- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #353.821
Bende mi gidip başka başka tartılarda tartılsam ne yapsamac ac spor yapmak hiç bana göre değil vallaha basim dönüyor midem bulanıyor gücüm yok susuyorum ağırlık yapmasin diye içemiyorum. Sabah sabah çektiğim çileye bak ya
Ben de zorlaniyorum ya uzun süre yapmayınca hobi zıplamada bile ağrıdı her yerimBen de şurayabırakayım. Hedefimi tutturdum kaptanım uzun bir süre bu bana gider. Ama 2 gündür spora çok üşeniyorum ne olur beni takip edin başı boş bırakmayın kaptanım, reglim de yaklaşıyor. Cherry Mom
Ben dün menümü paylasmistimŞekersiz 21 gün Programı
2. Gün
Gün özeti
Cherry Mom 2. Gün ☑
Calypso95 2. Gün ☑
@Suskunhanim 3. Gün ☑
0zlem 4. Gün ☑
eymosumcum menü paylaşımı yapılmadı
balpamuk 2. Gün ☑
@Tempus 2. Gün ☑
@terliklikedi 2. Gün ☑
@EceZ 2. Gün ☑
pacman 2. Gün ☑
Tebrikler canım harikasınBen de şurayabırakayım. Hedefimi tutturdum kaptanım uzun bir süre bu bana gider. Ama 2 gündür spora çok üşeniyorum ne olur beni takip edin başı boş bırakmayın kaptanım, reglim de yaklaşıyor. Cherry Mom
Pacim iyi başladın bence.Bana yakınsın eminim genç metabolizmanla 1 haftada bana ulaşırken ben yine yerimde sayarım Yaş 37 oldu artık. 30’dan 37’ye ne zaman geldim anlamadım. 30’uma kadar dünyayı devirdim yaa. 30-37 arası duraklama dönemim ama bundan sonra da yazıyorum buraya, bomba gibi dönüyorum sahalara! Bu sabah yaş takıntısıyla uyandım doğum günüm yaklaşıyor ondan olsa gerek
Ala Allah sen oruçlu bile yapıyordun :/Bende mi gidip başka başka tartılarda tartılsam ne yapsamac ac spor yapmak hiç bana göre değil vallaha basim dönüyor midem bulanıyor gücüm yok susuyorum ağırlık yapmasin diye içemiyorum. Sabah sabah çektiğim çileye bak ya
İnşallahhhhhKızlar bugün güzel eksiler gelir inşallah. Nota gider derece gelir ❤
Süpersin balım pamuğumBen de şurayabırakayım. Hedefimi tutturdum kaptanım uzun bir süre bu bana gider. Ama 2 gündür spora çok üşeniyorum ne olur beni takip edin başı boş bırakmayın kaptanım, reglim de yaklaşıyor. Cherry Mom
Sen gideli neleeer neler olduAnam aramıza katılanlar olmuş Hoşgeldiniz kızlar
Tebrikler canım spor pek yapamadın ona rağmen güzel gitmişBaşlangıç: 70.3 (Salı sabah)
Güncel: 69.2
Oran: %1.56
Mecbur yapıyorum kan revanYa evet ben de bu sabah acaba spor yapsam mı diye uyandım ama yok bana göre değil. Ben uyandıktan sonra uzun bir süre zor kendime geliyorum. Bir de açken cidden midem bulanır başım döner, yapamam ben de. Biz artık yedikten sonra Hilal.
Bu kadar ilgili ve naif bir kaptan olduğun için asıl ben teşekkür ederim
Hahajaja valla imkanın varsa bence değerlendir canımçocuklardan dolayı erken yatmiyorum ama olmazsa o karın uykusunu öne çekmeye çalışırım ya da gündüz uyumam akşam yatsıyı kıldıktan sonra onların yanında sizarimbeyin bedava
Teşekkür ederiim. Ayın 5’i sınavdan sonra pilatese de başlayacağım.Tebrikler canım spor pek yapamadın ona rağmen güzel gitmiş 🖐
Ben de özledim kuzum❤İnşallahhhhhÖzledik kuzum hoşgeldinnnn ♥♥ nasılsınn
Yine yapiyoz da zor yapıyoruz 2 saat olmak üzere yürüyorum hala son 15 dk daha sonrası gelmez artık bendenAla Allah sen oruçlu bile yapıyordun :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?