- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.721
Tm sende sağol
Bana teşekkür edebilirsinAaaaa ben şokkkkAy çok sevindim yaaa Mesajını okuyunca bir baktım aaaa proyum. Yaaa kime teşekkür etmeliyiiimmm Nasıl mutlu oldum şu an ki bugün inanılmaz yorulmuştum ve moralman da dipteydim! Doping oldu resmen!
Ay reklamını yaptım resmenn agva burası canım gitmiişsinizdir ?Ay sen nerdesin emnis, burası neresiiii???içim açıldı...❤
Ay evet
@Leyl-i-fer canım bahsettiğim bu
Ay senin cidden haberin yokYaaa çok teşekkür ederim çok mutlu oldum.Mehfam bana hediye edildiğini nasıl anladınız yahu? Kusura bakmayın artık cehaletim için. Satın almış olabilirdim diye soruyorum. Bir de neye göre pro oldum acaba?
Ay reklamını yaptım resmenn agva burası canım gitmiişsinizdir ?
Onlar istese dünyayı bile kurtarabilir, inanıyorum.Ah ben de yaa... O saatte yataktan kalkmak nasıl bir başarı....
Soru işarti gitmiş oldu hayırlısı olsun canım bu demek oluyor ki daha fit bir hamile olacaksın zaman geldi sanaKızlar kan testim <0.100 çıktı sadece gecikme yaşıyorum yani
Kafayı yemedim henüz (sanırım)
Sizin nasıl geçiyor?
Menü paylaştın sanırım diye heyecanla sayfaya gitmiştim
Onlar istese dünyayı bile kurtarabilir, inanıyorum.Bu arada tebrik ederiim pro üye olmuşsun.
Ah canım bugün emrede beni delirtti ne yapsam zırladı durdu sonra çektim gittim koltukta uyuyakalmisBugün itibariyle sıyırmama az kaldı. Birisi beni çok zorluyor. Şimdi anneannesine getirdim. Bugün ağladım yaa delirtti beni. Evde çizilmedik duvar bırakmadı. Çalışan biri olsaymışım mahvolmuşum. Bugün bütün gün iş için gerekli olan düzenlemeleri yapmam gerekti. Kafam kazan gibi oldu. Ben bilgisayara bakıp konuya adapte olmaya çalışırken evde sürekli bir olay! Ya delirecektim mahvetti beni bugün...İşte bizde de böyle...Neyse ki pro olmuşum içimde çocuksu bir sevinç oldu şu an itibariyleBugün bana tek iyi gelen şey bu oldu.
Bende bir ara apartmanın merdivenleri çıkıyordum sonra baseni büyütüyor dediler bırakmıştım. Ama doğru mu hiç bilmiyorum.
Gerçekten çok tatlı iyi dedinTeşekkür ederim tatlı pacmancim.❤
AynenStep yapanlar için de aynı şeyi söylerlerdi. İnanmıyorum her şeyin modası oluyor. Miyadı dolunca hemen çamurluyorlar yenilere yer açmak için.
Ah canım bugün emrede beni delirtti ne yapsam zırladı durdu sonra çektim gittim koltukta uyuyakalmisderdi uykuymuş delinin
Anlamadım ne demek istediğiniLahana?östrojen?
Evet yaSoru işarti gitmiş oldu hayırlısı olsun canım bu demek oluyor ki daha fit bir hamile olacaksın zaman geldi sana
Boşver unut gitsin yarına birşey kalmazEvet benim kızımında uykusu gelince saçma sapan ağlaması olur asla susmaz, delirtir. Ama bugün gerçekten başka bir şeydi. Bana da delirme çıldırma geldi ama inan çıldırmaya halim yoktu. Bazen o kadar yaralanmış gibi hissediyorum ki sesim bile çıkmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?