- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.701
Hepimiz önce kendimiz sonra takımımız için kilo veriyoruz kaptanımTebrik ederim ya listedeki arkadaşlar firarda sen böyle dikkatlisin ✌ zayıflayan kim olacak söylemeye gerek yok
Bende onu duymuştum ince tedirgin oldum sonra ne alaka dedim ev iki katli müstakil ara merdivenler hali serili yani inip çıktıkça aşağıya doğru kayıyor sinirlerim bozuluyor yoksa bende inip çıkacaktımBende bir ara apartmanın merdivenleri çıkıyordum sonra baseni büyütüyor dediler bırakmıştım. Ama doğru mu hiç bilmiyorum.
Merhaba menüm kahvaltı 2 dilim cavdarvekmegine beyaz peynirli tost çay 2 ceviz öğle ton balıklı salata yeşilçay akşam mercimek çorbası tavuk sote(4 yk) 1 dilim ekmek ilave 45 dk yürüdümŞekersiz 21 Gün Programı
1. Gün Tamamlandı ☑
Cherry Mom 1. Gün ☑
@Calypso95 1. Gün ☑
S Suskunhanim 2. Gün ☑ (patates yasak canım)
@0zlem 3. Gün ☑
eymosumcum menü paylaşımı yapılmadı
balpamuk 1. Gün ☑
@Tempus 1. Gün ☑
Maariftakvimi 1. Gün ☑
EceZ 1. Gün ☑
@pacman 1. Gün ☑
birsevgi 1. Gün ☑
Bazı arkadaşlar önden başladığı için onları 1. Günden başlatmak istemedim, kendi günlerini yazdım
Ay inşallah öyle değildirBirkaç kişi o minvalde bir şeyler demişti, ama inşallah yanlış anlamışımdır. Yarın göreceğiz. :)
Himm mantikli canım, yarın başlayayım inşallah4 beş kereyi çıkabilirsen üst use bi kerede cok daha etkili olur ara katlarsa bi soluklan su şişende yanında dursun çünkü insan gercekten susuyor
Hatta sayıları gun günde çoğalabilirsin ilk defada çıkmak seni yorabilir
Ben de duymuştum ama ne kadar doğru acabaBende bir ara apartmanın merdivenleri çıkıyordum sonra baseni büyütüyor dediler bırakmıştım. Ama doğru mu hiç bilmiyorum.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım, her şeyin bir vakti var elbetKızlar kan testim <0.100 çıktı sadece gecikme yaşıyorum yani
Aynen öyleHakkında hayırlısı olsun inşallah canım, her şeyin bir vakti var elbet
Benim basenler büyük zaten ne olur ne olmaz dedim bıraktım. Bir de çok yorucuydu bahane bulunca bıraktımBende onu duymuştum ince tedirgin oldum sonra ne alaka dedim ev iki katli müstakil ara merdivenler hali serili yani inip çıktıkça aşağıya doğru kayıyor sinirlerim bozuluyor yoksa bende inip çıkacaktım
Bisey diyeyim bundan 4 yıl kadar önce sadece kendi yaptığım diyet ve yürüyüşle 105 ten 80 kiloya düşmüştüm
:))))Oyle deme kız bizde ilk haftalar çok gayretliydik. Sonradan böyle olduk. Bi hızla geldik amaarkası gelmedi haftada 1 kilo veririm diyordum 200 gr mi geçemedim
Faydalı yere gitti cnm neyseki. Yardım için harcanıyormuş ücret
Kaçta uyuyorsunuz peki?Hayatta çok özendiğim şeylerden birisi ama alarmı duysam da asla o yataktan kalkamıyorum.
Lahana?östrojen?Aynen öyleşimdi o adeti sokturmek için bir seyler yapmak lazim
Ben bugün annemlerin 3 katlı evi 50 kere çıktımBende bir ara apartmanın merdivenleri çıkıyordum sonra baseni büyütüyor dediler bırakmıştım. Ama doğru mu hiç bilmiyorum.
Sabah yürüyüş keyfi
Faydalı yere gitti cnm neyseki. Yardım için harcanıyormuş ücret
Kuzum U Umudumvar07 ve A ataninbitanesii ni çıkarabilirsin eklenecek yok zaten sagolCherry Mom Menü listesinde ekleme veya silme yapılacak mı? Yeni gelen, Menü paylaşan arkadaşları hep ekledim sanırım
Bildirim geldi ya ordan dönebilirsin benceAaaaa ben şokkkkAy çok sevindim yaaa Mesajını okuyunca bir baktım aaaa proyum. Yaaa kime teşekkür etmeliyiiimmm Nasıl mutlu oldum şu an ki bugün inanılmaz yorulmuştum ve moralman da dipteydim! Doping oldu resmen!
Bende biraz daha yürüyecektim ama ayaklarım acıdı sabaha bu ayaklar lazım dedim yarına sakladımBen bugün annemlerin 3 katlı evi 50 kere çıktım
İnşallah büyümez basenlergerçi biisklet içinde öyle diyorlardı benim baya küçüldü.
Bugün toplamda da 2 buçuk saat koşu- yürüyüs yaptım. sabah kardio yaptım
Akşam yemeği 5 de kapattım
Maydanoz suyu içtim yeşil çay içtim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?