Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay senin cidden haberin yok
Yemek yarışmasında oy verdin galiba ordan glmiş
Kazen bildirim attı

Kafayı yemedim henüz (sanırım)
Sizin nasıl geçiyor?

Bugün itibariyle sıyırmama az kaldı. Birisi beni çok zorluyor. Şimdi anneannesine getirdim. Bugün ağladım yaa delirtti beni. Evde çizilmedik duvar bırakmadı. Çalışan biri olsaymışım mahvolmuşum. Bugün bütün gün iş için gerekli olan düzenlemeleri yapmam gerekti. Kafam kazan gibi oldu. Ben bilgisayara bakıp konuya adapte olmaya çalışırken evde sürekli bir olay! Ya delirecektim mahvetti beni bugün...İşte bizde de böyle...Neyse ki pro olmuşum içimde çocuksu bir sevinç oldu şu an itibariyle Bugün bana tek iyi gelen şey bu oldu.

Ah canım bugün emrede beni delirtti ne yapsam zırladı durdu sonra çektim gittim koltukta uyuyakalmis derdi uykuymuş delinin

Bende bir ara apartmanın merdivenleri çıkıyordum sonra baseni büyütüyor dediler bırakmıştım. Ama doğru mu hiç bilmiyorum.

Step yapanlar için de aynı şeyi söylerlerdi. İnanmıyorum her şeyin modası oluyor. Miyadı dolunca hemen çamurluyorlar yenilere yer açmak için.

Ah canım bugün emrede beni delirtti ne yapsam zırladı durdu sonra çektim gittim koltukta uyuyakalmis derdi uykuymuş delinin

Evet benim kızımında uykusu gelince saçma sapan ağlaması olur asla susmaz, delirtir. Ama bugün gerçekten başka bir şeydi. Bana da delirme çıldırma geldi ama inan çıldırmaya halim yoktu. Bazen o kadar yaralanmış gibi hissediyorum ki sesim bile çıkmıyor.

Boşver unut gitsin yarına birşey kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…