Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya evet ben de bu sabah acaba spor yapsam mı diye uyandım ama yok bana göre değil. Ben uyandıktan sonra uzun bir süre zor kendime geliyorum. Bir de açken cidden midem bulanır başım döner, yapamam ben de. Biz artık yedikten sonra Hilal.

Ben de şuraya bırakayım. Hedefimi tutturdum kaptanım uzun bir süre bu bana gider. Ama 2 gündür spora çok üşeniyorum ne olur beni takip edin başı boş bırakmayın kaptanım, reglim de yaklaşıyor. Cherry Mom

Eklentiler

• D103771A-6469-453F-A18B-1C91EBF7B04E.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 12
Ben de zorlaniyorum ya uzun süre yapmayınca hobi zıplamada bile ağrıdı her yerim

Maalesef acı bir gerçek var ki bu benim ilk haftam olduğu için ödem falan vardı. Çoğu ondan gitti. Asıl survivor 1-2 haftadan sonra başlayacak. 37 ne ki... Bence hangi yaştaysan en güzeli yaş. İnsanın sevdikleri yanında olduktan sonra ister 10, ister 50 olsun yaşı. Hep mutlu olur. Neyse bakalım sonraki haftalarda durumlar ne olacak. Bu haftalık yırttım. Herkesin sonucunu aşırı merak ediyorum. Kendi sonucumu öğrenecek kadar heyecanlıyım

Mecbur yapıyorum kan revan

İnşallahhhhh Özledik kuzum hoşgeldinnnn ♥♥ nasılsınn
Ben de özledim kuzum❤
Bildiğin gibi herşey. Bi değişiklik yok. Tartı stresi yok bu hafta kendime tatil ilan ettim. Yarından itibaren yeni bişeyler denemeyi düşünüyorum. Olumlu sonuçlar alırsam paylaşırım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…