- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.801
Günaydın kızlar.. Güzel eksileriniz olur inşallah..
GünaydınnnnnGünaydınlar herkeseee
Günaydın ona göre ne değişiyor ki :)))Günaydıın ☀ Tartının fotoğrafını atmak zorunlu mu yoksa yazsak yetiyor mu?Tartıldım ama sonucumu ona göre yazayım.
Yani boşu boşuna fotoğrafını çekmeyeyim diye yazdım. Yoksa 70 kiloykan a a bir anda 58 olmuşum beni mezun edin de diyebilirim belki.Günaydın ona göre ne değişiyor ki :)))
:)))Yani boşu boşuna fotoğrafını çekmeyeyim diye yazdım. Yoksa 70 kiloykan a a bir anda 58 olmuşum beni mezun edin de diyebilirim belki.
Tamam öyle yapayım. Çok heyecanlandım.:)))
Şart değil canım nasıl istiyorsan çoğunluk fotolu atıyor bizim ekipte
Hoş bulduk. Siz de hoşgeldiniz.Anam aramıza katılanlar olmuş Hoşgeldiniz kızlar
Annemlerin yazlıkta tartı yok burda 2 eczane var yürüyüş yapıp dönüşte birinde tartılcam rakam tatmin etmezse biraz daha yürüyüp öbür eczanede tartılcamki beni deli sanmasınlar
Bende mi gidip başka başka tartılarda tartılsam ne yapsamAnnemlerin yazlıkta tartı yok burda 2 eczane var yürüyüş yapıp dönüşte birinde tartılcam rakam tatmin etmezse biraz daha yürüyüp öbür eczanede tartılcamki beni deli sanmasınlar
Bu kadar ilgili ve naif bir kaptan olduğun için asıl ben teşekkür ederimTüm hafta boyunca bildirimlerini eksiksiz yapan
@terliklikedi
C Cagrihilal1
@hanmeli
@nrmyn
Tempus
S Suskunhanim teşekkür ederim arkadaşlar ✌
çocuklardan dolayı erken yatmiyorum ama olmazsa o karın uykusunu öne çekmeye çalışırım ya da gündüz uyumam akşam yatsıyı kıldıktan sonra onların yanında sizarimGündüz uykusu vücudunu dinlendirir ama kilo vermeye etkisi yok diye biliyorum canım
Erken uyuma imkanın neden yok tatlım
4 saat 17 dk uyku saatim benim deS Suskunhanim moralin bozulmasin sakın bak bende bugün 4 küsür saat uyumusum yanaklarım gözlerim şiş şiş tartıda dün gördğüm sayıyı göremedim şimdi yürüyüşe çıkacagım ödem gidecek 1 yıldır bu böyle alıştım600 700 Gr düştüğü oluyor
Allah iyiliğini versinAnnemlerin yazlıkta tartı yok burda 2 eczane var yürüyüş yapıp dönüşte birinde tartılcam rakam tatmin etmezse biraz daha yürüyüp öbür eczanede tartılcamki beni deli sanmasınlar
Başlangıç: 70.3 (Salı sabah)
Güncel: 69.2
Oran: %1.56
Günaydıııınnnnn kızlar ben geldimmmdün akşam eve gelebildim sizi çok özledim. Hemen kilo bildirimi yapıyorum tam 67kg mım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?