- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.761
Kızlar bu hafta +gelene süper bir ceza buldum2 kişi + gelirse cezayı paylaşacaklar 3 kişinin + gelme durumunu ise düşünmüyorum
Yani ne yapın edin eksi gelin angarya varya kesin zor gelecek çok pişman olursunuz
C Cagrihilal1
nrmyn
@Calypso95
birsevgi
@KuruPapatya
balpamuk
@Ceylansnn
@hanmeli
Artı gelme ihtimalin mi varkaptancım yapma etmeee
Bravooo canımm devam edersin sen ileride alışırsında reddetmek daha kolay olur
Felaketi çağırmayayım ama makarna sade değilse ödem yapabilir sabaha
Aynen canımSabah kalkıp iyi bir ter atayım yeter artık
VayyyyyySade makarna yedim. Ben sana sözümü tuttum emniscim sen rahat ol. Baktım hedefin de altına düştüm, az makarnadan bir şey olmaz dedim. Takımın yeni hilali benim. Hilal artık kayan yıldızlardaC Cagrihilal1
Kızlar lahana maydanoz hepsini biliyorum ve yapmak için test yapmayı bekliyodum
İşte sonuç 0.100 çıktı bu gebelik yok anlamına geliyormuş. Benim adetim bugün itibariyle 3. Gün gecikmesini bitirdi yarın 4 gün gecikmiş olacak. Ama geç döllenme varsa gecikmenin 10. Günü anca çıkar diyenler de oldu. O yüzden pek bilmiyorum da aslında ne yapacağımı. Zararı olur mu ki sizce lahana ya da maydanoz suyunun?
Vayyyyyysizin bu çekişmeniz bize yarayacak tabi sizede
Çok sevindim pamukcum teşekkür ederim cidden ♥
Bende senin gibiyim ama takımdaki herkes bundan memnun mu bilmiyorumBen teşekkür ederim, beni başı boş bırakmadın hiç. Senin gibi sıkı bir kaptanım olmasaydı ben iflah olmazdım. Sağol canım benim.
Canım normalde bu değerlere gore hamile değilsin ama bi arkadaşım değeri 60lardayken ilaç alıp almamak için bi kadin dogum uzmanı tanidiginibaramis normalde gebe olarak kabul edilmeyen cok kucuk bi değer ama arkadaşı bi 56 dan sonra şüpheli bakıyoruz bekle demisti bir kac gun simdi çocuğu 1 yasindaKızlar lahana maydanoz hepsini biliyorum ve yapmak için test yapmayı bekliyodum
İşte sonuç 0.100 çıktı bu gebelik yok anlamına geliyormuş. Benim adetim bugün itibariyle 3. Gün gecikmesini bitirdi yarın 4 gün gecikmiş olacak. Ama geç döllenme varsa gecikmenin 10. Günü anca çıkar diyenler de oldu. O yüzden pek bilmiyorum da aslında ne yapacağımı. Zararı olur mu ki sizce lahana ya da maydanoz suyunun?
Sen olmuşsun kaptanAna sayfada biri pogaca yedim diyeti bozdum aferin bana yazmış tanımadığım kadına sopayı cıkarıvercektim gidişat kötüherkesi takımdan sanıyorum
Hayırlı olsun canim proluğunBugün itibariyle sıyırmama az kaldı. Birisi beni çok zorluyor. Şimdi anneannesine getirdim. Bugün ağladım yaa delirtti beni. Evde çizilmedik duvar bırakmadı. Çalışan biri olsaymışım mahvolmuşum. Bugün bütün gün iş için gerekli olan düzenlemeleri yapmam gerekti. Kafam kazan gibi oldu. Ben bilgisayara bakıp konuya adapte olmaya çalışırken evde sürekli bir olay! Ya delirecektim mahvetti beni bugün...İşte bizde de böyle...Neyse ki pro olmuşum içimde çocuksu bir sevinç oldu şu an itibariyleBugün bana tek iyi gelen şey bu oldu.
Ama değer sıfırın altında şuan, 8den itibaren katlanmaya başlıyor hamilelik durumunda canimCanım normalde bu değerlere gore hamile değilsin ama bi arkadaşım değeri 60lardayken ilaç alıp almamak için bi kadin dogum uzmanı tanidiginibaramis normalde gebe olarak kabul edilmeyen cok kucuk bi değer ama arkadaşı bi 56 dan sonra şüpheli bakıyoruz bekle demisti bir kac gun simdi çocuğu 1 yasinda
Ay ben de tukkan aciyom diye sevinirim, acmiysin yaGünaydın kızlar bi heyecan tartıldım kilo 109.2
Giden 1.100 açıkçası cok heyecanlıydım daha iyi bi sonuç bekliyordum artik hareketleri sporu çoğaltmaya karar verdim kendimi bitki çayı icmeyede zorlayacam
İstersen biraz daha bekle tartı dwgisebilirGünaydın kızlar bi heyecan tartıldım kilo 109.2
Giden 1.100 açıkçası cok heyecanlıydım daha iyi bi sonuç bekliyordum artik hareketleri sporu çoğaltmaya karar verdim kendimi bitki çayı icmeyede zorlayacam
0.060 mı direk 60 mi canımCanım normalde bu değerlere gore hamile değilsin ama bi arkadaşım değeri 60lardayken ilaç alıp almamak için bi kadin dogum uzmanı tanidiginibaramis normalde gebe olarak kabul edilmeyen cok kucuk bi değer ama arkadaşı bi 56 dan sonra şüpheli bakıyoruz bekle demisti bir kac gun simdi çocuğu 1 yasinda
Tükkana çırak geldiiiTükkani açıyorum
Vaktiniz ve aakıbetinin hayr ola canlar
Kizimda uyanınca kaçmam zaman aldı biraz
Bugün sütlü kahvemden önce yeşilçay içeceğim, içine de bir çay kaşığı elma sirkesi.bakalim sonuçlar nasıl olacak
Elim ayağım sis henüz, bir iki saat sonra da tartilirim(ay rüyama girdi ya sormayınokula gidiyor musun tartilmayi unutup listeye almıyordu uz beni ) Cherry Mom kaptanim
Vaavvv süpersin, bak ne güzel de uyanıyor ondan değil miGüünaayydıınn
0.060 mı direk 60 mi canım
Tükkana çırak geldiii
Şekersiz 3. Günümüzün açılışını yapıyorum ben deayrıca bugüün walk Challenge günü haydi bakalımmmm all together all together
Vaavvv süpersin, bak ne güzel de uyanıyor ondan değil mi
Ay ben unuttum yürüyüşüiyi ki hatırlattın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?