Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi iciciymissin her şeyin fazlası zarar, cikolatasizligin bilekaptan duymaasin

Camdan, balkondan bakmayı, camdan balkondan atlamak diye okudum Uykumuz açılsın derken ebedi uykuya gidecektim... Barış Özcan'ın o videolarını ben de izlemiştim hatta zincir posterini almıştım da... Gel gör ki tek başınayken yapmadım. Benim ayın 5'inde sınavım var. Kendime hedef koymam için mükemmel zamanlama olur. Cumartesi başlarsak da çok iyi olur. Kendimi mental olarak hazırlarım.

Oohh sen anlattıkça hoş oldum. Bu benim ne zamandır isteyip bir türlü hadi başlıyorum diyemedigim bir şeydi. Yapacaklarim da belli.
Kalkar kalkmaz üstümü değişip guzeel bir kahve yapıp 2 kuru meyveyle yemek ve 1-2 saat kitap okumak. Sonra günlüğümü yazmak o da 45 dk falan sürüyor (sırf vaktim kalmiyor diye aylardır yazmıyorum) sonra 10-11 civarı eşim uyanıyor. Onun uyanmasını da 9-10 a cekcem. Nasıl mı? Kahvaltı hazırlayip hadi kalkmazsan soğuk yersin diyerek miisss

Ben 3 tane içince kendime bağımlı derdim, amanın! En sevdiğim fıstıklı çikolata ve caramio... Odamdaki çöp kutusunda hala çöpü duruyor. Arada göz göze geliyoruz. Şimdilik geride bıraktım hepsini. Elbet bir gün dozunda yiyeceğiz. O güne kadar sabır...

Aman diyeyim vazgeçtim sen cama balkkna çıkma sakin ne sınavın var canım?
Zaten böyle süreli ve zorunlu hedeflerde daha kolay oluyor.ben de kitap için hedef koyuyorum kendime. Uykum gelince hemen kalkıp bı ortalığı topluyorum, uykum açılınca tekrar kitap.hem okumuş oluyorum hem de evim toplanıyor
Ha derseniz ki ne kadder de temiz bayandı yine dağıtıyor yine dagitiyorlar

Günlük yazan insanları ayrıca severim, sana yüsssss puan ben de hala tutarım hatta çocuklarıma da ayrı ayrı defter tutuyorum, aklında olsun

Bir de akşam kahve çay,hatta yeşil çay uyku kalitenizi olumsuz etkiler asla icmeyin
uykunuz kaliteli olmazsa da uyanamayiz
Evet evet sırf o yüzden kaldırdım akşam içtiğim her şeyi. Sadece su
İyi iciciymissin her şeyin fazlası zarar, cikolatasizligin bilekaptan duymaasin

İşte dozunda yemek mesele ben genelde ödül olarak 1 tepsi börek ya da canım tatlı çektiyse 3 dilim cheesecake falan yediğim için yerimde saydım hep şimdi yapamıyorum onu

Okul sınavı. Online olacak. Çok zorlamıyorlar şu karantina döneminde ama bizim bütün dersler aynı anda oluyor. 100 soru 120 dk şeklinde. Aynı üniversite sınavı gibi. Ona çalışıyorum şimdilerde. Burası da bir sarıyor bir sarıyor girmeden duramıyorum. Eğer hemen uygulamaya koyarsak herkes hedefine ulaşır. Mükemmel olur.

Ben de öyleyim. Bi kere bozunca çorap söküğü gibi... Çikolata yiyeyim, cipsin gözü yaşlı onun da tadına bakayım, kolasız da kuru kuru gitmez 2 yudum içeyim diye diye bu hallere düştüm işte.

Hadi yaaa neden acaba ya ben de mi öyle olcam ki
Benim strestendi
İşte motivasyon budurrr

Eski üyelere hediye babında proluk mu veriliyor kizz
tarısmalarda oy kullananlardan seciyorlar
erkenm kalkarsak en güzel odulu kendimize vermiş olucaz,özel zaman
O zaman ben de varım
sen zaten sabahcıydın noldu
Yuppii! Baya sağlıklı gençler olacağız. Çok heyecanlıı
bunun bi versiyonunuda bakım güzellik planı için yaparız onuda balpamuk iyi yapar
ben oyum işte kalkıp sonra uyuyanlardan
Oglum barış özcanı cok sever,dinleriz beraber ama bundan haber i yokmuş hangi video o atarmısın bi ara

Ne kadar da her yönden geliştiren bir grup olduk yahu

Kızlar denk geldi bi diğer takımların mesajına baktım 30 dk bahçe işi 200 merdiven inip çıkma falan diyo böyle şeyler hesaplanıyor mu
Edit: ahahaha geri aldım yazdığımı zaten kaptanmış o
Canim bahçe isi için bisey diyemem ama merdiven inip cikma cok etkili ben bi zamanlar yapıyordum ama şu aralar diz kapağında bi sıkıntı var yapamıyorum eskisi gibi

Bakıma da varım! Bizim gibi başka bir grup olduğunu zannetmiyorum.

Canım hayırlı olsun insallah hep güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…