Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bravooo canımm devam edersin sen ileride alışırsında reddetmek daha kolay olur

Felaketi çağırmayayım ama makarna sade değilse ödem yapabilir sabaha

Sade makarna yedim. Ben sana sözümü tuttum emniscim sen rahat ol. Baktım hedefin de altına düştüm, az makarnadan bir şey olmaz dedim. Takımın yeni hilali benim. Hilal artık kayan yıldızlarda C Cagrihilal1

Vayyyyyy sizin bu çekişmeniz bize yarayacak tabi sizede
Çok sevindim pamukcum teşekkür ederim cidden ♥

Beslenme düzeninin bir anda değişmesi de adet düzensizliği yapıyor sevgicim.

Canım normalde bu değerlere gore hamile değilsin ama bi arkadaşım değeri 60lardayken ilaç alıp almamak için bi kadin dogum uzmanı tanidiginibaramis normalde gebe olarak kabul edilmeyen cok kucuk bi değer ama arkadaşı bi 56 dan sonra şüpheli bakıyoruz bekle demisti bir kac gun simdi çocuğu 1 yasinda

Hayırlı olsun canim proluğun

Tükkani açıyorum
Vaktiniz ve aakıbetinin hayr ola canlar
Kizimda uyanınca kaçmam zaman aldı biraz
Bugün sütlü kahvemden önce yeşilçay içeceğim, içine de bir çay kaşığı elma sirkesi.bakalim sonuçlar nasıl olacak
Elim ayağım sis henüz, bir iki saat sonra da tartilirim(ay rüyama girdi ya sormayın okula gidiyor musun tartilmayi unutup listeye almıyordu uz beni) Cherry Mom kaptanim

Ama değer sıfırın altında şuan, 8den itibaren katlanmaya başlıyor hamilelik durumunda canim
Ay ben de tukkan aciyom diye sevinirim, acmiysin ya

İstersen biraz daha bekle tartı dwgisebilir

Güünaayydıınn

0.060 mı direk 60 mi canım
Tükkana çırak geldiii

Şekersiz 3. Günümüzün açılışını yapıyorum ben de ayrıca bugüün walk Challenge günü haydi bakalımmmm all together all together

Vaavvv süpersin, bak ne güzel de uyanıyor ondan değil mi
Ay ben unuttum yürüyüşüiyi ki hatırlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…