- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.641
Yeter ki isteyelim. S Suskunhanim nasıl bir sistem kurmuş öğrencileriyle? Ona göre biz de benzerini yapabiliriz olduğu kadar. Ortak bir saat ayarlarız herkesin uyabileceği. Tabii ortak saat diyince 10-11 de değil.Nasıl yapsak,normle donemwdim bende hala
He kalktım yazıp tekrar uyuyalımYeter ki isteyelim. S Suskunhanim nasıl bir sistem kurmuş öğrencileriyle? Ona göre biz de benzerini yapabiliriz olduğu kadar. Ortak bir saat ayarlarız herkesin uyabileceği. Tabii ortak saat diyince 10-11 de değil.
Hadi yaa25 aylık hala öperdimo değil de onu optukce oğlum ister(6 yaşında) onu da öperdim, vay ben nerelere gidem dostlar
Kaç yaşında ?ben de öyle büyüttüm oğlumu, baktım şimdi aynısını kızıma yapıyor
Canım hamik durumun varsa lahana içme derim ama?geç döllenme olabilir, test yaptığını okudum ama belli olmaz, bazen testten teste de değişiyor.testin birinde iki gün kala pozitif çıkmıştı başka testi iki gün sonra yaptım negatif çıktı hem de hamileyken
Bende ilk korunmayı bıraktıgımd 3 ay âdet olamamıştımHadi yaaakşam kan testi yaptırayım ben en iyisi. Çıkmazsa lahanaya abanirim
Aklıma dahi gelmemişti.He kalktım yazıp tekrar uyuyalım
Hep eski üyelere verilmiş ne güzel
Hadi yaaa neden acaba ya ben de mi öyle olcam kiBende ilk korunmayı bıraktıgımd 3 ay âdet olamamıştım
İşte motivasyon budurrrAklıma dahi gelmemişti.S Suskunhanim bize yol gösterebilir bence. Bir de zaten önemli olan verdiğimiz sözleri tutmak. Misal kendime kalsa buzdolabındaki tüm abur cuburu bitirmiştim şimdiye. Şu an annemin zorlamasına rağmen ablalarıma, arkadaşlarıma söz verdim, yarışmadayız eksiye düşmem lazım diyorum. Yarın kuzenim gelecek, o zaman yersin diyor ama yemeyeceğim!!
Eski üyelere hediye babında proluk mu veriliyor kizzHep eski üyelere verilmiş ne güzel
Ben de günde 2, bazen 3 türk kahvesi içiyorum. Ondan hemen dalamıyorum. Ama hem çok seviyorum hem de metabolizmayı baya hızlandırıyor. O yüzden içmemezlik edemem.S Suskunhanim erken kalkmaya ben de varım. Gün içinde daha çok şey yapma fırsatı bulurum
Akşamları da erken yatmam artık mecburi olurgerçi baya baya düzelttim sayılır. Ramazanda 6-7 leri buluyordu uyumam. Sabah uyuyordum
Dün mesela 1 de yattımuyumam 2 yi buldu ama olsun
Kız kahve içmediğim gün baş ağrım oluyor o kadar seviyorum ve içiyorum yaniBen de günde 2, bazen 3 türk kahvesi içiyorum. Ondan hemen dalamıyorum. Ama hem çok seviyorum hem de metabolizmayı baya hızlandırıyor. O yüzden içmemezlik edemem.Yapalım bu erken uyanma işini!
O zaman ben de varımBen de günde 2, bazen 3 türk kahvesi içiyorum. Ondan hemen dalamıyorum. Ama hem çok seviyorum hem de metabolizmayı baya hızlandırıyor. O yüzden içmemezlik edemem.Yapalım bu erken uyanma işini!
Gece kahvesi baya iyiymiş.Kız kahve içmediğim gün baş ağrım oluyor o kadar seviyorum ve içiyorum yanibenim gece kahvelerim vardı böyle yatağa gitmeden 1-2 saat önce içtiğim. Hiç de etkilemezdi uyurdum. Ama artık etkiliyo onu bıraktım sadece
Yuppii! Baya sağlıklı gençler olacağız. Çok heyecanlııO zaman ben de varım
Yeter ki isteyelim. S Suskunhanim nasıl bir sistem kurmuş öğrencileriyle? Ona göre biz de benzerini yapabiliriz olduğu kadar. Ortak bir saat ayarlarız herkesin uyabileceği. Tabii ortak saat diyince 10-11 de değil.
He kalktım yazıp tekrar uyuyalım
çok mantıklı canım, ne olur ne olmaz.sonradan ah vah etmektense... emin olmak lazimHadi yaaakşam kan testi yaptırayım ben en iyisi. Çıkmazsa lahanaya abanirim
Aklıma dahi gelmemişti.S Suskunhanim bize yol gösterebilir bence. Bir de zaten önemli olan verdiğimiz sözleri tutmak. Misal kendime kalsa buzdolabındaki tüm abur cuburu bitirmiştim şimdiye. Şu an annemin zorlamasına rağmen ablalarıma, arkadaşlarıma söz verdim, yarışmadayız eksiye düşmem lazım diyorum. Yarın kuzenim gelecek, o zaman yersin diyor ama yemeyeceğim!!
S Suskunhanim erken kalkmaya ben de varım. Gün içinde daha çok şey yapma fırsatı bulurum
Akşamları da erken yatmam artık mecburi olurgerçi baya baya düzelttim sayılır. Ramazanda 6-7 leri buluyordu uyumam. Sabah uyuyordum
Dün mesela 1 de yattımuyumam 2 yi buldu ama olsun
O zaman he diyorsanız cumartesiden baslayabilirimBen de günde 2, bazen 3 türk kahvesi içiyorum. Ondan hemen dalamıyorum. Ama hem çok seviyorum hem de metabolizmayı baya hızlandırıyor. O yüzden içmemezlik edemem.Yapalım bu erken uyanma işini!
Ooo ben 3-4 ay önceye kadar önce kahvalti sonrası içerdim, ara öğünde içerdim bu sefer Nescafe klasik, akşam yemeğini geç yiyeceksem tutsun diye bir tane daha içerdim, akşam yemeği sonrası eşim çay içerken bir de sütlü kahve içerdim, yatmadan 1-2 saat önce de gece kahvesiGece kahvesi baya iyiymiş.Uyurken zayıflama! Ben öyle içemem ama yemekten hemen sonra çok iyi gidiyor valla. Yanında da bir çikola... öhöm şey yani maden suyu falan. Yemekten sonra içsem bile bazen etkiler beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?