- 23 Mart 2016
- 31.186
- 92.563
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.741
Hamileyken içilmemesi gereken tüm bitki çayları i içAynen öyleşimdi o adeti sokturmek için bir seyler yapmak lazim
Ben sevmem youteber falan ama barış ozcana o gözle bakamıyorum bile,gerçekten alanında gayet basarilileylim ben de çok sıkı takipçisiyim ve kızıma da izletiyorum. Çok faydalı bilgiler paylaşan, deniz derya biri zaten Barış Özcan.
Hamileyken içilmemesi gereken tüm bitki çayları i içtakımda bı attar vardı yanlış hatırlamıyorsam,yardım edecektir
Menüm;
10:00
2 ince dilim kavun
2 parça peynir
1 dilim ekmek
17:30
Fırında balık
3 yk bulgur pilavı
Semiz otlu salata
2,5 L su
2 t.kahvesi
2 kupa çay
1 Maden suyu
Spor;
Sadece 3000 adım
Şekersiz 4. Gün
Bugün neler neler reddettim bir bilseniz.Bu iradem hep devam eder inşallah.
Felaketi çağırmayayım ama makarna sade değilse ödem yapabilir sabahaÖğle: (13.00)
-2 yumurtalı omlet
-1 avuç içi tahıllı ekmek
-1 karabuğday patlağı üzerine krem peynir
-1 dilim hindi füme
Ara:
-2 yk şekersiz granola
-1 kase yoğurt
Akşam:
-1 adet Karnıyarık (fırında)
-5 yk makarna
Spor: Yok.
Makarna sade değilse derken? Yağ ve tuz ile pistiginde ödem yapmıyor ama soslu olunca ödem mi yapıyor?ben baharatliyi çok severim de normaldeBravooo canımm devam edersin sen ileride alışırsında reddetmek daha kolay olur ✌
Felaketi çağırmayayım ama makarna sade değilse ödem yapabilir sabaha
Hamileyken içilmemesi gereken tüm bitki çayları i içtakımda bı attar vardı yanlış hatırlamıyorsam,yardım edecektir
Ben sevmem youteber falan ama barış ozcana o gözle bakamıyorum bile,gerçekten alanında gayet basarili
birsevgi maydonz iyi geliyormus.robotta çekip iciliyormus baksana bı netten,geç olmadan denersen belki işe yarar sabaha
Sabah
1 küçük tabak karpuz
5-6 dilim peynir
Öğle
2 küçük kase mercimek çorbası
1 wasa 1 dilim peynir
Akşam
1 büyük tabak salata
Şu iki litre uyuyuncaya kadar içerim
2 saat yürüyüş uyumaya kadarda ne kadar yapabilirsem zıp zıp ve bölgesel yapicam
28 Mayıs Menü
Sabah: 1 fincan yeşil çay + 2 haşlanmış yumurta + 60 gr beyaz peynir + roka maydanoz
Öğle: 1 kupa mercimek çorbası pulbiberli limonlu
Akşam: Yarım kupa mercimek çorbası pulbiberli limonlu + 1 küçük kase pulbiberli sirkeli yoğurt + 1 salatalık
Gece: 1 soda (birazdan içeceğim şimdiden yazdım)
28 Mayıs Spor
40 dk yürüyüş
20 squat
Tartının son günü diye kısabildiğim kadar kıstım salatayı iptal ettim öğlende tek çorba içtim. Allahım sen yarın 62leri görmeyi nasip et yarabbi
Sabah: Hep aynıama yazıyorum. 35 gr peynir, 20 gr ceviz, 2 form etimek, kırmzı biber, salatalık, marul, yeşil çay
Öğle: 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı taze fasulye (sularını yemedim), 150 gr yoğurt
Ara: 20 gr hurma, 1 sade türk kahvesi
Akşam: 1 kepçe çorba, 110 gr tavuk ızgara, patlıcan salatası
Akşam yemeğinden sonra 1 türk kahvesi daha içtim. Yanında da maden suyu. Her öğünden önce 2 bardak su içtim. 2 litre ediyor herhalde.
Şu aralar ders çalışmak zorunda olduğum için spor yapamıyorum. Ama telafi edeceğiim.
Menüm;
10:00
2 ince dilim kavun
2 parça peynir
1 dilim ekmek
17:30
Fırında balık
3 yk bulgur pilavı
Semiz otlu salata
2,5 L su
2 t.kahvesi
2 kupa çay
1 Maden suyu
Spor;
Sadece 3000 adım
Şekersiz 4. Gün
Bugün neler neler reddettim bir bilseniz.Bu iradem hep devam eder inşallah.
Şeker orucu 3. Gün menüm:
Sabah(5 kusur) sütlü kahve ve 3 cevizli incir
7.30 kahvaltı sahanda yumurta (ay yanında ne yedim bilmiyorum ama zararlı bir şey yemedim)
12 gibi 2-3 erik ve bir kaç dilim elma
5 gibi bamya çorbası,yeşillik,bir kase yoğurt
2 yeşilçay
Yatmadan suyum 2 lt adımın da8000 olur(şimdi 7500 kusur, özellikle spor yapmadim bugün ödem yapmasın diye)
Cherry Mom
Bugünkü menüm
Kahvaltı 2 dilim peynir, söğüş,şekersiz çay
Ara sade kahve, yeşil elma
Akşam 3 yk domatesli bulgur pilavı, 2 çatal humus, salata, bi küçük kase yoğurt
Sade soda
Su içiyorum halâ
Kahvaltı
1/4 çeyrek yufka ekmek
1 sahanda yumurta
1 dilim peynir
Domates - salatalık
Ara
1 bardak süt
Öğle
1 kase çorba
6 kaşık sebze yemeği
Yoğurt
Ara
12 çilek
Akşam
200 gr hamsi
Salata
1 kase çorba
Ara
1 küçük dilim kavun
3 lt su
7000 adım
Menüm
Sabah haşlanmış yumurta 7 zeytin 1 dilim peynir bol maydanoz 1 dilim tbe
Ara yarım muz
Akşam zeytinyağlı patlıcan ve çorba
Spor
30 dk cardio
Toplam 2.5 saat yürüyüş sabah ve ikindi iki sferde yürüdüm
50 kere 3 katlı evi çıktım şimdi basamakları sayıp hesap yapacagim
Öğle: (13.00)
-2 yumurtalı omlet
-1 avuç içi tahıllı ekmek
-1 karabuğday patlağı üzerine krem peynir
-1 dilim hindi füme
Ara:
-2 yk şekersiz granola
-1 kase yoğurt
Akşam:
-1 adet Karnıyarık (fırında)
-5 yk makarna
Spor: Yok.
Canım geç oldu birini seç,mideni de bozma.Bildiğim tüm yöntemleri deneyeceğim
birsevgi maydonz iyi geliyormus.robotta çekip iciliyormus baksana bı netten,geç olmadan denersen belki işe yarar sabaha
Zıpla sevgi
Geçen kim di ya öyyle zıplayan zıplayan adet oldu
Civanperçemi içebilirsinya da hemen bi kas gevşetici vs iç onlar da oluyor .. kişiye göre de değişiyor işte
Lahana suyunda östrojen varmış adete etkisi olur sanırımCherry Mom iyi deneyimlemişti onu
Kızlar lahana maydanoz hepsini biliyorum ve yapmak için test yapmayı bekliyodumAma kesin yok dimi sevgi
Şekersiz 21 gün Programı
2. Gün
Gün özeti
Cherry Mom 2. Gün ☑
Calypso95 2. Gün ☑
S Suskunhanim 3. Gün ☑
0zlem 4. Gün ☑
eymosumcum menü paylaşımı yapılmadı
balpamuk 2. Gün ☑
Tempus 2. Gün ☑
Maariftakvimi 2. Gün ☑
EceZ 2. Gün ☑
pacman 2. Gün ☑
İçme ozman canımKızlar lahana maydanoz hepsini biliyorum ve yapmak için test yapmayı bekliyodum
İşte sonuç 0.100 çıktı bu gebelik yok anlamına geliyormuş. Benim adetim bugün itibariyle 3. Gün gecikmesini bitirdi yarın 4 gün gecikmiş olacak. Ama geç döllenme varsa gecikmenin 10. Günü anca çıkar diyenler de oldu. O yüzden pek bilmiyorum da aslında ne yapacağımı. Zararı olur mu ki sizce lahana ya da maydanoz suyunun?
İyi geceeler canım veee kolay gelsin eğitimdeCanım geç oldu birini seç,mideni de bozma.
Ve ben uykuya geç bile kaldıkkızıma tuvalet eğitimine başladım, gece bakalım nasıl olacak cümleten hayırlı geceler ♥
büyük geçmiş olsun..Canım keşke benim sıkıntım sadece insulin direnci olarak kalsaydı. Ama malesef dikkat etmedigim için ilaç da kullanmadığım için. Tip 2 diyabete kadar ilerlerledi.Açlık şekerim 260 lara cıktı. Tokluğu hiç yazmıyorum bile. Yine dikkat etmesem tip1 bile olabilirmiş.
insulin direnci yeni ortaya çıkan bir durumsa ve degerler cok yuksek degilse. Duzenli spor ve saglikli beslenmeyle kilo verilebilir ve değerler normale dönebilir. Benimde 8 yıl önce öyleydi diyet ve sporla kilo verip değerlerim düzene girmişti. Ama sonra kendimi bıraktım. Değerlerim her yil azar azar yükselmeye başladı. 8 yil sonra da bu duruma geldim işte.
Bunu utanarak yazıyorum doyma hissi olmuyor,hep aç hissediyorum kendimi bu konuda çok zorluyorum kendimi malesef..
Sende de bununla ilgili bir sıkıntı varsa sakın ihmal etme.
Sabah kalkıp iyi bir ter atayım yeter artıkİçme ozman canım ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?