- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.781
Dune göre erken uyandigin 1 saat bile kardırUyandım vallahi ama 5 değil 6 da
Akşam 10-11 de bayılırım artıkDune göre erken uyandigin 1 saat bile kardır
GünaydınTükkani açıyorum
Vaktiniz ve aakıbetinin hayr ola canlar
Kizimda uyanınca kaçmam zaman aldı biraz
Bugün sütlü kahvemden önce yeşilçay içeceğim, içine de bir çay kaşığı elma sirkesi.bakalim sonuçlar nasıl olacak
Elim ayağım sis henüz, bir iki saat sonra da tartilirim(ay rüyama girdi ya sormayınokula gidiyor musun tartilmayi unutup listeye almıyordu uz beni ) Cherry Mom kaptanim
Günaydın canım tebrikler ilerleyen saatlerde tartılma imkânın var mı sonra tartılınca sende de baya düşüş oluyorduGünaydın kızlar bi heyecan tartıldım kilo 109.2
Giden 1.100 açıkçası cok heyecanlıydım daha iyi bi sonuç bekliyordum artik hareketleri sporu çoğaltmaya karar verdim kendimi bitki çayı icmeyede zorlayacam
Ooo kimleri görüyoruzzzGüünaayydıınn
0.060 mı direk 60 mi canım
Tükkana çırak geldiii
Şekersiz 3. Günümüzün açılışını yapıyorum ben deayrıca bugüün walk Challenge günü haydi bakalımmmm all together all together
Gunaydin canim evden ciktimda cikmadan once bi daha tartildim 108.9 duGünaydın canım tebrikler ilerleyen saatlerde tartılma imkânın var mı sonra tartılınca sende de baya düşüş oluyordu
Canim 2 buçuk gibi uyandim bi daha uyuyamadım 1.5 saat kadar durağa yürüdüm dolmuş bekliyorum ise gitmek için
Tüm hafta boyunca bildirimlerini eksiksiz yapan22-29 Mayıs Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
Maariftakvimi
Ceylansnn
birsevgi
K KuruPapatya
C Cagrihilal1
hanmeli
nrmyn
Tempus
Calypso95
balpamuk
B bluuee
S Suskunhanim
EceZ
0zlem
pacman
eymosumcum
fancynancy
Günaydın canımGünaydınn herkese
Bende sana teşekkür ediyorum kaptanım Tüm hafta boyunca bildirimlerini eksiksiz yapan
Maariftakvimi
C Cagrihilal1
hanmeli
nrmyn
Tempus
S Suskunhanim teşekkür ederim arkadaşlar ✌
Gündüz uykusu vücudunu dinlendirir ama kilo vermeye etkisi yok diye biliyorum canımAğlamak istiyorummenulerime spoara her gün dikkat ettim ama verdiğim sadece 100 Gr Cherry Mom sanırım haklısın uyku konusunda ama erken uyuma imkanım yok, erken kalkmayı da çok seviyorum,gündüz uykumu bir saat artırmak işe yarar mı dersin?
Geçen hafta 60.0
Guncel 59.9
Oran:0,16
Ya canımBende sana teşekkür ediyorum kaptanım sendee de bu hassasiyet var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?