Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ben de bir oturuşta yarım kilo baklavayı gomebilen bir insan olarak bı aldım bı verdim
Evet ben de çok severimm ortaokuldan beri tutuyorum ama her gün her gün yazmadigim için 4-5 tane defterim var
oy maşallah sana
Tıp okuyordun değil mi? Burası için de sınırlama koyabilirsin eğer çok zamanını alıyorsa

bakıp atayım canim
Canim bahçe isi için bisey diyemem ama merdiven inip cikma cok etkili ben bi zamanlar yapıyordum ama şu aralar diz kapağında bi sıkıntı var yapamıyorum eskisi gibi
7 katlı bı apartmanda günde kaç kere inip cikmaliyim? Okulda 65 doğumlu bı arkadaş var 5. Katta oturuyor, hiç asansör kullaaz,okzula hep yürüyerek gidip gelir, arabası var ama ilçe içinde gerekiyorsa bisikletini kullanır, gayet de formunds

Evet. Yani ara ara girince çok zamanımı almıyor. Ama bazen ucunu kaçırıyorum. Son birkaç günü çok aktif olamayabilirim. Ama cuma gününü iple çektiğim için biraz heyecanlıyım, ondan aktifim. Gerçi çoğunluk bu hafta salmış sanırım. Bu beni üzer...

Bence yükün olmadığı zamanlar merdivenleri kullanabilirsin

Ben staj yaptığım zamanlar hem asansörden korkuyordum hemde adım sayarim hep aktifti imza gibi ayak isleri olunca hemen bana verin diyordum bazen bodrum kattan 6. Kata kadar çıkıyordum basamak sayılarda baya fazlaydı ve sadece merdivenleri cok kullandigim için o ara bir kaç kilo vermiştim.
Merdiven kullanmayan bitiysen asansörü bırakabilirsin ama daha sonrasında öğrendikm ki fazla inip çıkmak menüskuse neden olabiliyormus

Yani ihtiyacin oldugu kadarını kullanman menfaatine asansörden korkarken 6-7 katı cok rahatlıkla çıkıp inebilirim şimdi 3 ten sonra soluğun kesiliyor tabi kolonunda etkisi vardır mutlaka

Kızlaaaarr yarın tartı var herkes akşam yemeğine gece öğününe dikkat etsin. Ben bu gece ekstradan bacak hareketleri vs de yapacağım listede değilim ama olsun 62leri görme hedefim vardı 63.0a kadar dayandım yarın artık kısmetse göreceğim diye ümit ediyorum

Tebrik ederim ya listedeki arkadaşlar firarda sen böyle dikkatlisin zayıflayan kim olacak söylemeye gerek yok

Canım ramazanda düzenim bozuldu sabah 6da uyuya uyuya
Canim bahçe isi için bisey diyemem ama merdiven inip cikma cok etkili ben bi zamanlar yapıyordum ama şu aralar diz kapağında bi sıkıntı var yapamıyorum eskisi gibi
Evet merdiven gerçekten etkili

Salmış mi ben fark etmedim öyle değildir inşallah
Acelem ve yüküm olmadığında merdivenden cikiyorum ama günlük 4-5 kere inip çıksam(üst üste değil tabi) faydasını görürüm menisküs de olmam inşallah,abartmış olmam değil mi

Birkaç kişi o minvalde bir şeyler demişti, ama inşallah yanlış anlamışımdır. Yarın göreceğiz. :)

Tebrik ederim ya listedeki arkadaşlar firarda sen böyle dikkatlisin ✌ zayıflayan kim olacak söylemeye gerek yok
Oyle deme kız bizde ilk haftalar çok gayretliydik. Sonradan böyle olduk. Bi hızla geldik ama arkası gelmedi haftada 1 kilo veririm diyordum 200 gr mi geçemedim

4 beş kereyi çıkabilirsen üst use bi kerede cok daha etkili olur ara katlarsa bi soluklan su şişende yanında dursun çünkü insan gercekten susuyor

Hatta sayıları gun günde çoğalabilirsin ilk defada çıkmak seni yorabilir

Bende bir ara apartmanın merdivenleri çıkıyordum sonra baseni büyütüyor dediler bırakmıştım. Ama doğru mu hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…