr
Hep eski üyelere verilmiş ne güzel
Eski üyelere hediye babında proluk mu veriliyor kizz

S Suskunhanim erken kalkmaya ben de varım. Gün içinde daha çok şey yapma fırsatı bulurum
Akşamları da erken yatmam artık mecburi olur gerçi baya baya düzelttim sayılır. Ramazanda 6-7 leri buluyordu uyumam. Sabah uyuyordum
Dün mesela 1 de yattım uyumam 2 yi buldu ama olsun

Ben de günde 2, bazen 3 türk kahvesi içiyorum. Ondan hemen dalamıyorum. Ama hem çok seviyorum hem de metabolizmayı baya hızlandırıyor. O yüzden içmemezlik edemem. Yapalım bu erken uyanma işini!

Ben de günde 2, bazen 3 türk kahvesi içiyorum. Ondan hemen dalamıyorum. Ama hem çok seviyorum hem de metabolizmayı baya hızlandırıyor. O yüzden içmemezlik edemem. Yapalım bu erken uyanma işini!
Kız kahve içmediğim gün baş ağrım oluyor o kadar seviyorum ve içiyorum yani benim gece kahvelerim vardı böyle yatağa gitmeden 1-2 saat önce içtiğim. Hiç de etkilemezdi uyurdum. Ama artık etkiliyo onu bıraktım sadece

Gece kahvesi baya iyiymiş. Uyurken zayıflama! Ben öyle içemem ama yemekten hemen sonra çok iyi gidiyor valla. Yanında da bir çikola... öhöm şey yani maden suyu falan. Yemekten sonra içsem bile bazen etkiler beni.

ruyana girip kabusun olurum
Hadi yaa akşam kan testi yaptırayım ben en iyisi. Çıkmazsa lahanaya abanirim
çok mantıklı canım, ne olur ne olmaz.sonradan ah vah etmektense... emin olmak lazim
O zaman he diyorsanız cumartesiden baslayabilirim yarın erken kalkınca ödem falan olmasin
Barış Özcan'ın bununla ilgili videosu vardı, çocuklara onu izlemiştim ve zinciri kırma takvimi var onu vermiştim.
Öncelikle hedef belirlemeniz lazım, erken kalkıyorsunuz ama niçin?yapacaklarınizi akşamdan listelerseniz sabah her bir adımda gerçekleştirdikleri izin üstünü çizmek keyif verecektirbaşlarda bunu yapıyordum ben de ama şimdi o vakitte ayakta olmanin zevkine hiçbir şeyi değişmem öyle güzel ki o güneşin duvara vuran renkleri
Özellikle gün içinde çocukla temizlikle yemekle vakit gecirip kendine zaman ayiramayanlar için bulunmaz bir fırsat.
İlk 3 gün zoanirsiniz ama sonrasında emin olun oturur düzeniniz.
Gün içinde öğlen 1 saatlik uykuyla da desteklerseniz daha kolay olur

Bir de kendinizi taniyorsunuzdur bu konuda kendinizi kandirdiginiz zayıf noktalarınızı akşam belirleyin ki sabah bunlara aldanmayın.Misal: kitap okurken öyle tatlı bastıran bir uykuya 5 dk gözüm dinlensin diye kendinizi bırakırsanız o sizi 10-11'den önce bırakmaz.yuzinuzu yıkamak,kahve iccmek, camdan balkondan bakmak ya da on dk evi toplamak bu uykudan kurtulmanızı sağlayacaktır.
Allah'tan adım suskunhanim amma yazdım has(aslında çok konuşkan bir insanım ama sessiz olmak istediğim bir zaman diliminde almıştım hesabı, böyle de kaldı)

Gece kahvesi baya iyiymiş. Uyurken zayıflama! Ben öyle içemem ama yemekten hemen sonra çok iyi gidiyor valla. Yanında da bir çikola... öhöm şey yani maden suyu falan. Yemekten sonra içsem bile bazen etkiler beni.
Ooo ben 3-4 ay önceye kadar önce kahvalti sonrası içerdim, ara öğünde içerdim bu sefer Nescafe klasik, akşam yemeğini geç yiyeceksem tutsun diye bir tane daha içerdim, akşam yemeği sonrası eşim çay içerken bir de sütlü kahve içerdim, yatmadan 1-2 saat önce de gece kahvesi şimdi 2 ye düşürdüm sayıyı hadi bazen 3 yanına özellikle Antep fıstıklı çikolata harika oluyor da yemiyoruz Cherry Mom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…