Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende bir ara apartmanın merdivenleri çıkıyordum sonra baseni büyütüyor dediler bırakmıştım. Ama doğru mu hiç bilmiyorum.
Bende onu duymuştum ince tedirgin oldum sonra ne alaka dedim ev iki katli müstakil ara merdivenler hali serili yani inip çıktıkça aşağıya doğru kayıyor sinirlerim bozuluyor yoksa bende inip çıkacaktım

Bisey diyeyim bundan 4 yıl kadar önce sadece kendi yaptığım diyet ve yürüyüşle 105 ten 80 kiloya düşmüştüm

Merhaba menüm kahvaltı 2 dilim cavdarvekmegine beyaz peynirli tost çay 2 ceviz öğle ton balıklı salata yeşilçay akşam mercimek çorbası tavuk sote(4 yk) 1 dilim ekmek ilave 45 dk yürüdüm

Birkaç kişi o minvalde bir şeyler demişti, ama inşallah yanlış anlamışımdır. Yarın göreceğiz. :)
Ay inşallah öyle değildir
Himm mantikli canım, yarın başlayayım inşallah

Benim basenler büyük zaten ne olur ne olmaz dedim bıraktım. Bir de çok yorucuydu bahane bulunca bıraktım

Oyle deme kız bizde ilk haftalar çok gayretliydik. Sonradan böyle olduk. Bi hızla geldik ama arkası gelmedi haftada 1 kilo veririm diyordum 200 gr mi geçemedim
:))))
Canım ama benim bahsettiğim o değil sen istikrarınla kilo verenler tarafındasın burada sürekliliği yakalamayanlardan bahsetmek istemiştim sen takıma girdiğinden beri paylaşım menü kilo verme sorumluluk acısından çalışkan öğrnci modundasın

Bende bir ara apartmanın merdivenleri çıkıyordum sonra baseni büyütüyor dediler bırakmıştım. Ama doğru mu hiç bilmiyorum.
Ben bugün annemlerin 3 katlı evi 50 kere çıktım
İnşallah büyümez basenler gerçi biisklet içinde öyle diyorlardı benim baya küçüldü.
Bugün toplamda da 2 buçuk saat koşu- yürüyüs yaptım. sabah kardio yaptım
Akşam yemeği 5 de kapattım
Maydanoz suyu içtim yeşil çay içtim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Faydalı yere gitti cnm neyseki. Yardım için harcanıyormuş ücret

Aaaaa ben şokkkk Ay çok sevindim yaaa Mesajını okuyunca bir baktım aaaa proyum. Yaaa kime teşekkür etmeliyiiimmm Nasıl mutlu oldum şu an ki bugün inanılmaz yorulmuştum ve moralman da dipteydim! Doping oldu resmen!

Aaaaa ben şokkkk Ay çok sevindim yaaa Mesajını okuyunca bir baktım aaaa proyum. Yaaa kime teşekkür etmeliyiiimmm Nasıl mutlu oldum şu an ki bugün inanılmaz yorulmuştum ve moralman da dipteydim! Doping oldu resmen!
Bildirim geldi ya ordan dönebilirsin bence

Bende biraz daha yürüyecektim ama ayaklarım acıdı sabaha bu ayaklar lazım dedim yarına sakladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…